И защо, ако смея да попитам? Защо го изтърпяхте 3.5 години и сега какво толкова направи последните месеци, че не заслужава и един ден повече. За грешките не съм съгласен. Всеки може да допуска грешки. Само който не работи не допуска грешки. Не може за всяка грешка да си ходи правителство. Друг е въпроса за какви грешки става въпрос. Лично аз не виждам някакви огромни грешки сравнено с други предходни правителства. Още повече говори факта, че ГЕРБ е единствената партия която три пъти последователно печели парламентарни избори, а с месните и президентските не ги броя. Когато гледам големи промени в политическите нагласи на българския избирател не виждам много. Единствено Слави Трифонов да се яви на сцената и да намаже от цялата работа, че нещо е окъса с телевизията си и няма пари завалийката. Аз му симпатизираха в началото ама с тази телевизия ми стана ясно, че само плюе правителството никакви алтернативи не представя за сега за управлението на държавата т.е. и той е подлога на олигарсите. Парите май от там му идват. Като обобщение ще споделя, че ББ го атакуват от всички страни медии, президенство, платени протестиращи, покрай тях излязоха и явно недоволни хора от живота си и най-лесно е да обвиниш за всичко правителството. Всичко това ми говори, че ББ си върши работата и засегна много олигарси интереси и си навлече много врагове. Лошото е само борбата с корупцията. Няма вкарани в затвора министри, депутати и други едри риби. А нарушения има не е като да няма и се изкараха на показ. Например новата АЕЦ която България подписа договор за строеж без срокове на изпълнение без технически параметри и без определена цена. И държавата плати 1.5 милиарда за една дупка плюс глоби за прекратяване на договора наказани няма. Доган консултантска дейност в е ергетиката без изобщо да има представа от такава област. Пак ощетена е държавата отново наказани няма. Продажба на ТЕЦове с изкупна цена на тока много над пазарната наказани пак няма и за всичко това плаща българския дънакоплатец. Няма да изброявам повече няма да ми стигне времето и мястото. Но истината е една, че ГЕРБ нямат алтернатива за сега затова и пак ще спечелят и сегашните олигарси дето се надигат и искат да яхнат вълната дето я създадоха пак ще си седнат на гъза. Ще почнат с диктатура подправени избори и т.н. сценария е ясен. На калпав космонавт ракетата му пречи.