Бойко защо не отиде при протестиращите както Президента направи? Така ли ще управлява държавата онлайн отнякъде и няма да влиза в парламента както Пеевски и Доган.
Бойко защо не отиде при протестиращите както Президента направи? Така ли ще управлява държавата онлайн отнякъде и няма да влиза в парламента както Пеевски и Доган.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вярвате ли в приказката: " Това което си го направиш сам друг и да иска не може по-лошо да ти го направи"?
Явно наистина всеки народ си заслужава управниците и положението в което се намира. Много ме е жал, че хората не си взимат поука от нищо грешат и продължават да допускат същите грешки с една дума тълпа.
В крайна сметка човек и да иска да помогне отсрещната страна когато не иска насила хубост не става.
И най- хубавото от всички е че гледам отстрани и от далеч. Дано не се сбъдне най- лошия сценарии който предвиждам. И пак аз ще съм добре далече от приблемите. Кой каквото си е дробил това и ще сърба.
Бееееее. " Зелена трева ще пасеш на жега с овчар с голяма гега"
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
kypa (04-09-2020)
И аз съм сигурен че в банковите сметки са повече, ама що Гешеф не провери от къде за да съм спокоен.
Виж заплатата на министър председателя, за последните 10 години той няма право на бизнес и други доходи, с малки изключения, които трябва да декларира. Виж му и фирмете дето е имал преди да влезе в политиката какви мижави печалби имат. И наследство няма, щото твърди че много бедно живял. Та въпросът е от къде ги има?
Гешев трябва да го пита, а не да ходи на обидк в детска градина в Силистра.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не ходи г-н Главния Прокурор само по детски градини. Ходи и в Президентството, ходи и на Черепа на "гости" и като си гледа работа видяхме какво стана.
Трябва да му подадеш сигнал за далавера, а не да го пращаш за зелен хайвер ... по някакви банкови сметки дето току що си ги измислихте. Прокурора не е данъчен нито следовател или полицай, а просто прокурор - държавен обвинител.
Историята се движи и не спира нито на секунда. И няма нищо вечно. Дори и Путин, и Ким Чен Ун някога ще си отидат от властта. Камо ли правителството на една демократична европейска държава. Възможно ББ и неговите хора още не са се уморили от властта, но явно голяма част от българския народ се е уморила от ББ и ко., дори и да не е излязла на улици и кръстовища да протестира. Тази умора се усеща в обществото. Според мен, би било по-добре за държавата те да си тръгнат след редовните избори, но как ще стане - животът ще покаже...
То всеки знае какво искат протестиращите както и тези, които не симпатизират на управляващите - честно проведени избори и ако е наложително промени в Конституцията, но ако говорим за главния прокурор може би трябва да се пипне Конституцията. Поне 2 от партиите в сегашния парламент със сигурност няма да са там при нови избори, като говорим и за слабото доверие в институциите отстрана на гражданите, оставката е просто задължителна и не подлежи на коментар...ДПС пък продължава с финтовете ама и на тях няма да им се получи.Историята се движи и не спира нито на секунда. И няма нищо вечно. Дори и Путин, и Ким Чен Ун някога ще си отидат от властта. Камо ли правителството на една демократична европейска държава. Възможно ББ и неговите хора още не са се уморили от властта, но явно голяма част от българския народ се е уморила от ББ и ко., дори и да не е излязла на улици и кръстовища да протестира. Тази умора се усеща в обществото. Според мен, би било по-добре за държавата те да си тръгнат след редовните избори, но как ще стане - животът ще покаже...
Проблема е, че точно само ходи и дига пушилка на определени места, а за други си затваря очите. Какво стана след ходенето му до президенството всичко го гледаме вече всеки ден на улицата.
А има ли резултат от всичките тези пушилки досега не се е чуло.
Съдът задължи прокуратурата да отговори за делата на Гешев. И да плати разноските на „Боец“
https://defakto.bg/2019/12/17/%D1%81...3%D0%BE%D0%B2/
Знаковите дела на Иван Гешев - шумно начало, отчайващи резултати
https://www.segabg.com/category-obse...shti-rezultati
Тази пушилка и този ПР го гледахме и когато баце беше главен секретар на МВР
Каскета не е избран да е политик, а се предполага, че е професионално ще изпълнява задълженията си в независима власт от изпълнителната.
П.с.Да не забравяме за култовите 400 аквариумни рибки на каскета.
Но време за изслушване в ЕК няма, бил в платен годишен отпуск, а го гледаме цял ден от ТВ-то с акция в Дупница., баце поне този ден не се показа от джиБката
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
lyubo, надявам се няма да те обидя, но си много наивен.
Хазната още не се е напълнила, а евентуално в някакъв бъдещ план след като се докажат тези цифри могат да се търсят.
НИМ на този етап също не може да разполага с колекциите на Божков, там процедурите също са други и сложни, а може само да съхранява.
Надявам се да не съм право, защото изкуството е тема, която ме вълнува и следя, тези неща никога няма да видят бял свят.
Както се случи с много други колекции досега, конфискувани по същия начин и не само заради нефелните прокурорски обвинения, а защо с времето се"изпаряват" разни работи от тях.
При картините е по бавно, не е като с канабиса от едно РПУ на южната ни граница, който от 2 камина за 3 дни е станал 2 чувала суха маса.
Трябва да ги наградят за иновацията за такова скоростно сушене.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Бат Бойко ако не може да си скрие парите за какво ни е тогава. Ония намериха палет с бюлетини на коня в гъза. Ако Бат Бойко не съомее да си скрие парите ще ореват орталъка. Въпроса е, че остави бюджета с излишъци и най нисък бюджетен дефицит. Гледай ония гладните хрътки. Само го чакат да сдаде властта тогава ще гледаш какво лапане ще пада. Както са охратнели с ония с билетчетата как му дръпнаха баницата под носа. 10 години не са помирисвали вкаст. Договорчета за милиарди и т.н. Като дойдат новите започваме с ревизиране на бюджета много е постен няма какво да се лапа. Заеми увеличаване на дефицита. Разбира се оправданието е сложната обстановка и корона вируса. Тогава да видиш ще ти свалят палтото от гърба. Европата пък ще бързат да спират Еврофондовете. Свидят им се парите. Не искат да потъват неконтролируемо. Тогава аз ще се хиля от тук бееееее.И аз съм сигурен че в банковите сметки са повече, ама що Гешеф не провери от къде за да съм спокоен.
Виж заплатата на министър председателя, за последните 10 години той няма право на бизнес и други доходи, с малки изключения, които трябва да декларира. Виж му и фирмете дето е имал преди да влезе в политиката какви мижави печалби имат. И наследство няма, щото твърди че много бедно живял. Та въпросът е от къде ги има?
Гешев трябва да го пита, а не да ходи на обидк в детска градина в Силистра.
Последна редакция от ndimitrov73 : 02-09-2020 на 14:55
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън