Точно за тези бонуси мислех да пиша, че са уловка и капан за трейдъри. Не случйано ги забраниха в ЕС. Реално брокера просто ти дава повече левъридж а ти се заблуждаваш, че ти дават някакви пари. Целта е единствено да те задържат при тях докато си изгубиш всичките пари. Тези брокери работят за загубите на търгуващите при тях и много добре са си напрввили сметакта. Условията винаги са така направени, че да са в интерес на брокера. Бих посъветвал трейдърите никога да не взимат такъв тип бонус.
Защо да спираш на 100к, след две седмици може да са 1 000 000 000$, няма невъзможно неща, просто трябва да направиш това което си направила с 400-те $ от бонуса на Инстата още само 2 пъти! Познай колко хора са си изгубили всичките пари в такъв опит? Там е работата, че дори и да успееш този брокер никога няма да ти изплати печалбата. Това може да разчиташ да се случи само със сериозно регулиран брокер. Честно казано аз и за тази печалба имам съмнение, след като толкова е нарастнала. Аз бих те посъветвал да се опиташ да изтеглиш каквото можеш и да използваш парите за нуждите си и да позакрепиш финансовото положение, защото вероятността да загубиш всичко е много голяма. Знам че едва ли ще го направиш, защото вече се виждаш как правиш 10тнки хиляди и си богата и алчността те е завъртяла и завладяла, но с този начин на мислене много хора са си съсипали живота чрез финансовите пазари. Това което праиш си е чист хазарт, но в крайна смтка парите и живота са си твои.