1$-50$
50$-100$
100$-500$
500$-1000$
1000$-2000$
2000$-5000$
5000$+++
И на времето да са ти го разправяли, може би пак е нямало да търгуваш достатъчно дълго ...... понякога човек трябва да направи някой грешки за да се научи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
jivko78, Да така е .защото без тая грешка никога няма да осъзнаеш че морето не е до колене
а си доста дълбок .........................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Не съм съгласен, само с големи суми по акаунтите, може да стигнеш до нивото да се изхранваш от форекса. А до тогава не бива да теглиш, само да увеличаваш капитала си.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма такова нещо. И с 2000-3000$ акаунт са напълно достатъчни да се изхранваш, че даже и да се води много приличен начин на живот. А колкото повече, определено е по-добре. Но не е нужно да имаш 6 цифри акаунт, за да можеш да се изхранваш![]()
Spekulanta (15-08-2013)
Ако си падаш по черен хайвер и скъпи френски вина, един 6 цифрен акаунт си е наложителен
да не забравяме и амг-то, то също си иска неговото![]()
Аха и да оставяш по 5К на ден в Марбея както разправя Фицката
То бива прахосници, но това е прекалено както и да го гледам
50-100човека работят по цял ден, за да може един човек да си клати краката, да освирква жените и да се прави на негър
----------
АМГ-то не иска много
Освен ако не го купиш директно от магазина...което не виждам особен смисъл при дадената обезценка от порядъка на 50-60% или дори повече в период на само 4-5години. А в този период дадената кола дори все още мирише на нова и характеристиките й не са мръднали на стенда.
Сега ако изкарваш по 200-300К на година, тогава има смисъл. Но ако изкарваш някакви си 40-50К годишно...Ново АМГ е безумие![]()
хахха, нали знаеш, кой както си го докара,
Зависи колко голяма сума, но един акаунт от 1000$ според мен е напълно достатъчен да печелиш задоволителни суми.
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
аз търгувам вече само с бонусната(бонусните), така че, тази анкета не е за мен... а колегите дето са с 5К+ да кажат кой са, за да знам на кого позициите да следя...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."