Точно утре не бих удължавал евро/йена, изглежда е силна йената и в същото време еврото е доста колебливо в понеделник така, че като нищо йената ще се възползва да натисне.
Точно утре не бих удължавал евро/йена, изглежда е силна йената и в същото време еврото е доста колебливо в понеделник така, че като нищо йената ще се възползва да натисне.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alba (26-07-2020), minkov (26-07-2020), REDA (27-07-2020), Spekulanta (27-07-2020), ndimitrov73 (27-07-2020), kypa (27-07-2020), Barbaron (28-07-2020)
Ами утре ще видим, ако много натисне иената, аз ще си натискам ръцета, ама от сега ме сърбят за дълги, та ще видим какво ще стане.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman (26-07-2020), Нерегистриран (2), REDA (27-07-2020), Spekulanta (27-07-2020), ndimitrov73 (27-07-2020), kypa (27-07-2020), Barbaron (28-07-2020)
Добра вечер! Има лек гап в полза на долара при валутната двойка евро/долар. Ако 5-6 пипса изобщо можем да ги броим за гап. Все пак добре си спомням как в петък някой се възползва от късния час и затворения пазар и качи еврото до почти 1.1660. Вече е все по-трудно да се правят прогнози. Сигурно е, че все повече участници на валутния пазар продават евро срямо американски долар. Понеже това е логично и лесно предвидимо, то може еврото да качи още малко, за да пооберат стопове? Само че и този сценарий е очаквам в известна степен. В крайна сметка стигаме до извода, че в момента посоката при евро/долар е трудно предвидима.
Добро утро, голяма атака срещу долара по всички фронтове. Очаквах силно евро, но чак пробив на 1.17 в понеделник още през азиатската и аз не го очаквах. Обещаващо начало, но да видим, играта едва започва.
Spekulanta (27-07-2020), Нерегистриран (2), ndimitrov73 (27-07-2020), REDA (27-07-2020), alba (27-07-2020), Alex1977 (27-07-2020), kypa (27-07-2020), КинО (27-07-2020), Barbaron (28-07-2020)
ПоЕвропейците газят. Вече казах, че йената не може да им се опре. Аз в петък удължих Швейцареца/ Йена ще търся таргет 118. От там влизам къс. Сега удължих долар швейцареца от 0.9180 стопа 30 пипа. Ще гоня таргет 0.93645. ама може и по рано да затворя, че съм срещу течението.
Доларчето му е време вече да корегира тези европейци много пораснаха. Хайде да падне малко, че да купиме. Мноооогоо се отдалечи цената от ЕМА вече не му прилича. Дайте малко долар ден днес.
Последна редакция от ndimitrov73 : 27-07-2020 на 06:17
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
Японската е леко надолу и гледа за нагоре.
ХонгКонската е доста надолу.
Днеска почваме с германски, европейски,,,,,,,,,,,,
ЖЕЛЯЗНАТА съпротива 1,1693-1,1725
при пробив с възможност за 1,1744-1,1757
с вероятност за ИДЕИНА зона 1,1771-1,1798.
СВИРЕПАТА подкрепа е в зона 1,1673-1,1641
и при преминаване там ще има атака на 1,1634-1,1621
с възможност за ход до ИДЕИНА зона 1,1610-1,1598.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
ПРОЦЕДИРАНЕТО в графика:
![]()
Добро утро! Това дето става при валутната двойка евро/долар ме разсъни много бързо. Какви са тези луди движения по никое време? Казах, че посоката е непредвидима и за възможно обиране на стопове преди следващ спад на еврото, но чак такива ръстове на еврото не съм си представяла. Сега вече съвсем нямам идея какво следва? Не знам каква е причината, но мене вече ме е страх да отварям сделки, защото тия хора 80-100 пипса за нищо ги нямат. Успешна седмица на всички!