K_W, разбрах. Това си е някаква ваша закачкаТе схемите на на alba трудно можеш да ги хванеш, по предния си пост сподели, че изтеглила близо 4000 те хиляди които по рано се похвали, че направила от 400, бонус. Сега вече не е много ясно как от парите, които които уж изтегли и се похвали че са и пристигнали в платежната система е направила 10000$, или пък това е наистина от 400.Благодаря за пояснението
Не влизам, толкова често, пропускам много информация, затова и някои постове са ми невероятно нелогични, като този на Алба.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сподели, че е изтеглил печалбата, ама си е оставил първоначалните 400Те схемите на на alba трудно можеш да ги хванеш, по предния си пост сподели, че изтеглила близо 4000 те хиляди които по рано се похвали, че направила от 400, бонус. Сега вече не е много ясно как от парите, които които уж изтегли и се похвали че са и пристигнали в платежната система е направила 10000$, или пък това е наистина от 400. Хубаво ще е алба да покаже някоя картинка, зашото вече сичките и твърдения звучат крайно невероятно ама ми се струва, че това няма да стане. Така че не знам дали изобщо има смисъл да се замисляш и да смяташ проценти.K_W време ни е да се запишем на уроци по трейдинг при него! 3 дни от 200 4к. Още 4 дни и хоп 400 до 10к. Само куфарите можем да му носим май
Той и един Маринчо така печелеше десетки хиляди за дни, а преди него пък един любо, а преди него пък един...загубих им спатиите вече![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Големи сте Тома Неверници, аз съм аматьор и не ги умея, други като го могат сега няма да завиждам я.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
gambletrade (08-11-2020), minkov (08-11-2020), КинО (08-11-2020), alba (08-11-2020)
Аз чета редовно, но и на мен са ми невероятно нелогични, то даже ако ги четеш всичките става най нелогично, защото има доста противоречия. А иначе тук има един потребител който се появява от време на време с разни такива нелогични и противоречиви изявления и големи печалби. Но дали това е Алба не знам, а по скоро си мисля, че просто има тип хора които имат сходно и не много адекватно поведение и ние ги бъркаме.
Алба покажи някоя картинка от зашеметяващите печалби, да ни впечатлиш, нищо не ти коства, да си изясним как стават нещата със забогатяването. С тези темпове другата седмица си на 50-100к, покриваш задълженията към съдебните изпълнители от които се оплака и си живееш живота по мечтания от теб богаташки начин.
Аз изобщо не се мъча да проследя нишката, но супер отгоре отгоре слушам как нищо не може да се изкара и на следващия ден някакви 4к изкарани от 200$. Всеки ден е различен филма, уж постоянно се печели, ама и постоянно се губи. Интересна работа...
gambletrade (08-11-2020), Novak (08-11-2020), minkov (08-11-2020), alba (08-11-2020)
Не. Хронологията сигурно се губи, защото парите минаха през два брокера и няколко сметки. В началото започнах с $200 бонус от Инстафорекс, което е най-важното! Там спечелих около $460. Теглих ги чрез лайткойни. През Кракен ги пратих в друг брокер и там стигнаха около $409, защото в това време лайткойните паднаха спрямо долара. Писах за тези перипетии в друга тема. Тези $409 ги търгувах в една центова сметка, където те нарастнаха до $3700. После ги изтеглих и ги внесох в стандартна сметка в същия брокер. Това се случи във вторник на 3 ноември. До петък са 4 дена, нали? Сега в сметката си имам $11 052.61 точно. Изтеглих $2 530 към една платежна система. Отделно имам натрупани вече над $230 като бонуси за оборот, които се изплащат в края на месеца. Вероятно ще имам и още бонуси, защото като ВИП клиент чета, че имам право на 20% допълнително увеличение на сумата в сметката ми. Вече ползвам и безплатен ВПС сървър.Така че по груби сметки текущо разполагам с над $13 800, което си е $10 000 печалба за 4 дена. Пак повтарям, че във вторник на 3.11. имах точно $3700. Аз още не мога да свикна с новата ситуация. Много ми помогна търговията с центов акаунт. Сега когато ми свети $11 052.61 аз продължавам да ги деля на 100 по навик. Затова не ми беше стресиращо цяла седмица да отварям сделки с минимум 5 лота. 5 стандартни лота! На моменти имах сделки с до 30 лота. Но не се плашех, защото си бях внушила, че на практика рискувам някакви си центове. Но с тези рискове съм до тук, защото доста дълго "дърпам Дявола за опашката" и може да стане фал. Смятам всичко над $10 000 да тегля и харча както намеря за добре. Ще намаля и драстично обемите на своите сделки. Това с 5, 10 или 20 вече е в историята. Това беше чудесен удар, но съм чувала от един братовчед, който е хазартен играч, че "след хубав удар се почива". Задължително е, защото иначе можеш спокойно да върнеш печалбата. Такива са циклите на живота. Изменчиви и коварни. Бъдете много внимателни и не правете като мене. В смисъл, че никога не се лъжете да копирате действията на другите. Просто бъдете себе си. Някъде дълбоко в нас има едно подсъзнание, което винаги знае кое е най-доброто за нас. За съжаление не винаги успяваме да разгадаем на време сигналите му!alba, питам, защото малко не ми стана ясно. В дуга тема прочетох, че са ти дали бонус 200$. Да разбирам, че от тези 200$ за 4 дни си спечелила "малко над 10 000$"? Правилно ли съм разбрал написаното от теб? Тоест за 4 дни си постигнала доходност 5100%?
п.п. Тази седмица и за мен беше добра, но успях да постигна доходност едва 5,3%.
Браво, на теб ако всичко това е вярно. Значи в крайна сметка си решила да си рискуваш цялата печалба, въпреки финансовото ти положение, добре че си успяла. Само ми е малко странно да теглиш пари от брокер към платежна система за да ги върнеш в същия брокер. Всеки брокер прехвърля с лекота средства между различни сметки в системата си?Не. Хронологията сигурно се губи, защото парите минаха през два брокера и няколко сметки. В началото започнах с $200 бонус от Инстафорекс, което е най-важното! Там спечелих около $460. Теглих ги чрез лайткойни. През Кракен ги пратих в друг брокер и там стигнаха около $409, защото в това време лайткойните паднаха спрямо долара. Писах за тези перипетии в друга тема. Тези $409 ги търгувах в една центова сметка, където те нарастнаха до $3700. После ги изтеглих и ги внесох в стандартна сметка в същия брокер. Това се случи във вторник на 3 ноември. До петък са 4 дена, нали? Сега в сметката си имам $11 052.61 точно. Изтеглих $2 530 към една платежна система. Отделно имам натрупани вече над $230 като бонуси за оборот, които се изплащат в края на месеца. Вероятно ще имам и още бонуси, защото като ВИП клиент чета, че имам право на 20% допълнително увеличение на сумата в сметката ми. Вече ползвам и безплатен ВПС сървър.Така че по груби сметки текущо разполагам с над $13 800, което си е $10 000 печалба за 4 дена. Пак повтарям, че във вторник на 3.11. имах точно $3700. Аз още не мога да свикна с новата ситуация. Много ми помогна търговията с центов акаунт. Сега когато ми свети $11 052.61 аз продължавам да ги деля на 100 по навик. Затова не ми беше стресиращо цяла седмица да отварям сделки с минимум 5 лота. 5 стандартни лота! На моменти имах сделки с до 30 лота. Но не се плашех, защото си бях внушила, че на практика рискувам някакви си центове. Но с тези рискове съм до тук, защото доста дълго "дърпам Дявола за опашката" и може да стане фал. Смятам всичко над $10 000 да тегля и харча както намеря за добре. Ще намаля и драстично обемите на своите сделки. Това с 5, 10 или 20 вече е в историята. Това беше чудесен удар, но съм чувала от един братовчед, който е хазартен играч, че "след хубав удар се почива". Задължително е, защото иначе можеш спокойно да върнеш печалбата. Такива са циклите на живота. Изменчиви и коварни. Бъдете много внимателни и не правете като мене. В смисъл, че никога не се лъжете да копирате действията на другите. Просто бъдете себе си. Някъде дълбоко в нас има едно подсъзнание, което винаги знае кое е най-доброто за нас. За съжаление не винаги успяваме да разгадаем на време сигналите му!
И все пак би ли качила някой стейтмънт с кривата на баланса за да потвърдиш думите си. Нищо няма да ти коства след като така или иначе искаш да ни се похвалиш.![]()
Благодаря! Идеята да тегля парите и пак да ги внеса е, че при депозит се възползвам от един допълнителен бонус 60%. Така съм свикнала от времето, когато вкарвах в сметката си по 15-20 долара и всеки бонус отгоре беше жизненоважен. Теглих на 3 ноември, когато беше ден без такса. Между другото с този брокер си знаем номерата много добре. Вероятно затова тегленето мина за под 30 минути. Бяха сигурни, че съвсем скоро пак ще депозирам и аз не ги разочаровах. Ще ти покажа една картинка. Макар че съм бая раздвоена. Виждам, че тук никой не си споделя сделките и още повече печалбите. Дори когато ви питах какви суми теглите така и не получих конкретен отговор. Може би сте прави. Виждам, че не ми вярвате особено. Това обаче не ме притеснява, защото в крайна сметка тези пари аз ще ги харча. Честно казано не виждам защо някой ще се прави, че печели или губи? Притеснява ме, че повечето хора са завистливи. На практика всички сме такива в една или друга степен. Не винаги си го признаваме и дори се случва самите ние да не го осъзнаваме. Дори съм чувала понятието "благородна завист". Това е огромна глупост. Защото завистта е порок, който поражда негативна енергия. А енергията ако идва от много хора срещу определена личност, то може да й навреди. В смисъл, че ако аз си печеля добре, но много хора ми завиждат, това може да е пречка за моя просперитет. Много зависи от моята енергийна защита, която в последно време не е на ниво. Затова предпочитам да не ми вярвате, че печеля и да си мислите, че това са демо картинки. Ето ви една от последната седмица:Браво, на теб ако всичко това е вярно. Значи в крайна сметка си решила да си рискуваш цялата печалба, въпреки финансовото ти положение, добре че си успяла. Само ми е малко странно да теглиш пари от брокер към платежна система за да ги върнеш в същия брокер. Всеки брокер прехвърля с лекота средства между различни сметки в системата си?
И все пак би ли качила някой стейтмънт с кривата на баланса за да потвърдиш думите си. Нищо няма да ти коства след като така или иначе искаш да ни се похвалиш.
![]()
K_W (08-11-2020)
В крайна сметка ти споделяш тук и разказваш какво правиш. Нормално е такива заплетени истории да не вдъхват много доверие.Благодаря! Идеята да тегля парите и пак да ги внеса е, че при депозит се възползвам от един допълнителен бонус 60%. Така съм свикнала от времето, когато вкарвах в сметката си по 15-20 долара и всеки бонус отгоре беше жизненоважен. Теглих на 3 ноември, когато беше ден без такса. Между другото с този брокер си знаем номерата много добре. Вероятно затова тегленето мина за под 30 минути. Бяха сигурни, че съвсем скоро пак ще депозирам и аз не ги разочаровах. Ще ти покажа една картинка. Макар че съм бая раздвоена. Виждам, че тук никой не си споделя сделките и още повече печалбите. Дори когато ви питах какви суми теглите така и не получих конкретен отговор. Може би сте прави. Виждам, че не ми вярвате особено. Това обаче не ме притеснява, защото в крайна сметка тези пари аз ще ги харча. Честно казано не виждам защо някой ще се прави, че печели или губи? Притеснява ме, че повечето хора са завистливи. На практика всички сме такива в една или друга степен. Не винаги си го признаваме и дори се случва самите ние да не го осъзнаваме. Дори съм чувала понятието "благородна завист". Това е огромна глупост. Защото завистта е порок, който поражда негативна енергия. А енергията ако идва от много хора срещу определена личност, то може да й навреди. В смисъл, че ако аз си печеля добре, но много хора ми завиждат, това може да е пречка за моя просперитет. Много зависи от моята енергийна защита, която в последно време не е на ниво. Затова предпочитам да не ми вярвате, че печеля и да си мислите, че това са демо картинки. Ето ви една от последната седмица:
Прикачен файл 8806
Аз съм по скоро склонен да ти вярвам, като има и някаква картинка вече изглеждат по издържани нещата. Аз бих ти препоръчал да изтеглиш всичките пари от този брокер за да не стане някой фал и то най добре да го направиш лека полека, че да не решат да ти врътнат някой номер.
alba (08-11-2020)
Тука ми предлагаш да изтегля всичко, но аз ще се върна на твоя предишен коментар, където ми предричаш печалби от 50-100 хиляди седмично. Най-вече защото е по темата за забогатяването. Аз обаче добре си давам сметка, че не съм все още способна на такова рязко забогатяване. Чувствам, че няма как да стане от веднъж. Но и да спирам и да тегля всичко също е излишно и прибързано. Аз все пак съм в момента без работа и доходи. Така че форексът е една добра възможност. Няма и как да изтегля всичко веднага, защото съм взела бонус, който трябва да го превъртя ако мога така да се изразя. Добрата новина е, че вече имам опит. На центовата сметка се наложи да направя над 12 000 центови лота (120 стандартни), за да изтегля всичките пари без остатък. Тука вече съм направила над 30% от нужното и с нарастване на сумата в акаунта ми става все по-лесно. 7 000 вече са свободни, но 4000 са на брокера. Защо да му ги оставям?В крайна сметка ти споделяш тук и разказваш какво правиш. Нормално е такива заплетени истории да не вдъхват много доверие.
Аз съм по скоро склонен да ти вярвам, като има и някаква картинка вече изглеждат по издържани нещата. Аз бих ти препоръчал да изтеглиш всичките пари от този брокер за да не стане някой фал и то най добре да го направиш лека полека, че да не решат да ти врътнат някой номер.
K_W (09-11-2020)