За тежък, наистина е тежък, но и добре се изкарва, когато знаеш какво правиш - имам преки впечатления от тук там. Е, не са бързи пари трябва някоя друга година да се завърти колелото, но реално се работи 8-10 месеца в годината.
За тежък, наистина е тежък, но и добре се изкарва, когато знаеш какво правиш - имам преки впечатления от тук там. Е, не са бързи пари трябва някоя друга година да се завърти колелото, но реално се работи 8-10 месеца в годината.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
gambletrade (27-06-2021), КинО (27-06-2021), Нерегистриран (2), minkov (27-06-2021), pablo (27-06-2021)
И аз това ги питам няколко пъти, ама никой не връща смислен отговор.
Въртим си все едно и също, ... колко е тегаво тука и бла ... бла ...
Много връзки трябвало за държавната хранилка.
Мъка, мъкаааа.
Тия пък в Сърница им прегряла цяла машина.
Ората обаче жИлезни.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
gambletrade (27-06-2021), Novak (27-06-2021), Нерегистриран (2), minkov (27-06-2021), КинО (27-06-2021), pablo (27-06-2021)
Много сте ми интересни тука във форума. Като реалисти шоу сте. Социал много много отдавна не съм получавал в началото може би един два месеца. Много си запозната със социала в Канада. Много ми е весело тук в този форум. Големи Найвници могат да се намерят няма ги другаде по света. Сега чакам за излязат и резултатите от изборите и ще спретна една темичка за теб и Публика и всички антиГерберисти.Може и да сме си на село и в България, но сме си ок с избора, което не може да се каже за теб, тук не ти харесва - там очевидно не си се интегрирал защото си денонощно във форума.
Социалките в Канада са добри, но са до един момент
Кога се връщаш да оправиш държавата - дистанционно няма да ти се получи.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (1)
Поне в чужбина знаеш за какво работиш, тоест тук и там за една и съща работа заплащането е съвсем различно. За това и народа ни се принуждава да бяга зад граница, не е от кеф във никакъв случай.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Гледай на картинката малко по-комплексно.
Не се съсредоточавай само в доходите.
Щото има и разходи.
Те също са доста по-различни.
Най-вероятно не си била извън България.
След като си убедена, че навън ще сте по-добре - то просто го направете.
Няма какво да му умувате.
Сами ще прецените, след някакъв период от време, как и къде да продължите живота си.
Не е толкова сложно.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
gambletrade (27-06-2021), Novak (27-06-2021), minkov (27-06-2021), pablo (27-06-2021)
Стига те с тая чужбина де. Отдавна сме граждани на европа, следователно и граждани на света. Повечето от нас знаят и езици, много народ има и подходяща квалификация. Така че където и да отидем, можем да сме над средното ниво за региона и да се чувстваме като у нас си, че и по комфортно. Нема да ида да им мия клозетите я!!
gambletrade (27-06-2021), Emil Enchev (27-06-2021), Novak (27-06-2021), minkov (27-06-2021)
Те повечето затова ходят...
Е някои и чинии мият, не само клозети...
Аз наистина не виждам как ако си квалифициран, тук няма да се оправиш, а в чужбина няма да има проблем
В България има тотален дефицит на квалифицирани кадри и не само по високите етажи.
Даже обикновен плочкаджия квалифициран трудно се намира и надниците им съвсем европейски са си.
pablo (27-06-2021), Emil Enchev (27-06-2021), gambletrade (28-06-2021)
Чуждата кокошка - гъска по нашенски или както са казали британците тревата на комшията винаги е по-зелена.
Една част от младото поколение в някаква степен са жертва на днешното консуматорско общество и очакванията, които имат всичко да се получава наготово.
Финансовата страна е едната част на нещата, другата е да се чувстваш свързан с мястото и хората където живееш и това да те удовлетворява.
Едни намират мястото си в чужбина, други не успяват и живеят във вечно неудовлетворение, нито тук се чувстват на място, нито там.
Често не е целенасочен избор живот тук или в чужбина, а под напора на обстоятелствата, дали бягаш от безпаричие и лош живот и нямаш какво да губиш или излизаш с някакви цели за усъвършенстване и кариера и да се върнеш има къде и при какво, а не попадаш в нищото.
Другата разлика е, че и у нас вече има доста хора, които могат да работят на доста места по света, но са избрали да останат тук. Пък човек като поживее, като задоволи потребностите си, почва да се оглежда около себе си и да задава въпроси - защо нещо не се получава и да почва да изисква. Много хора осъзнават трудностите на други и са наясно, че когато къщата на съседа гори, може да прехвръкне искра и към неговия покрив. Някои хора принудени от безработица и безпаричие да тръгнат да аргатуват по чужди държави, го правят не от желание, а като единствен изход.Много са факторите, оказващи влияние върху тези решения, но когато са под напора на такива обстоятеллства веднага се усеща тревожността, неудовлетворението, песимизма и невъзможността да се порадват дали на постигнатото, дали на изкараните пари или завръщането.
Не е лесно да работиш нещо, което не харесваш или начина на живот и социума да не ти е по вкуса.
С горното исках да кажа, че големите разочарования идват от нереалистичните очаквания и неправилна самооценка.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
pablo (27-06-2021), Emil Enchev (27-06-2021), gambletrade (28-06-2021), kypa (30-06-2021)
Ти верно ли си в Канада??? Я кажи като си там какви данъци плащат трейдърите в Канада и заслужава ли си да емигрира човек в страна с толкова тежък климат???Много сте ми интересни тука във форума. Като реалисти шоу сте. Социал много много отдавна не съм получавал в началото може би един два месеца. Много си запозната със социала в Канада. Много ми е весело тук в този форум. Големи Найвници могат да се намерят няма ги другаде по света. Сега чакам за излязат и резултатите от изборите и ще спретна една темичка за теб и Публика и всички антиГерберисти.
На мене Беларус или Сърбия ми се струват много по добра оферта![]()
50 % от печалбата ти е необлагаема. На другите 50% дължиш 25% данък. Сам можеш да сметнеш. Ама вие найстина въртите сучите все доходи и печалби. И найстина все едно и също едно и също. Емигрантите мият чинии и тоалетни. Егати еднообразието голяма скука сте. Пуснеш телевизора само анти ГЕРБ пропаганда. Тука емигрантите миели чинии и тоалетни. Сменете малко тази плоча. И най-интереснито е че си вярвате и се навивате. Много сте ми смешни и забавни найвни като малки деца. После се чудя защо политиците си правят каквото си искат с вас Ами и аз да съм щом може ще стрижа вълна.Ама то така то човек трябва да излезе да поживее навън да поработи да види кое как е и тогава да сравнява. Иначе се получава приказки под шипковия храст. Е как няма да стоя във форума тука всякаква забава. Хора дето не са излезли от БГ или само като туристи и разказват на воля как е в чужбина. Толкова е зле, че Англия трябваше да излезе от ЕС за да изрита емигрантите навън щото е много зле. Еле пък България се напълни със емигранти от ЕС защото е много добре.
Както имаше един виц: Връща се един работник от командировка в чужбина(да уточня става въпрос за комунизма). И корония въпрос: " Къде е по-добре в чужбина или тук?" И човека отговорил така: " Отворете границата и ще разберете. Ако всички се втурнат към България значи тука е по-добре, ако е в обратна посока значи на запад е по-добре"![]()
Нерегистриран (3), kypa (30-06-2021)