Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е то от ясно по ясно Комунисти да се отнасят по демократичен начин
вие за война ли си приказвате ?
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
А ти как би се отнесъл към един ултиматум отправен към тебе. Протестиращите не искат да преговарят. Има 10тина организации дето уж преговарят. Но протестиращите не ги признават за свои представители. И който и да отиде да преговаря, те пак не го признават. Почва да ми прилича всичко на режисирано театро.
GeorgiRR, управляващите сами по себе си не са легетимни... с такива изборни резултати, мисля, че е нормално да се протестира против управлението на тези партии които не веднъж са съсипвали България!
Spekulanta (29-07-2013)
Георги, гледам, че колега Иван доста добре ти е отговорил.. имат прикрито мнозинство с обединение на крадлива етническа партия и един шизофреник… какви преговори очакваш? - правителството казва, че ще управлява “хубаво и прекрасно” и да не забелязваме издънките който прави и да го оставим да си прави каквото си иска?А ти как би се отнесъл към един ултиматум отправен към тебе. Протестиращите не искат да преговарят. Има 10тина организации дето уж преговарят. Но протестиращите не ги признават за свои представители. И който и да отиде да преговаря, те пак не го признават. Почва да ми прилича всичко на режисирано театро.
.. а това ,че и ти смяташ протестите за платени е наистина жалко…
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Просто разсъждавам прагматично. И надеждата ми е че това правителство ще се разплати на време с бизнеса. Но както и да е. Всички тук сте далеч от проблема. Дано на следващите избори изберем по-добри.Георги, гледам, че колега Иван доста добре ти е отговорил.. имат прикрито мнозинство с обединение на крадлива етническа партия и един шизофреник… какви преговори очакваш? - правителството казва, че ще управлява “хубаво и прекрасно” и да не забелязваме издънките който прави и да го оставим да си прави каквото си иска?
.. а това ,че и ти смяташ протестите за платени е наистина жалко…
Цветан Цветанов е натискал бизнесмени да прехвърлят дялове от фирми. Не става въпрос за купуване, а за прехвърляне. Цветанов е бил в основата на това. Аз съм го чул от потърпевши. Може скоро бизнесмени да се разприказват.
..това беше публична тайна!.... явно вече 4-5 месеца като не е на власт, хората се осмеляват вече и открито да го заявяват..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Че публична тайна си е, че ГЕРБ завземаха бизнеси и той не е само Цецко в тоя кюп.