Е, що да е по новите условия?
Той си търгува с бонус получен преди 14 декември. До момента нямаме преведен бонус, за който да са в сила новите условия, каквито и да са те.
Бонусът, който имаме текущо по сметките си, е под старите правила.
Превели са бонусите.:dm3:
Последна редакция от Emil Enchev : 15-12-2020 на 00:37
kypa (15-12-2020), gambletrade (15-12-2020), Нерегистриран (3), Spekulanta (15-12-2020), hanuman (15-12-2020), bobi_cz (15-12-2020), minkov (15-12-2020)
Бонуса е на лице ,честити на всички. Аз много не разбрах за новите условия но ще видим дано успеем да изтеглим по нещо за Коледа. Благодаря на Инстафорекс за щедростта!:los11:
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman (15-12-2020), Нерегистриран (3), minkov (15-12-2020), Spekulanta (15-12-2020), kypa (15-12-2020), semion (15-12-2020)
@privilege, Работи ли вече прикачането на нови сметки. Очевидно ще требе да се откача съществуващата, за да си запазим досегашния бонус. Чак сега ми светна какво ще се търгува, след като @daniwin и @SKP ме насочиха към руския форум. Това btw би трябвало да е задължение на администраторите на форума, а не на потребители сегашни и баннати. Що се отнася до инструментите. Инстата са решили да си създадат собствени фючърси. И с новите условия се опитват да налеят ликвидност там. Лошо нямa.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Elsup (15-12-2020), Нерегистриран (6), kypa (15-12-2020), Emil Enchev (15-12-2020), minkov (15-12-2020)
В реалната сметка вече се е появил фючърса EURUSDweek. Ама исках да го пробвам в демосметката - там още го няма.
На руския братски форум има подробни описания на този ИнстаФючърс, но предполагам, че и нашата администрация ще се погрижи да ни просвети...
Извинявам се ама някой ще ми обясни ли за какво точно иде реч и какво точно става ?
Доколкото разбрах, тия задължителните 0.25 лота, които ще трябва да се отработят задължително на всеки 100 бонусни долара за да можем да си изтеглим печалбата - ще сме длъжни да ги отработим именно на Инстафючърса а не на който и да е инструмент.
kypa (15-12-2020), minkov (15-12-2020), gambletrade (15-12-2020), Нерегистриран (1)
Добре това го разбрах но извинявам се ако въпроса е тъп но все пак съм новак в това . Кои са инстафючърсите ? Как да ги разбера . Ето това не знам.
Много добро решение на Инстата да вкарат малко фючърси. Може би ще научат тези като мен дето постоянно си пипат позициите, да търгуват правилно, и да не отварят и затварят по 15 пъти на ден. Също предимство е, че загубата е ограничена до цената на фючърса, (макар че не знам дали при Инстата ще е така), печалбата е неограничена (ако сме хванали посоката де).
Your observation of the fundamentals only makes you money when that observation or those fundamentals become part of the narrative.
Имаме ЪПДЕЙТ от особена важност.
Пазарьт към момента е толкова ниско ликвиден, че буквално може да се МАНИПУЛИРА.
Тиковете 0.4040, 0.5050, 0.5533, 0.5555 в рамките на последните минути са собственоръчно изписани от Бай КОР посредством преместване на т. нар. buy limit order.
За такава дейност до момента можехме да чуем само по новините. Сега ни се дава възможност буквално да я изпробваме и видим отвътре със всичките ѝ възможности и ограничения включително в рамките на обективно непроменяща се седмична посока.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Aquila (15-12-2020), Emil Enchev (15-12-2020), semion (15-12-2020), Нерегистриран (4), Spekulanta (15-12-2020), minkov (15-12-2020), Lucky13 (15-12-2020), Novak (15-12-2020)