Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ади едно предложение и от мен
http://tablet.bg/tablets-acer-Aspire...SW5-NTL7YEX002
http://tablet.bg/tablets
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (31-01-2015)
Аааа, не е така. Фафлето харчи обмислено....Фафле, ако си вземеш черен таблет, не е нужно да си взимаш същият и в бял цвятTова не са обувки
![]()
Хммм, знаеш ли че си прав.
Подстрекател такъв, само ме подкукуросваш с глупости...
Ама трябва сега и нова чантичка "дамска" та да се побира всичко...отиде тя , та се невидя...пък и обувчици за чантичката....
----------
Ами ако съм с белите обувки?
Няма да ми "тичка" черния таб![]()
Oleg (31-01-2015)
Напротив, бяло с черно винаги се комбинира прекрасно !
Черна коса и бяла кожа, виж колко е ефектно![]()
Moже и на обратно![]()
![]()
...........................
Тия играчки са малко големи за джоба. Все пак някой знае ли дали тоя windows би бил пълнофукционален? Отнякъде дочух, че не е точно като на домашното ПС
И аз затова никога не бих си купил таблетНе се ли побира в джоба - ще ми трябва чанта, а аз чанти не нося, особено тези чантички ми се струват смешни и гейски (лично мнение)
Щом джаджата ще е носиш в чантичка => по -добре лаптоп![]()
Хюмнетките / от хюмне / ли визираш.................................... .........................?И аз затова никога не бих си купил таблетНе се ли побира в джоба - ще ми трябва чанта, а аз чанти не нося, особено тези чантички ми се струват смешни и гейски (лично мнение)
Щом джаджата ще е носиш в чантичка => по -добре лаптоп
ПП Видях снимката-- точно хюмнетка е![]()