Много неща които произвеждаме не могат да се конкурират с вноса, и техниката и в земеделската продукция така че ще си останем зависими от вноса.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз само да попитам, това отдолу нормално ли е да е зам. външен министър на републиката:
Нещо не ми харесва посланието на маската и като цяло дрескода, ама де да знам феновете на Бойко може би си го харесват...
Elsup (24-01-2021), Emil Enchev (24-01-2021), gambletrade (24-01-2021), Novak (24-01-2021), L&T (24-01-2021), skrasi (26-01-2021), kypa (29-01-2021)
Може да не ми повярваш, ама с комшията обикаляхме да търсим специално "френски" картофи за някаква хипер рецепта.
Отначало мислех, че това е някакъв турбо-изключителен сорт картофи, а то се оказаха тъпи картофи, ама внос от Франция. Като ми ги показа в Лидъл ми идеше да се гръмна. Шашава работа, ама си има хора, дето си искат баш френското картофче.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Аз само да попитам, това отдолу нормално ли е да е зам. външен министър на републиката:
Прикачен файл 9412
Нещо не ми харесва посланието на маската и като цяло дрескода, ама де да знам феновете на Бойко може би си го харесват...
Мииииииииииии....Тоа е баси консервата в ставнение с Трюдо![]()
Що се отнася до протоколът... Щатския протокол дето панталоните се ветреят над глезена...малко е прекалено. В Европа официалния панталон покрива обувката и прави гънка отпредЕто така:
![]()
Последна редакция от gambletrade : 24-01-2021 на 17:07
Е да де, ама държавен служител да се явява на публично място с маска в тона на американското знаме не ми е много Ок...Мииииииииииии....Тоа е баси консервата в ставнение с Трюдо
https://i.postimg.cc/GtT2YK8q/05-OTR1-jumbo.jpg
Що се отнася до протоколът, Щатския протокол дето панталоните се ветреят над глезена...малко е прекалено. В Европа официалния панталон покрива обувката и прави гънка отпред
Аз верно ходя с едни на мики маус, ама кой съм аз, че да ми пука с каква маска съм...
gambletrade (24-01-2021), Novak (24-01-2021), Emil Enchev (24-01-2021), L&T (24-01-2021), skrasi (26-01-2021), kypa (29-01-2021)
Чорапите на Трюдо си имат и история, не са само любов към разнообразието и екстравагантност. Подкрепяше производителя им с някаква кауза забравила съм каква и наложи моден тренд, което май не е правил никой политик. А нашто политиче - карикатура и костюмчето му е 2-3 номера по-малко. Италианците наложиха модата на слим панталоните в костюмите, но за тази работа си трябва тяло, вкус и качество на дрехата - това изпълнение е далеч от италианския шик, а за нещото облечено в него си е балканче с наднормено тегло.
Не ми харесват гербове и всякакви държавни символи по маските сега.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
minkov (24-01-2021), Нерегистриран (2), gambletrade (24-01-2021), L&T (24-01-2021), Emil Enchev (24-01-2021), skrasi (26-01-2021), kypa (29-01-2021)