Избори може да се насрочат и след 6 месеца,а нищо не пречи и на пролет.Но стоенето на това правителство и парламент са вредни .............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да. на пролет картинката ще е различна... даже се учудвам на политическата недалновидност на БСП.. трябваше веднага да направят избори след излизането на "тефтерчето".. ниска избирателна активност(поради сезона и поради все още липсваща алтернатива), отдръпване от ГЕРБ на избирателите и гарантирано мнозинство с ДПС... и щяха да затворят устата на всички… искахте избори - на ви избори... сега те несъзнателно държат властта срещу себе си..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Boogeyman, Е какво толкова не разбираш???
ГРОБ са фалшифицирали президентски, кметски и неуспешен опит за парламентарни избори.......................
Имат изградени структури занимаващи се с това!
Кои нормален би се хвърлил в нови избори преди да е отстранил този тумор???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пабло, вие си знаете.. според мен обаче сбъркахте, че не направихте още едни избори още това лято...дори и Бойко да фалшифицира 400 хиляди гласа, пак щяхте да сте първи.. напролет дано не ви се налага да правите... тогава е възможно да има истинска конкуренция за властта, а не мафиотите от ГЕРБ.. сега трябваше да запушите устата на всички.. политически момента беше идеален и вие го изпуснахте..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
КАКВО Е ТОВА ВИЕ???Пабло, вие си знаете.. според мен обаче сбъркахте, че не направихте още едни избори още това лято...дори и Бойко да фалшифицира 400 хиляди гласа, пак щяхте да сте първи.. напролет дано не ви се налага да правите... тогава е възможно да има истинска конкуренция за властта, а не мафиотите от ГЕРБ.. сега трябваше да запушите устата на всички.. политически момента беше идеален и вие го изпуснахте..
Аз изразявам мнение!
Ти твърдеше, че протестиращите не са платени-ОЩЕ ЛИ ГО МИСЛИШ???
Ти твърдеше, че не ги организира ГРОБ /Цв.Цв./...................
Приятелю ти може да вярваш и, че земята е плоска но всичко е от ясно по ЯСНО.
Мисля че не е въпроса само да си пръв. Проблема е с конкретни мерки да спечелиш доверието на избирателите за един по-дълъг период време. Предполагам това се опитва да прави Орешарски с политиката си.
Мен ме грее да се реши проблема с навременното разплащане с бизнеса. Па кой ще да е на власт. Само не и бюджета на Дянков.![]()
явно е, че съм малцинство тук и не мога да споря с всички ви.. просто изразих мнение, че за самото БСП беше по-добре да направи избори сега.. веднага, а не на пролет.. да запуши устата на всички протестиращи и да си управлява на спокойствие.. и да, още съм на мнение, че болшинството от протестиращите са искрени в протестите с ии никой не ги е купил..
п.п. тука вече станахте доста хора който твърдите обратното, та дори и аз вече започвам да изпитвам съмнения..
И преди съм го казвал и пак ще го кажа!Мисля че не е въпроса само да си пръв. Проблема е с конкретни мерки да спечелиш доверието на избирателите за един по-дълъг период време. Предполагам това се опитва да прави Орешарски с политиката си.
Мен ме грее да се реши проблема с навременното разплащане с бизнеса. Па кой ще да е на власт. Само не и бюджета на Дянков.
Боко беше марионетка на Дянков................
Подаде си оставката на следващия ден след като поиска оставката на Дянков............
Върне ли се ГРОБ ще е пак /а може и по зле/ като пи Дянков................
Вече пътя им към властта е отрязан,според мен ще последват съдбата на царската партия....................
Мисля, че има и двата вида протестиращи, но неплатените, още някак не могат да си намерят лидера, който да ги режисира, докато останалите макар и малобройни действат по план и засега им минава номера.