В нашия град има болница но няма медици и много отделения изобщо не работят (нищо че сме областен град) тук си има задръствания но в случая говорех хипотетично за София. Децата ми са малки в детска градина и ясла а аз работя от вкъщи с Интернет и беше доста натоварено по време на кризата защото трудно се обяснява на малки деца че работиш докато на тях им се лудее. И чак пък да съм се оплаквала не е точно така.
Родена съм и живея на мястото, за което ти говориш хипотетично, та не преразказвам прочетено от фейса и измислено, пък и поне прочети някаква достоверна информация как е въобще движението в София и че не можеш да ходиш на работа с кола в центъра, ако не живееш там или нямаш служебно място за паркиране и пак от лични наблюдения и опит, ще ти кажа,
Ето да прочетеш за какви пари става въпрос, дори и министерствата не си позволяват повече от 6-7 места., вътрешни дворове нямат почти всички институции, а останалото е разчетано и си цакаш до 2 или 4 часа на ден според зоната.
https://www.sofiatraffic.bg/bg/parki...-abonament/p/1
Банките държат 1-2 места за клиенти, заведения с платени места почти няма.
А ако те интересува на черно, предлагат и до 1000 лв за адресна регистрация в зона.
Та чак часове да пътуваш и сега как работиш онлайн или ходиш на работа и децата с теб ли ги водиш на работа, че толкова време пътуваш.
А впечатленията ти за дистанционното обучения от къде бяха, защото съм чела за организацията в образованието за детската градина нямаше дистанционно обучение.
Все пак тук не е бг мама и се очакват малко по-сериозни и достоверни мнения.