• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Икономически и политически дискусии
    • Бихте ли емигрирали в чужбина и при какви обстоятелства? Бихте ли се върнали в БГ

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Бихте ли емигрирали в чужбина и при какви обстоятелства? Бихте ли се върнали в БГ

+ Отговор в тема
    Страница 28 от 38 ПървиПърви Предишно ... 18 26 27 28 29 30 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 271 до 280 от общо 379
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    1. 30-06-2021 15:15 #271 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      GeorgiRR
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      GeorgiRR не е на линия
      Централна банка
      Bermuka tebal

Моля, изберете категория: - Откажи
      GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите Аватара на GeorgiRR
      Град
      Пазарджик
      Начислени плащания
      20,215.95 USD
      Благодарности
      11 752
      Благодарили са му 31 133 Пъти в
      10 576 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от pablo Виж мнението
      Само, че там живеят като кучета и мизерстват. Като цяло страня от гасарбайтерите и определено имам надменно поведение към тях защото съм се устройл и изкарвам не по малко от множеството гасарбайтери.
      С тези дет аз контактувам са се устроили на ниво. Договор към местен работодател или регистриран като самоосигуряващ се. Квартира самостоятелна или вече закупена, автомобил. Има си почивките, обикалят по забележителности. Един колега от Чикаго си е закупил таймшеър във Флорида и Небраска за 20 години напред. Това е правото да ползваш имота за определено време в годината. Практично! Не знам защо не е разпространено у нас такава опция, да си откупя правото да ползвам един апартамент в Приморско, две седмици през септември, следващите 20 години. Но той там е закупил тези права в два различни щата, все едно яз да искам тук в Европа в две различни държави, в Испания да речем и в Австрия!

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

2. Следните 2 потребители изказват благодарности на GeorgiRR за полезния пост:

minkov (30-06-2021), kypa (30-06-2021)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 30-06-2021 17:45 #272 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      Благодарили са му 34 367 Пъти в
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 2
      ip01, azumibg,
      X
      balcon, на мен са ми интересни културите, винаги съчетавам курорта с много места извън обичайните туристически дестинации и винаги съм намирала местни, които да ме разведат, и разкажат, за да видя нетуристическия живот. Да, за Азия много знам и не от сега и не е нужно да се старая, за да разказвам. Различно е и можеш наистина да си починеш и да се откъснеш от електронни устройства, ще караш само на нета в хотела, няма гугъл мапс или приложения, по старомодния начин, ако нямаш водач, с карта и проучване на маршрута, не че не можеш да ги ползваш, но като видиш цените на нета ти става лошо, а местна карта взимаш само, ако имаш познат местен да ти вземе.
      Харесвам Азия много за пътуване, но не и за живот там, този климат нонстоп не бих го понесла, за разлика от теб харесвам само определени неща от азиатската кухня, на ориз, нудъли, яко люто и някакви сурови риби трудно бих живяла. Ако не е подлютена азиатската храна е доста безвкусна.
      Харесвах рибен сос, показаха ми как се прави, е познай дали съм яла оттогава.
      Има си и разлики между различните държави, в началото всички ми бяха еднакви визуално, сега ги различавам, дали е китаец, далия японец, кореец или виетнамец, индонезийците и тайландците пък са много различни от горните .
      Добре е да се види, а и да не се види имат уникални курорти и са евтини, натоварването в цената идва от скъпия път, каквито по Европа също има, но са по джоба единствено на доста богати хора. Япония и Корея са много скъпи, даже плашещо бих казала, стандарта е много висок.
      Та там не бих живяла, но много ми харесва за по месец-два.
      Знаеш ли много е различно за тези далечни държави от прочетеното по нета когато мръднеш встрани от туристическата индустрия, но не е моето за цял живот със сигурност, въпреки че отивам винаги с удоволствие въпреки някои неща, които определено не харесвам.
      Живяла съм в чужбина на различни места, сега искам да живея тук, след време може да ми дойде друг акъл, въпроса е човек да има свободата ида може да си позволи да живее там където му харесва.

На който му е интересно за войнствените азиатци може да прочете за гурките, наследила съм един такъв приятел от баща ми, който почина преди доста време, но този вече много възрастен човек на 86 г.ми се обажда като часовник на всеки два месеца и ме пита как съм и да ми напомни да му се обадя, ако имам нужда от помощ. Един път не му дигнах преди години, забравих да върна обаждане и след два дена беше пред вратата ми.Двамата като млади са оцелели заедно при едно премеждие в Хималаите, катерейки един връх, сега живее в Швейцария и е женен за млада мексиканка. Този човек познавайки онези българи от преди 50 г, няма наблюдения върху българите сега - винаги ми е казвал, че съм щастлива да съм българка, защото това са най-честните, благородни и добри хора, които е срещал през целия си живот. Вероятно е срещал само такива българи......
      [SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

5. Следните 10 потребители изказват благодарности на Novak за полезния пост:

Emil Enchev (30-06-2021), gambletrade (30-06-2021), Нерегистриран (6), kypa (30-06-2021), pablo (01-07-2021)

6. 30-06-2021 17:50 #273 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ndimitrov73 не е на линия
      Централна банка
      Bahagia

ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      Благодарили са му 8 389 Пъти в
      2 884 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от GeorgiRR Виж мнението
      С тези дет аз контактувам са се устроили на ниво. Договор към местен работодател или регистриран като самоосигуряващ се. Квартира самостоятелна или вече закупена, автомобил. Има си почивките, обикалят по забележителности. Един колега от Чикаго си е закупил таймшеър във Флорида и Небраска за 20 години напред. Това е правото да ползваш имота за определено време в годината. Практично! Не знам защо не е разпространено у нас такава опция, да си откупя правото да ползвам един апартамент в Приморско, две седмици през септември, следващите 20 години. Но той там е закупил тези права в два различни щата, все едно яз да искам тук в Европа в две различни държави, в Испания да речем и в Австрия!
      Северна Америка е друг свят. И никой няма да го разбере докато не го види и усети със собствените си сетива. Затова ме е много яд на хора които не са излезли от страната да ми дават акъл колко е зле в чужбина и колко е добре в България като дишаме български въздух или говорим български език. Че ние българите си го говорим българския и навсякъде по света. Въздуха не намирам разлика между българския и монреалския. Друго няма смисъл да сравнявам защото едно и също е да споря с радиоточка. И темата много се отклони от замисъла аз я създадох за хора които да пишат какво трябва да се случи в живота им за да се решат на тази стъпка. Защото познавам човек който тръгна с семейството си и деца на 1 и 3 годинки. Жена му ревеше, че не знае къде отива и какво ще правят. Но вече човека си изучи децата и е съвсем на друго ниво. Така, че човек когато знае какво прави, как да го направи за да постигне целите си се възхищавам на такива хора. Лично аз не бих могъл. И аз съм корава глава и трудно се излиза на глава с мен ама такова изпитание да не знаеш къде отиваш само с сертификат за селекция за Квебек и с две малки деца шапка му свалям. Е в последствие и аз разбрах, че по лесно се оцелява в друга държава от колкото своята собствена и аз минах по неговия път за което безкрайно му благодаря. Та така де хора дето нямат и една седмица живот в чужбина ми леят акъл как е зле на запад и как българите мият чинии и тоалетни. Много ни е ограничен мирогледа на нас българите и винаги когато не можем да стигнем гроздето ни се вижда кисело.
      Иначе за САЩ какво мога да кажа " Страната с неограничените възможности" Както казват англофоните "The sky is the limit. The end.
      "Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"

Роналд Рейгън
      Одобрена

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

7. Следните 5 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

Нерегистриран (4), kypa (30-06-2021)

8. 30-06-2021 18:00 #274 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, azumibg,
      X
      димитров, това че си видял няколко летища доокато стигнеш дотам не означава, че знаеш вся и всьо. По твоята логика живеещ и ти си от тези, не живееш тук, а постоянно ни лееш акъл кое как трябва да бъде и кое е добре за страната. На писане всички са много добре и супер, но ние тук сме се нагледали на всякакви емигранти,
      Аз съм прекратила отношения с много такива разни познати по чужбините, уж добре пък звънят за пари назаем или за услуги по обгрижване на възрастните им роднини или грижа за някой имот и като им кажа, че ще им препоръчам адвокат, счетоводител или лекар веднага се обиждат защото трябва да дадат някой лев. Масово имате някакво очакване, че сте нещо специално или по-добри и по-умни - ами не сте. Тези, които не го осъзнават винаги имат проблеми с комуникацията с българите тук.
      В същото време имам и много приятели българи живеещи в чужбина, с които съм в прекрасни отношения.
      И в Америка съм ходила и то не е моето.

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

9. Следните 11 потребители изказват благодарности на Novak за полезния пост:

gambletrade (30-06-2021), Нерегистриран (4), Zagorka (30-06-2021), Emil Enchev (30-06-2021), kypa (30-06-2021), batDancho (01-07-2021), pablo (01-07-2021), КинО (01-07-2021)

10. 30-06-2021 20:03 #275 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Централна банка
      Bahagia

ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      2 884 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Novak Виж мнението
      димитров, това че си видял няколко летища доокато стигнеш дотам не означава, че знаеш вся и всьо. По твоята логика живеещ и ти си от тези, не живееш тук, а постоянно ни лееш акъл кое как трябва да бъде и кое е добре за страната. На писане всички са много добре и супер, но ние тук сме се нагледали на всякакви емигранти,
      Аз съм прекратила отношения с много такива разни познати по чужбините, уж добре пък звънят за пари назаем или за услуги по обгрижване на възрастните им роднини или грижа за някой имот и като им кажа, че ще им препоръчам адвокат, счетоводител или лекар веднага се обиждат защото трябва да дадат някой лев. Масово имате някакво очакване, че сте нещо специално или по-добри и по-умни - ами не сте. Тези, които не го осъзнават винаги имат проблеми с комуникацията с българите тук.
      В същото време имам и много приятели българи живеещи в чужбина, с които съм в прекрасни отношения.
      И в Америка съм ходила и то не е моето.
      Излагаме се Новак пак бъркаме емиграцията и екскурзията. Аз съм живял 30 години в България и 15 години извън нея. Така, че не ми обяснявай за летища и т н. Глупости. Явно не говорим на един език тука . В кои градове си била в САЩ? Щом ще си говорим за екскурзии поне да оползотворим времето.

Роналд Рейгън

Печелете пари, без да напускате дома си.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

11. Следните 3 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

kypa (30-06-2021), Нерегистриран (1), jivko78 (01-07-2021)

12. 30-06-2021 20:37 #276 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, azumibg,
      X
      нищо не бъркам -ясни сте, таквиз като теб доста сме видели тук, а за Америката със сигурност съм обикаляла повече от теб - цялата ми рода по майчина линия е там още с екскурзиите на Неси през Мексико, кога не си и сънувал Канада.
      Писала съм за това преди време - ако толкова те вълнува ще намериш и ще прочетеш.
      За разлика то теб съм живяла в 4 държави на 2 континента и пропътуваните ми км срещу мен да тичаш не мож ме стигна. За мен беше осъзнато решение преди години да се върна и установя в България и към този момент нямам желание да се местя, нито съжалявам,но реша ли нямам проблеми да отида да живея в доста държави - от всякакво естество.
      И не съм единствена много българи има като мен. Докато емигрантите като теб смятат, че са направили нещо изключително - толкова изключително колкото други 2 млн българи напуснали държавата и колкото други, които ту се връщат, ту отиват някъде другаде.
      Като цяло от впечатленията ми добре уредилите се българи и имащи добър живот и навън, не таят злоба към България и съгражданите си, нямат нужда да избиват комплекси.
      Последна редакция от Novak : 30-06-2021 на 20:47

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

13. Следните 8 потребители изказват благодарности на Novak за полезния пост:

minkov (30-06-2021), kypa (30-06-2021), Нерегистриран (3), hanuman (30-06-2021), batDancho (01-07-2021), pablo (01-07-2021)

14. 30-06-2021 21:27 #277 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите Аватара на kypa
      Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      Благодарили са му 74 322 Пъти в
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey7,
      X
      Този човек познавайки онези българи от преди 50 г, няма наблюдения върху българите сега - винаги ми е казвал, че съм щастлива да съм българка, защото това са най-честните, благородни и добри хора, които е срещал през целия си живот. Вероятно е срещал само такива българи......
      И аз предимно такива българи срещам. Вероятно може би да е понеже тези "с манталитета" да са заминали някъде по чужбината.
      От по-близките ми познати има съвсем малко, които отидоха да живеят (за постоянно) някъде на запад и доста повече, които ходят да работят и се връщат периодично.
      Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

15. Следните 5 потребители изказват благодарности на kypa за полезния пост:

gambletrade (30-06-2021), minkov (30-06-2021), Нерегистриран (1), pablo (01-07-2021), Novak (01-07-2021)

16. 30-06-2021 21:38 #278 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Централна банка
      Bahagia

Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      2 884 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      нищо не бъркам -ясни сте, таквиз като теб доста сме видели тук, а за Америката със сигурност съм обикаляла повече от теб - цялата ми рода по майчина линия е там още с екскурзиите на Неси през Мексико, кога не си и сънувал Канада.
      Писала съм за това преди време - ако толкова те вълнува ще намериш и ще прочетеш.
      За разлика то теб съм живяла в 4 държави на 2 континента и пропътуваните ми км срещу мен да тичаш не мож ме стигна. За мен беше осъзнато решение преди години да се върна и установя в България и към този момент нямам желание да се местя, нито съжалявам,но реша ли нямам проблеми да отида да живея в доста държави - от всякакво естество.
      И не съм единствена много българи има като мен. Докато емигрантите като теб смятат, че са направили нещо изключително - толкова изключително колкото други 2 млн българи напуснали държавата и колкото други, които ту се връщат, ту отиват някъде другаде.
      Като цяло от впечатленията ми добре уредилите се българи и имащи добър живот и навън, не таят злоба към България и съгражданите си, нямат нужда да избиват комплекси.
      Кои сте Вие и кои сме ние? И къде сме се гледали? И аз защо не съм Ви видял? Може би защото не сте за заслужели да ви виждам. Ами като ви е много хубаво оправете си малко ситуацията в страната. Ама като гледам и от политика толкова разбирате Вие колкото и от другите неща. И всеки пита до кога България ще е на последно място по всичко и на първите места по черни статистики отговора е много прост той се съдържа в подписа ми. Те за това България е на последно място всеки разбира от всичко и накрая се получава едно голямо нищо.

Роналд Рейгън

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

17. Следните 2 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

jivko78 (01-07-2021), kypa (31-08-2021)

18. 01-07-2021 07:10 #279 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      GeorgiRR
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      GeorgiRR не е на линия
      Централна банка
      Bermuka tebal

GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите Аватара на GeorgiRR
      Град
      Пазарджик
      Начислени плащания
      20,215.95 USD
      Благодарности
      11 752
      Благодарили са му 31 133 Пъти в
      10 576 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Пожелавам ви един приятен и щастлив джулай морнинг! И както за музиката няма граници, така и за нас да няма граници и да се чувстваме добре навсякъде!

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

19. Следните 4 потребители изказват благодарности на GeorgiRR за полезния пост:

minkov (01-07-2021), Novak (01-07-2021), ndimitrov73 (01-07-2021), kypa (31-08-2021)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 01-07-2021 08:11 #280 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      pablo
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      pablo не е на линия
      Централна банка
      Licik

pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите pablo е отвъд представите Аватара на pablo
      Град
      Ловеч
      Начислени плащания
      12,033.30 USD
      Благодарности
      16 943
      Благодарили са му 29 794 Пъти в
      9 610 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от GeorgiRR Виж мнението
      Не вижда с какво те впечатляват въпросните Форекса ти дава токива възможности, че ако човек има малко аналитично мислене може да си изкарва техните доходи от собствения си дом и да обикаля страната и света когато пожелае.

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

22. Следните 3 потребители изказват благодарности на pablo за полезния пост:

Нерегистриран (1), Novak (01-07-2021), kypa (31-08-2021)

+ Отговор в тема
    Страница 28 от 38 ПървиПърви Предишно ... 18 26 27 28 29 30 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Икономически и политически дискусии   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти