Е втори шанс няма да имаш. Един път кажа птичето на рамото. Знам ги и тези емигранти познавам двама трима от тях.Димитров, много си млад и вероятно хабер си нямаш, ама да ти кажа, че съм бил в Канада още през 1989 г. през тъй-наречената кубинска връзка (това ако се разтърсиш в нета ще намериш какво значи) и тогава като кацаше самолета в Торонто не се налагаше да ми вземат зъбен статус и снимка на бял дроб, за да преценят дали съм годен да емигрирам, а емисари на канадското правителство предлагаха директно на летището емигрантски визи - без условия - не се възползвах - не ми хареса. И н есъжалявам.![]()
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
kypa (31-08-2021)
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...-Zueka-1120221"От няколко дни хората в целия Интернет ревнали - щом и Зуека - успял човек, с възможности, любимец на народа, напуска България и емигрира, за да имало по-добри бъднини за детето му - значи съвсем нищо не става и няма бъдеще в тая държава..
И в следващия момент чета един онлайн приятел, който най-вероятно си е разкъсал ризата, преди да напише следното:
"Значи, щом аз, който не съм любимец на никого (даже на щерката съм и някъде на пето място по любимост) съм избрал да гледам децата си тук, значи България е супер "
Човекът нито е мутра, нито е престъпник, дори по-лошото - и политик не е. Бачка си здраво, гледа си семейството и си цъка игрички в свободното време.
Пиша го това, за да припомня, че дали в България има бъдеще или не, не зависи, нито от известните хора, които я напускат, понеже не им харесва, нито от не толкова известните, които остават, защото им харесва.
Зависи от всеки, който си върши съвестно работата и от всеки, който предприема активни действия нещата тук малко по малко да се подобряват.
Това е", написа във Фейсбук пловдивчанинът Лазар Радков, инициаторът на "Капачки за бъдеще“.
Ми прав е човекът!
Последна редакция от Orion : 31-08-2021 на 09:52 Причина: Цитат
Нерегистриран (3), Emil Enchev (30-08-2021), minkov (31-08-2021), Novak (31-08-2021), kypa (31-08-2021), skrasi (09-09-2021)
То по онова време много се качваха на този самолет точно за да емигрират в Канада, а аз просто отивах в Куба.
Винаги съм гледал на това, което направих тогава като на едно добро решение и никога не ми е изглеждало като пропуснат шанс.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
gambletrade (30-08-2021), Emil Enchev (30-08-2021), Нерегистриран (2), kypa (31-08-2021), skrasi (09-09-2021)
Убре Гембъл. От всичко това което ми представяш аз си правя следния извод. Какви хора напускат и какви хора остават. Не вървиш Гембъл не вървиш. Търсиш оправдание и смисъл някакъв ама не се получава. Истината си е истина другото е само оправдание и търсене на смисъл да остана."От няколко дни хората в целия Интернет ревнали - щом и Зуека - успял човек, с възможности, любимец на народа, напуска България и емигрира, за да имало по-добри бъднини за детето му - значи съвсем нищо не става и няма бъдеще в тая държава..
И в следващия момент чета един онлайн приятел, който най-вероятно си е разкъсал ризата, преди да напише следното:
"Значи, щом аз, който не съм любимец на никого (даже на щерката съм и някъде на пето място по любимост) съм избрал да гледам децата си тук, значи България е супер "
Човекът нито е мутра, нито е престъпник, дори по-лошото - и политик не е. Бачка си здраво, гледа си семейството и си цъка игрички в свободното време.
Пиша го това, за да припомня, че дали в България има бъдеще или не, не зависи, нито от известните хора, които я напускат, понеже не им харесва, нито от не толкова известните, които остават, защото им харесва.
Зависи от всеки, който си върши съвестно работата и от всеки, който предприема активни действия нещата тук малко по малко да се подобряват.
Това е", написа във Фейсбук пловдивчанинът Лазар Радков, инициаторът на "Капачки за бъдеще“.
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...-Zueka-1120221
Ми прав е човекът!
Роналд Рейгън
Нерегистриран (3), kypa (31-08-2021)
Ти никога няма да разбереш дали е правилно и добро решение защото си стървал този път. Така, че ще остане в теб чувството на надежда, че си взел правилното решение, но винаги ще има едно ако.
Роналд Рейгън
kypa (31-08-2021)
Що си мислиш, че ако при мен ще го има това "ако", то при теб го няма? Или казваш, след като си стигнал до Канада, няма начин да си се прецакал?
Като те чета оставам с впечатлението, че даже те тормози това "ако".
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
gambletrade (31-08-2021), semion (31-08-2021), kypa (31-08-2021), Emil Enchev (31-08-2021), skrasi (31-08-2021), batDancho (01-09-2021), Novak (08-09-2021)
Друга гледна точка свързана с емиграцията на Зуека:
https://vchas.pro/793726/?fbclid=IwA...K7p1PgMSkU2X0k
Нещата винаги изглеждат по различен начин, погледнати от друга гледна точка.
skrasi (08-09-2021), Novak (08-09-2021), gambletrade (08-09-2021)
А ти вярваш ли на всичко това? Нещо преди 21 години и този възрастен човек няма близки да раздухат случая и Зуека да се размине ненаказано. Много ми звучи невероятно. Сега ще излязат сумати глупости покрай емиграцията на Зуека. А истината е проста и ясна и е пред учите ни. Всичко в страната е объркано и с краката на горе. Сега и политическата система и политическия живот го показват и доказват. Пълна анархия и хаос. Президента държи парламента да гласуват актуализацията, а партиите си правят гаргара с президента. Пълен смях и абсурд. Ама е така който сее вятър ще жъне бури. Дочвева пък ще купува депутатите за 500К. Направо ще падна хубаво направи Зуека малко късно, ама по-добре късно.. .Друга гледна точка свързана с емиграцията на Зуека:
https://vchas.pro/793726/?fbclid=IwA...K7p1PgMSkU2X0k
Нещата винаги изглеждат по различен начин, погледнати от друга гледна точка.
Роналд Рейгън
Това за катастрофата не е интересно дали е вярно. Ако е вярно е някаква трагедия, ако не е ще тежи на съвеста на този който го е измислил.А ти вярваш ли на всичко това? Нещо преди 21 години и този възрастен човек няма близки да раздухат случая и Зуека да се размине ненаказано. Много ми звучи невероятно. Сега ще излязат сумати глупости покрай емиграцията на Зуека. А истината е проста и ясна и е пред учите ни. Всичко в страната е объркано и с краката на горе. Сега и политическата система и политическия живот го показват и доказват. Пълна анархия и хаос. Президента държи парламента да гласуват актуализацията, а партиите си правят гаргара с президента. Пълен смях и абсурд. Ама е така който сее вятър ще жъне бури. Дочвева пък ще купува депутатите за 500К. Направо ще падна хубаво направи Зуека малко късно, ама по-добре късно.. .
По-интересни са причините, които се посочват за напускането на страната.
skrasi (09-09-2021)
България: даже и клоуните вече се възмутиха
Семейния живот на Зуека няма да оправим. А и няма отношение към нас. По интересна е другата гледна точка която е в тази статия която съм дал. Ако виждаш нещо вярно и те в грижа добре, ако си от хората за нищо не ми пука няма смисъл повече да се коментира. Най-важно е, че аз по добре ги виждам работите на политическата сцена. Всичко което казах се сбъдна сега вече се заговори за счупване на бюджета с дефицит над 5%. И хвърляне на страната в икономическа криза. Но... Всичко по реда си.
Роналд Рейгън