гаранция ще мине 4%-ната бариера според мен.. бая пара ще направи щото ще е идеалния коалиционен партньор за този на който не му достига мнозинство в парламента
гаранция ще мине 4%-ната бариера според мен.. бая пара ще направи щото ще е идеалния коалиционен партньор за този на който не му достига мнозинство в парламента
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
И преди съм казвала, не го харесвам Барека, но наистина постигна доста и то за кратко време.
Но изпусна момента някак да качи следващото ниво, кога да спре заяждането с Боко, но си има добри шансове и според мен.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
една коалиция БСП+Барека ще е малко по-приемлива отколкото БСП+ДПС+Атака…
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Много исках да намеря за кой да гласувам и не става и не става, новите партии и те не са никаква алтернатива и са толкова оцапани.
Орешарски ме разочарова тотално, обаче едни нови избори могат ли въобще да променят ситуацията при наличните политиците.
То вместо да се харчат пари, че да сменяме едни с други незнам вече кое е по-доброто.
В здравеопазването и в образованието се правят реформи дето ми харесват, ама дотам, дразни ме ис тия турци дето ги наслага навсякъде и ос още много други неща.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
единствената промяна която може да дойде е БСП на власт но в коалиция не с ДПС а с друга партия.. това е крачка напред според мен.. десни да ни управляват без участието на Боко е просто невъзможно на този етап.. трябва да съм реалист за съжаление..
Боко е престъпник. Той изобщо не трябва да е в политиката. А на подсъдимата скамейка.
Хич няма и да гласувам предварително го обявявам
Нашите политици нямат и капчица съвест .
И за какво да им гласувам ..............![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Съмнява ме, че Бойко може да израдне като политик, че да води комуникация с друга партия в интерес на държавата
За Бойко политиката е той да ръководи парада. Сега сигурно съжалява че не се кандидатира той за президент.
Ами хвана Роската за яката и го направи държавен глава.![]()