Аз мога да дам примери за обществени поръчки, които се случват абсолютно по правилата и не се правт никакви далавери и то не са малки, примера е от едно министерство. Не че някой ще ми повярва и е място тук да го правя.
Със сигурност има мста на които нещата не се случват както трябва и има далавери. Но нали се сещате че то е до цялостен манталитет и поведение на народа, не всичко се контролира и може да се контролира. Въпросът е каквъв е цялостния курс на развитие, който и да дойде на власт нещата няма да са мнооого по-различни, че и може да са много по зле. Но да не излезе и че съм голям фен на сегашното правителство, като цяло всичките не са стока като повечето са направо опасни. Против протестите в сегашната форма съм, немога да си обясня как някой оправдава поведението им, не смятам че трябваше толкова време да позволяват да се блокират кръстовища. Против неадекватното изпълнено с омраза поведение на президента съм.
Между другото проверката на Хипо е спряна, странна беше тази работа, интересно по чия идея е била, защото беше ясно че е скандална и ще се вдигне шум, ако човек вярва в конспирациите може чка да се загледа в опозицията. Толковава глупав ход от управляващите ми се струва малко вероятен, въпреки че и там сигурно има глупави хора.