Не знам защо слушате новини или слухове. Аз работя само по графика и съм добре. преди новиние имаше бичи патерн и влязох.Значи много правилни бяха разсъжденията на Реда за купуване на слуха и продаване на новината. В смисъл, че валутната двойка евро/долар съвсем логично си беше тръгнала да пада. Но в такива моменти не трябва да забравяме, че има и един много важен фактор - президентът Доналд Тръмп. Не знам дали нарочно го направи, но малко преди 16 часа той написа в социалните мрежи, че за сигурността на хората е по-добре изборите за президент да се отложат. Тази новина натисна американския долар. Аз поне така ги тълкувам нещата.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
Ударихме очакваното от мен ниво 1.1845, но като гледам еврото няма намерение да спира да качва. Следващото може да е вече ЕМА200 на месечна графика - 1.1967
Цялото това покачване на еврото и като цяло обезценяването на долара си го обяснявам с огромното печатане на долари.
Сега наблюдавам Евро- Йена дебна за дълги ще бяга нагоре. Поне така го виждам аз. 126 ми се вижда като таргет
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Добро утро, еврото чукна и 1.19,и не дава нишани за корекции, естествено те ще почнат когато не очакваме. Златото ще търси 20 хилки и предполагам, че днес вече ще ги намери.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро! Доста грубо го бият американският долар и това показва, че в Сащ нещата са много объркани. Да не кажа, че в последно време съвсем се объркаха. Гледам графиката на валутната двойка евро/долар. Разглеждам я на най-високите периоди, защото в момента правим връх след връх, което е много рядко явление. При мене 100 МА е пробита още вчера, защото преминава около 1.1782, а следващата съпротива е 200 МА, която се намира около 1.200. Това е много психологическо ниво. Предполагам, че има желаещи да го достигнат още днес. Покрай този силен ръст на еврото доста хора са пострадали, защото всичко това е наистина много изненадващо. Най-малкото всички са очаквали да има някакви корекции на това покачване при двойката евро/долар. Не знам какво следва, но следя отблизо. Успешен ден на всички!