Чудя се дали да оформя темата като ревю или в Q&A рубриката, и последно оставам като ревю. Надявам се обаче да има повече мнения, за да сеподдържа интереса към тази жизненоважна информация и съответно все повече лайкове
Плюсове
1. Имам си регистратор
2. Записва и аудио
3. Има и дисплей - цветен
4. Звукът е приличен, но в моя случай не искам да ми записва как пея дет/дуум/готик и съм го спрял
Минуси
1. Качеството на записа не е добро. По-скоро на образа, явно сензорът е лош, процесора слаб
2. Притеснително ми беше да не си помислят хората, че е някаква ценна вещ и да ми донесе някакъв вид посегателство върху автомобила, но НЕ
3. Честно казано не гледам кой знае колко често записаното
Купих си регистратора с идеята да проверя има ли нужда от видеорегистратор. Бях гледал доста клипчета от видеорегистратори най-вече от Русия, които представляваха комедия с елементи на драма и ужаси отвреме навреме. Понеже добрите играчки са около 100 долара, а функционалността им е доста органичена взех един подобен на този от линка по-долу.
Та да обобщя - не е особено смислено да имаш видеорегистратор, особено ако автомобила се кара предимно градско в София, което практически означава да снимаш задницата на колата отпред в продължение на десетки минути). Може би екшън камера е по-добре, поне може да се снимат и други клипчета попадащи в категорията екшън
https://www.aliexpress.com/item/3297...%2315392%23804