Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (03-03-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това е основен признак на Посредствеността като цяло
и аз се сърдех и си мислех колко над останалите съм преди да осъзная колко съм прост всъщност, същевременно колко по-интелигентен съм и аз и хората около мен отколкото преди съм мислил![]()
Emil Enchev (03-03-2013), фицката (03-03-2013), greedy (03-03-2013)
Нямам си хал хабер от програмиране, но знам че Сакси има
Щом се е появил глупак дето ни предоставя таз възможност, ще се възползваме
Другар съм с моя селскиДругарю, симпатично прасе, ти като видя, че се говори за свини и реши да се присъединиш, така ли?Радвам се, че и ти се чувстваш конфортно тук! Дет'се вика - за всекиму по нещо!
. Подозирам, че няма какво да кажеш по оригиналната тема, но виждам, че с радост защитаваш приятелката си. Лошо няма! Дано да ти се "отблагодари" !
ти не виждам да имаш другари тук
И ний му благодарим, че дава трибуна на такива като теб, инак скука ще е![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
За тези, които се интересутват - мисля, че намерих решение, което да отговаря на почти всички изисквания, описани в пост 1.
Ето линк: http://tradeplatform.codeplex.com;
P.S. Към saxsten и "изказващата благодарнст" клакьорка greedy - не е трагедия да си тъп. Трагедия е да си тъп и да започнеш да си отваряш устата, вместо да идеш на село и да пасеш овцете примерно
You will also need:
MetaTrader 4 Client Terminal. http://www.metaquotes.net/en/metatra...ading_terminal or any broker's MT4 Platform.
Visual Studio 2012. http://www.microsoft.com/visualstudi...n-us/downloads
Когато Вилхелм Завоевателя дебаркирал и започнал да завлядява Англия епископът на Кентърбъри намерил това за полезно
-Какво е намерил?-попипита патицата
-Намерил е това - натърти мишкката
-Хм , когато аз намеря нещо ТОВА обикновенно е жаба или червей .Въпросът е какво е намерил епископът на Кентърбъри
Е ако и това не можеш да разбереш ,значи си от беднадеждно тъпите и мързеливи дилетанти, а за туй лек няма
Както казват братята руснаци, ако човека си е тъп то си му е за дълго
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
фицката (03-03-2013)
Благодаря на всички отзовали се!
Е'лате повече!![]()
kypa (03-03-2013)
Искам да поясня за останалите че да се направи връзка между МТ4 и каквато и да е друга плагформа никак не е проста работа и не е това което е намерил глупака .Той е намерил някаква бъгава програмка която осигурява връзка между МТ4 среда и евентуално някакви приложение написани на С# и за това им трябва визуал студио.
Аз лично съм обещал на VGC от другия форум да поскълъпя нещо, ама то от търговия време не остава да го довърша
Все пак нещо треба и да се яде
http://форексфорум.бг/viewtopic.php?...p=61836#p61836
Пояснение За да заработи горната връзка трябва да замените форексфорум.бг с латински буквички щото Привилежето нещо хитрува и забранил връзките с другия форум
А бе българска му работа нема нужда от дявол край казаня а некои си подаде главата от катраня и другите го дърпат за краката![]()
Последна редакция от saxsten : 03-03-2013 на 17:21
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
kypa (03-03-2013)
Схванал си, че трябва "визуал студио"! Комплименти!Искам да поясня за останалите че да се направи връзка между МТ4 и каквато и да е друга плагформа никак не е проста работа и не е това което е намерил глупака .Той е намерил някаква бъгава програмка която осигурява връзка между МТ4 среда и евентуално някакви приложение написани на С# и за това им трябва визуал студио.
Аз лично съм обещал на VGC от другия форум да поскълъпя нещо, ама то от търговия време не остава да го довърша
Все пак нещо треба и да се яде
Как разбра, че е бъгава? Да не би да я тества вече?
Изкушавам се да ти отвърна на "Все пак нещо треба и да се яде"... но няма да го направя![]()
Саксииии зарежи го тоз бреНе виждаш ли, че целта му не е да научи нещо
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН