Ти па въобще не ги усещаш нещата.
Първо като прокурор са му се падали все заплетени дела и второ корумпираните съдии са отсъждали против него![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
gambletrade (20-07-2020), minkov (20-07-2020), kypa (20-07-2020), balcon (20-07-2020), Jack (01-08-2020)
Аз не знам защо не ги е печелил, според мен логичната причина е липса на професионален късмет, въпреки, че по-запознати от мен теърдят че 50% от некадърност, а останалите 50% поради лични динансови интереси
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те това за Гешевият ако е вярно тия дето са го предложили за глав. прок. също са за затвора.Не само той.
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Не мога да разбера защо продължава да се толерират тези скалъпени протести, може ли 10 човека да затварят най централното кръстовище в столицата и да ги оставят да си опъват шатрите, които някой удобно им е купил за целта и хиляди хора да изпитват затруднения от това и да висят в задръствания, включително и аз.
Добре че не им позволиха да затворият магистралата в Стара загора, пак 10-ти на човека, като на кадрите от новините се виждат познатите организатори. Предползгам че е доста лесно да спретнеш такъв протест, даваш по 50 лв на 10 човека с коли (че са по-обемни да създаваш впечатление за масовка) и си готов.
Мене повече ме безпокои, че тези които протестират дори нямат елементарни познания за политическата система в България. Не са глупави и добре се изразяват, но не са наясно как стават нещата в политиката. Например сутринта една жена обясняваше, че след разпускането на парламента щяло да има служебно правителство, което да промени изборния закон. Ами някой трябва да й обясни, че законите могат да се пипат само от действащ парламент. Други размахват плакати долу партиите. Само че по нашата система само партии могат да участват в изборите. Изобщо повечето искат да съборят нещо, което не им харесва, но без да имат идея какво да построят. Лоша или добра все пак държавата функционира. Ако се изпълнят повечето искания на протестиращите може да се стигне до пълна политическа криза, безвластие и съответно анархия. Тогава вече ще е раят за разни мутри и други престъпни групировки. Дано не съм права.
Нерегистриран (3)
Това е така , тъй като тези платени протистиращи са платени безработещи или са в отпуск ,което ми се вижда по-малко вероятно, умело се възползват от тях опозицията в стремежа им да се докопат до големият казан с благинките. Властта в лицето на МВР, които се управляват от управляващите , им позволява всичко това , за да не бъде обвинена , че използва насилие и на това и разчитат тези протестиращи. Не е нормално десетки протестиращи да нарушават правата и свободите на милиони съвестни граждани и да им пречат да отидат на работа и да се приберат вечер при своите деца.Не мога да разбера защо продължава да се толерират тези скалъпени протести, може ли 10 човека да затварят най централното кръстовище в столицата и да ги оставят да си опъват шатрите, които някой удобно им е купил за целта и хиляди хора да изпитват затруднения от това и да висят в задръствания, включително и аз.
Добре че не им позволиха да затворият магистралата в Стара загора, пак 10-ти на човека, като на кадрите от новините се виждат познатите организатори. Предползгам че е доста лесно да спретнеш такъв протест, даваш по 50 лв на 10 човека с коли (че са по-обемни да създаваш впечатление за масовка) и си готов.
Ще кажеш че и на тези дето протестират в Лондон, Брюксел, Париж пред нашите посолства някой им е платил. Ами сигурно.
Няма никой никъде да отиде.
Промяната идва отвътре навън, само че тук няма как да стане.
Всеки народ си заслужава управниците, за съжаление.
Да повторя и да потретя, София е едно голямо село.
Всеки знае кой, кой е.Кой от къде идва, кой на кой се кланя и т.н.
Малко е тъжно, като си помисля, как интелигентни хора допускат това което се
случва години наред.Дават гласа си по съвест?!
Как спите бе хора??
Бездействието, също е съпричастност.![]()
Тези протестиращи според мен протестират правилно. И въпреки, че аз не участвам ги подкрепям изцяло.Не мога да разбера защо продължава да се толерират тези скалъпени протести, може ли 10 човека да затварят най централното кръстовище в столицата и да ги оставят да си опъват шатрите, които някой удобно им е купил за целта и хиляди хора да изпитват затруднения от това и да висят в задръствания, включително и аз.
Защо не участвам - защото аз когато съм бил млад вече съм си изкарал службата по протестите.
И сега виждам, че се върнахме точно там, където бяхме преди 30 и повече години.
Имеме си почти вечен ръководител с чувство за безнаказаност и непогрешимост, имаме си репресивен апарат в лицето на прокуратура и частично полиция, във връзка с разните закони за пране на пари и подобни се формира нова доносническа мрежа, имаме си послушни медии, които удобно ни показват това, което искат да видим и т.н.
Та така. Трябва да се иска, но само с оставките няма да стане, трябва наистина да се смени модела за формиране на власта.
Това, че теб не те касае пряко и ти пречи не е от значение. И на мен ми пречи, ама си мисля, че може и да е за добро.
Е да де, ама защо предния път като го свалиха , след това пак го преизбраха. Аз не виждам да има ефект от цялата тая работа.
Нерегистриран (1)