Ндамммм.... разделяй и владей..... стар, престар трик, на който все още стадата се връзват.....![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
На колко още стари и престари трикове се хващаме ..............![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
scooterr, истината е, че хората които разбират от политика вече са в играта, а наивните мижатурки само обикалят по улиците... много от протестиращите са партийно ориентирани, или са готови да се продадат и д аги ориентират ;-)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е какво , по-добрия вариант е да си седим вкъщи и да мрънкаме пред телевизора ли....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не мисля, че протеста възникна от партийно организирани хора, това че се почват манипулации е друга тема.
Проста тръгна най-силно от малките градове,впоследствие се разрасна и то от градове, в които няма те., първоначално си беше само срещу електрото, впоследствие тръгнаха и останалите неща.
Как живеят пенсионери, на които тока им е повече от пенсиите, те не ще позеленеят от зелената енергия, а ще посинеят.
Как се чустват млади мъже, допреди година две имали работа, а сега не могат никаква да намерят и се връщат да живеят при родителите си.
Я, малко се огледайте какво става около вас.
Миналата седмица, бях на едни интервюта за работа с една фирма,за която работя, такова нещо не съм виждала досега в работата си, избрани 20 човека кой от кой по-подходящ и по-добър и това за 1200 лв заплата и не знаеш как да отсееш, а помня времена ,в които не можеше да намериш човек за работа.Готови да работят и за по-малко пари само и само да ги назначат.Допреди година две такова място под 3 000 бона нямаше.
Сега пак имам такава поръчка, за 2 часа от пускането, пощата се препълни над 30 страници, ако знаете какви неща пишат вече хората.
Това отчаяние от безизходицата и да ви кажа ми става обидно като се подиграват хората с тях.
Може си върша работата от компа и по телефона, но ми писна да се пишат само глупости - поръчки на комунистите и т.н.
Не може ли да проумеете, че една държава е добре и стабилна, когато народа живее добре в по-голямата си част.
Е как да стане този номер.След като парите за пенсии от фондовете ги няма .Как 2,5м пенсионери и още 1м роми да живеят на гърба на 2м работоспособно население от които 1/3 безработни и всичките да са добре.Не мисля, че протеста възникна от партийно организирани хора, това че се почват манипулации е друга тема.
Проста тръгна най-силно от малките градове,впоследствие се разрасна и то от градове, в които няма те., първоначално си беше само срещу електрото, впоследствие тръгнаха и останалите неща.
Как живеят пенсионери, на които тока им е повече от пенсиите, те не ще позеленеят от зелената енергия, а ще посинеят.
Как се чустват млади мъже, допреди година две имали работа, а сега не могат никаква да намерят и се връщат да живеят при родителите си.
Я, малко се огледайте какво става около вас.
Миналата седмица, бях на едни интервюта за работа с една фирма,за която работя, такова нещо не съм виждала досега в работата си, избрани 20 човека кой от кой по-подходящ и по-добър и това за 1200 лв заплата и не знаеш как да отсееш, а помня времена ,в които не можеше да намериш човек за работа.Готови да работят и за по-малко пари само и само да ги назначат.Допреди година две такова място под 3 000 бона нямаше.
Сега пак имам такава поръчка, за 2 часа от пускането, пощата се препълни над 30 страници, ако знаете какви неща пишат вече хората.
Това отчаяние от безизходицата и да ви кажа ми става обидно като се подиграват хората с тях.
Може си върша работата от компа и по телефона, но ми писна да се пишат само глупости - поръчки на комунистите и т.н.
Не може ли да проумеете, че една държава е добре и стабилна, когато народа живее добре в по-голямата си част.![]()
Не съм казала, че знам как или че е лесно нещо да се промени, но гледайки само в миналото и не правейки нищо за разрешаване на проблемите няма как да се случи.
Хората на улицата също не са наясно, единствено са наясно, че не могат и не искат така да живеят.
Мен ме дразни, че не се търси разрешение на проблемите, а политиците пак си го мерят и се боричкат за властта.
Едни и същи говорилни се пуснаха в ход, но нищо конкретно.
А тепърва ще има да излиза още много помия.
Вчера прочетох, че ДКЕВР били в оставка цялото ръководство още с оставката на новата им шефка, друго ми се промъкна, че парите по оперативна програма транспорт били спрени.
Добре сега тепърва ще излиза помия.
А това какво и кой го грее.
Хората, които имат някакъв сносен стандарт на живот и да кажем виждат нещата седят и си кротят и най-много по форумите и в приятелски кръг да си обсъждат и дотам.
Бизнеса, всяка по-голяма фирма няма начин да не работи по обществени поръчки сега се тресе какво ще прави,тия които оцеляха при Бойко все пак де.
Ясно, че следващите месеци нищо няма да се случи, освен че всичко ще е на автопилот, а след това пак ли ще е гръмките обещания и всичко по-старому.
Със стари курви нов бардак.
Аз за себе си не мога да реша казуса за кой да гласувам например и се дразня от този омагьосан кръг, в който сме впрегнати.
нямаме алтернатива, просто според всеки ще търсим по-малкото зло... а ако не се оправят нещата си тръгваме... последния гаси лампата на летището ;-)