Аз му се изкефих на местенето на стопа, само че не е било точно навреме тоя път, иначе е готино така.
Аз му се изкефих на местенето на стопа, само че не е било точно навреме тоя път, иначе е готино така.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По рано бях пробвал един вариянт,даже не помня по каква стратегия,но местенето на стопа беше точно на 55 пипса от екстремума на изминалия ден,така се избягва случайното удряне на стопа при малки пробиви,и се хващаха по-големи движения.,но пък върви по надалече и при хубави движения ми взема повече от печалбата.ако действително е тренд (което предполагаш като влизаш) ще имаш по-високи върхове. Ако няма такива, значи още е в корекция, а ти няма как да прецениш дали е свършила. Има вариант да се тегли по последните три дъна, но не мисля че е подходящо за твоята система. По индикатора също не можеш.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
за да го сложиш на някаква сума пипсове, трябва да знаеш каква е дневната волатилност и от нея да изчислиш евентуалната корекция. Но ти си знаеш де.По рано бях пробвал един вариянт,даже не помня по каква стратегия,но местенето на стопа беше точно на 55 пипса от екстремума на изминалия ден,така се избягва случайното удряне на стопа при малки пробиви,и се хващаха по-големи движения.,но пък върви по надалече и при хубави движения ми взема повече от печалбата.
Еми по изключение нямах възможност.............................. .............
----------
И на око става после гледаш историята добре ли е или не,като цяло стават и двата варианта.
----------
Kакто писах риска се натрупва от няколко сделки до 8-10% и затова тая вечер продължавам със сделките по стратегията,втората е NZD/CAD дълга от 0.8543 със стоп 0.8460.
----------
http://prikachi.com/images/942/5954942Q.gif
.................................................. ....................
Не е моя,очаквах ще че я знаете,но като не ще ви я кажа.Нарича се woodies cci.и се прави с два cci-6 и 14.Създателя и твърди че нищо друго не му трябва на трейдъра, даже не му е нужно и графиката да гледа,създал е и индикатори по нея и естествено правилата за влизане и излизане.,за подробности не мога да съм ви полезен защото не я ползвам ,но лесно може да се намери в гугъл или в някой форум.
.................................................. .................................................. ......
Ииииииииииииииииии то по туй система голяма смешка беее
И цена не и трябва ,направо магическа работа
http://dox.bg/files/dw?a=2a3e462066
Последна редакция от saxsten : 05-03-2013 на 23:16
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Нали това търси всеки.Ииииииииииииииииии по по туй система голяма смешка беее
И цена не и трябва ,направо магеческа работа
http://dox.bg/files/dw?a=2a3e462066Прочете ли книжката дето я пращаш,нещо вдъхновено ми звучиш.
![]()
30 страници е бре. Дай резюме в 10 реда и това е. То бива ли толкова писане ? Не бива, как ще бива,, ти кво си мислиш, не бива амиИиииииииииииииииии то по туй система голяма смешка беее
И цена не и трябва ,направо магическа работа
http://dox.bg/files/dw?a=2a3e462066
Имам едно малко брадва с него спя. Новороден бебе![]()
Svilen (05-03-2013)
Нали това търси всеки.Прочете ли книжката дето я пращаш,нещо вдъхновено ми звучиш.
===================================
Ами ,порехвърлих я на диагонал ни пуха ни пера за сега
Ей го още един път ,същото на PDF
http://dox.bg/files/dw?a=dd8e4398b5
----------
.................................................. ....................................
Ами така пишат братата американци дето толкоз им се радвате С много думи нищо не казват ,а на дълго и на широно те въртят около патицата ,ама тя още не печена и е недоклана, а лигите ти текат ли не текат
Върхът на пилотажа е когато след трийсет странички крякане за печената патица самата тя започва да кряка от храсталака, за да ти повишава вниманието докато ти примлява от глад![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
А бре тоз дет я е измисли, да ней чифутин бреАми така пишат братата американци дето толкоз им се радвате С много думи нищо не казват ,а на дълго и на широно те въртят около патицата ,ама тя още не печена и е недоклана, а лигите ти текат ли не текат
Върхът на пилотажа е когато след трийсет странички крякане за печената патица самата тя започва да кряка от храсталака, за да ти повишава вниманието докато ти примлява от глад
================================