Там поне нямат толкоз много мангъсари. Па и не знам имат ли този извратен морал за да купуват гласове.
Там поне нямат толкоз много мангъсари. Па и не знам имат ли този извратен морал за да купуват гласове.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз да ви кажа колеги съм... ако може да направят така нашите тюфлеци Депутати
Хем електронно гласуване хем и по урните да ходят старите хора и мангустите
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Да го направят електронно , тъй поне ще се вдигне избирателната активност![]()
Тез мангусти едва ли ще се оправят там![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Защо,как се нарушава...............това не го разбирам.......
всеки ще си има персонален сертификат,защитен..........не знам защо се нарушава тайната.......![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бааа! Те мангустите не можеш излъга. И те вече купуват лаптопи. В центъра на махалата имат интернет клуб. Па и циганските барони са хитри. Познавам един общински съветник. В час е със всичко.Хем електронно гласуване хем и по урните да ходят старите хора и мангустите
Поне не друго , ми и ние ще гласуваме повечко![]()
![]()
но виж ку вземат да им броят гласовете по 2 пъти
![]()
![]()
загазили сме ...
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Според мене най-много ще пострада ДПС,ако гласуването е електронно............
..............................
то ако там работи , не значи че и при нас ще работи...В литва мисля че беше правено ...ама там няма 1 милион цигани готови да гласуват за 10 лв ......В държава в която купуването на гласове не е практика може и да работи системата
Хората милиарди управляват по електронен път ,
а ние не можем едно електронно гласуване да защитим![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb