Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (29-05-2013)
То и сега София е разделиха на разни зони. Че да не смея да ида с кола до столицата. Когато ще я оставям на края на града и ще хващам трамвая, че по-добре да отида с влака!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За мен пък не е точно така. И двете са отрочета на комунистите. ДПС им беше нужна, за да обеdiни читаците, които индиректно гласуват за БСП. Ако не съществува етническата партия, турците никога няма да гласуват за комунистите. А Атака бе нужна като коректив на ДПС и лидерът и се клати между личните и партийните интереси![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
GeorgiRR, Аз лично се намирам в две зелени и една синя зона благодарения на тая вещица Фъндъкова
Няма да ти казвам колко ми е приятно
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (29-05-2013)
е щом са отрочета на комунистите и милиционерите какво повече да говорим....но бисеров е основател на атака...За мен пък не е точно така. И двете са отрочета на комунистите. ДПС им беше нужна, за да обеdiни читаците, които индиректно гласуват за БСП. Ако не съществува етническата партия, турците никога няма да гласуват за комунистите. А Атака бе нужна като коректив на ДПС и лидерът и се клати между личните и партийните интереси![]()
фицката, Важно е да имаме право на избор а не да се налага на сила това и онова
С едно такова нещо се почва утре какво ни чака въпроса не е в цигарите а в правото на избор
Happy68 (29-05-2013)
Аз директно отивах към друг
То не се дишаше. Още с влизането и димна завеса, задушно, очите започваха веднага да ми парят.
Вземи си скутерЗащо трябва да ходиш с кола ? Скутера има място да му сложиш куфар и вътре да държиш документи и каквото ти трябва. А то какво, всички тръгнали с коли щото било модерно. Че в една Гърция където е на една граница само и беше пълно със скутери. Италия е по същият начин. Икономичен и бърз транспорт. На българите им мисленето просто е в задника и все търсят другаде причината.
----------
Ти пък къде си видял, овчаря да дава право на избор на овцете ?![]()
Че те не са ни забранили да пушимКакто и не ни е забранено да се саморазправяме с престъпниците, но с посредничеството на съда
Или ако аз искам да убия убиец, ми отнемат правото да го сторя
![]()