Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ndimitrov73 (31-10-2020), alba (31-10-2020), Jack (02-11-2020)
Аха, и аз точно така си мисля.И е така и не е така. Защото много от парите дойдоха от евро фондове така, че да работата е свършиха фирмите за което им е платено. Ние от форума нищо не сме свършили, ако някой не работи разбира се в фирмите който свършиха работата. За предните правителства те не направиха нищо съвествено, да не кажа, че дори повече навредиха отколкото направиха и затова и си отидоха безславно. Дори и някой партии вече се позабравиха. така, че не е естествено, че ще свърши нещо. Ти слагаш каруцата преди коня. Трябва да се каже, че той свърши много повече от предходните и затова хората му гласуваха доверие 10 години да управлява, а не, че за 10 години е естествено да свърши нещо.
А тези пари от еврофондовете от къде са бе Димитров, да не са от небето паднали. Ами нали и там с моите пари правим вноска, айде малко повече се върнали - ми ако не всичките са от моите, то са от германския пролетариат, ама в никакъв случай не са на Боко тези пари.
А това, че с тези пари може да се свърши много повече работа, но не е свършена си е напълно "заслуга" на Боко.
Не виждам смисъла да се разсъждава какво е станало или не е станало в миналото.
Важното е, че това дето е сега не ми харесва.
То ако ме питаш и това дето беше преди него не ми харесваше, ама е безсмислено да го коментирам. А още по-малко има смисъл да го сравнявам със сегашноото положение.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
gambletrade (30-10-2020), Novak (31-10-2020), Emil Enchev (31-10-2020), alba (31-10-2020), Jack (02-11-2020)
Точно така, тези пари са от всички. И на хората.
Но аз едно се чудя , нари еврофондонете следят стриктно уж къде и как се влагат . И въпреки всичко пак намират начин нашите да не го правят.
Вие може и да не сте, но ние сме. И то доста добра работа отхвърлихме. И продължаваме ...
Цък, цък, не става така у наше село другарю Димитров.
Няма тука реч за естествено или неестествено. Избран ли е - ще бачка, длъжен е да си свърши неговата част от работата.
Иначе за къв чеп ми е.
Да си хваща чукалата и кой от къде е.
Подкрепям.
Той вече не живее в охранителни му времена по Живково време.
Избран е за да върши работа, и не само да я върши , а да е качествено и да отговоря на стандартите за времената в които живеем.
alba (31-10-2020), Нерегистриран (2)
Кое правят? Всички тука само говорят краде се корупцията, Бла, Бла Бла. Дайте доказателства. Дайте ги на прокуратурата. В противен случай аз ги слагам е агенция ЕЖК(Една Жена Каза). Ето пример с кабинета Орешарски. Дойдоха на власт почнаха да грабят от евро фондовете. Дойдоха, провериха спряха фондовете. Тука няма такова нещо. Значи всичко е точно и прозрачно. Ако някой има някакви доказателства има прокуратур, има Европейски комисии предайте доказателства да ги разследват и в затвора. Чисто, ясно, точно до тогава само Бла, Бла, Бла.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Дали са малко повече или много повече?Аха, и аз точно така си мисля.
А тези пари от еврофондовете от къде са бе Димитров, да не са от небето паднали. Ами нали и там с моите пари правим вноска, айде малко повече се върнали - ми ако не всичките са от моите, то са от германския пролетариат, ама в никакъв случай не са на Боко тези пари.
А това, че с тези пари може да се свърши много повече работа, но не е свършена си е напълно "заслуга" на Боко.
Не виждам смисъла да се разсъждава какво е станало или не е станало в миналото.
Важното е, че това дето е сега не ми харесва.
То ако ме питаш и това дето беше преди него не ми харесваше, ама е безсмислено да го коментирам. А още по-малко има смисъл да го сравнявам със сегашноото положение.
И за нас са от небето паднали защото повечето са от другите данъкоплатци. Дали са можели да свършат повече работа или не не мога да коментирам не съм експерт. Мога само да коментирам, че правителството свърши работа за всичките предходни правителства. И всички го оценяват, ако не вие независими експерти. Явно всички вие живеете с надеждата, че някой нов ще дойде и ще свърши много повече работа и ще работи "по-честно за благото на родината". Е трябва да ви разочаровам от новите партий лично аз не виждам. Както казва колегата 100 " Загубил е време да усъвършенства и да тества много стратегии докато е можело да се печели намерена работеща такава." Така времето е ваше. Сменяйте, подменяйте дано намерите идеалното правителство. Успех.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Вече декларирах, че твърдо ще гласувам за гражданското обединение на Мая Манолова. Ето още един пример, с който се доказва, че единствено на нея й пука за реалните проблеми на хората и е готова да започне да ги решава. Останалите политици са заети с някакви виртуални послания за евроатлантически ценности и други изпразнени от съдържание думи, но ако чакате да свършат нещо реално за народа забравете.
https://dnes.dir.bg/sofia/manolova-s...telnite-smetkiСъс сумата от 1 391 808 лв. без ДДС или 1 670 170 лв. с ДДС е ощетила "Топлофикация - София" ЕАД абонатите си, като с изравнителните сметки не им е върнала дължимите суми в следствие намалението на цената на топлинната енергия за периода от 1 юли 2019 г. до 31 март 2020 г. Причината е, че "Топлофикация - София" ЕАД е използвала фактурираните количества енергия, а не действително разпределените от топлинните счетоводители количества енергия. Още от месец април 2020 г. разпределените количества са били известни на "Топлофикация - София" и КЕВР. Тоест, при изчисляването на новите задължения на потребителите е можело да бъде избегнато ограбването им с 1,6 млн. лв. Това заяви председателят на Гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова в своя позиция и във връзка със стотиците сигнали до Гражданската платформа за аномалии в изравнителните сметки за парно на столичани.
Министърът на енергетиката и премиерът Борисов, който е пряк началник на принципала на "Топлофикация - София" - столичния кмет Йорданка Фандъкова, лично да се ангажират с прекратяването на хаоса с изравнителните сметки за парно на столичани, призова Манолова. Борисов да нареди опрощаването на обърканите и некоректни изравнителни сметки на столичани за парно и топла вода.
Ние в къщи също го усетихне на гърба си. Дойде ни изравнителна сметка около 400 лева. При положение, че от уредите на радиаторите се вижда как сме изразходвали по-малко топлинна енергия от миналата година. Освен това нали намалиха цената. Въпреки това доплащаме. Като се върна назад в годините винаги са ни връщали и не помня да сме доплащали изобщо. От 20 до 200 лева, но винаги сме били на плюс. Сега по-ниска цена и по-слабо потребление и да доплащаме. Мъжа ми звъня на някакъв телефон на потребителите и се разправя, но нещо го успаха, че "няма грешка" и си платихме като попове. Нали сме примерни данъкоплатци. Скапана държава. Дано паднат тия корумпета и най-после да дойде нещо по-свястно. В къщи сме си дали дума, че ако пак Борисов спечели си вдигаме партакешите и заминаваме някъде в чужбина. Може да е някъде близко - Гърция или Кипър, но само да не сме под управлението на тези малоумници и крадци.
Jack (02-11-2020)
Е, ... браво. Що така абдикираме?
Ти няма ли да помагаш?
Останах с впечатление, че те вълнува кой ще ни управлява? Нас.
Или отново не съм те разбрал правилно?
С твоята експертиза и орлов поглед от далечна переспектива не би ли бил полезен?
Щото иначе що се хабиш да ни поучаваш тука. Не се тревожи. Тук сме си, не сме забегнали от трудностите. В БГ -то сме си, нашето си. Вервай ми, че ще оцелеем и сега. Въпреки управляващите. И без съветите от под юргана на умници на емнайсе хиляди километра оттука ...
По интересен начин използваш 1 л. ед. ч. и 2 л. мн. ч.?![]()
ndimitrov73 (31-10-2020)
Ето какво мисли Сашо Диков (aka DickOFF) за Бойко Борисов. Просто още едно мнение на човек, който се мисли за много запознат с политиките в държавата ни. Дали лансира Мая Манолова или на мен така ми се е сторило? Дали самият той не търси място под политическото слънце, ако допуснем, че светлината на прожекторите в телевизионните студиа не му е достатъчна?
https://bnr.bg/post/101365994/sasho-...ki-edin-moment
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.