• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Брокери
    • Форекс Брокери
    • Дискусия за Proprietary форекс компании

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Дискусия за Proprietary форекс компании

+ Отговор в тема
    Страница 22 от 26 ПървиПърви Предишно ... 12 20 21 22 23 24 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 211 до 220 от общо 255
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 30-10-2020 19:02 #211 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      gambletrade
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      gambletrade не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите Аватара на gambletrade
      Начислени плащания
      3,797.82 USD
      Благодарности
      6 775
      Благодарили са му 14 566 Пъти в
      3 584 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от alba Виж мнението
      1 лот при валутните двойки е около 2% и мисля, че е разумен риск. Все пак не очаквай да търгувам с микролотове, когато в сметката си имам 50 000 долара.
      Аз нищо не очаквам. Все ми е тая дали ще фалираш или не. Просто съм добронамерен и ти посочвам грешките, а ти прави каквото си искаш. Все пак си запазвам правото да кажа" 'Казах ли ти!' , когато се размрънкаш, че са те изхвърлили от програмата. Не ако,а когато. Въпрос на време е.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. Следните 3 потребители изказват благодарности на gambletrade за полезния пост:

minkov (30-10-2020), КинО (30-10-2020), alba (30-10-2020)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 30-10-2020 19:55 #212 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Цитирай Първоначално написано от gambletrade Виж мнението
      Цялата тирада по-долу идва от твоето собствено неразбиране за управлението на такива сметки. Видя 50к и реши милиони да ги правиш за вчера ако може. Я си помисли пак, ако го нямаше ограничението какво щеше да се случи като влезе в губеща серия завчера. С какъв лот влизаш, та да губиш 1000-2000 за ден? Познавам успешни търговци управляващи чужди пари, та същите тези ако разполагат с капитал 50к, търгуват половин лот /50000 единици/ при 20к, търгуват с 0.2 лота. Е кажи ми ти как ще изгубиш 2500 за ден ако търгуваш с толкова? Та това са 500 пипа за ден. А изискването за 5% загуба си е съвсем нормално. Никой няма да ти позволи да му губиш неограничено парите.
      Общо взето проблемът ти са нереалистичните очаквания, които си си създал.
      Тези познати ако не са в пенсионен фонд значи и те са в някоя куца схема. Приципно тук истината е че тези от пропа са направили наякакава схема, която да зарибява хора с малко опит. alba има право да недоволства, защото си е пълна подигравка цялата схема, ама просто сега започва да го осъзанва. Реално е много относително, защото стоповете определят риска а не размера на лота, но с тези 5% ако не са ти дали поне милион си е загубана време да се хабиш да го търгуваш.
      alba какъв процент от печалбата беше за теб?

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

5. Следните 2 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

minkov (30-10-2020), alba (30-10-2020)

6. 30-10-2020 20:10 #213 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите Аватара на alba
      Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      Благодарили са му 23 001 Пъти в
      2 468 Поста
      Цитирай Първоначално написано от gambletrade Виж мнението
      Аз нищо не очаквам. Все ми е тая дали ще фалираш или не. Просто съм добронамерен и ти посочвам грешките, а ти прави каквото си искаш. Все пак си запазвам правото да кажа" 'Казах ли ти!' , когато се размрънкаш, че са те изхвърлили от програмата. Не ако,а когато. Въпрос на време е.
      Аз подробно обясних, че тази компания няма за цел да събира хора, които търгуват правилно, а такива които по един или друг начин изкарват добри печалби и то бързо. Още по-малко са тръгнали да учат хората как да търгуват. Това са фактите и аз го обясних подробно в предишен коментар. Иначе срещнах и проп фирми, които предлагат обучение и имат изградени стратегии и полезни експерти и индикатори. На някои места са направили специални чат групи, за споделяне и колективно търгуване. Все за участници в подобни програми. В тази компания няма подобно нещо. Те твърдят, че са трейдъри, но никъде не предлагат обучение или дори спомагателни четива. Както виждаш всеки, който покрие техните условия го приемат за финансиране. Няма значение дали търгува стратегически правилно или разчита на своя късмет. Аз затова ти казвам, че ако спазвам правилата и правя мижави печалби то шансът да ме изхвърлят след първия месец е много по-голям. Те имат нужда от хора, които правят големи печалби, за да има и за тях добра комисионна.

Знаеш ли колко е странна тази демо платформа и колко е бъгава? Когато тръгна до коригирам стопа на някоя поръчка нали имам цената на три места: в панел "състояние на пазара", на графиката и в самия прозорец за поръчка. Ами забелязах, че няма синхрон между тези три компонента. Абсолютна каша е. Тръгне едното, другото спре, третото чак накрая се размърда. Всичко насича и замръзва все едно е на забавен каданс. А имам отлична връзка за интернет. Освен това ползвам други метатрадер 4 платформи и там всичко си работи нормално. Тука все има някакви технически проблеми. Той мъжа ми за такива проблематични неща има един много хубав израз: "Ква е тая смешка, бе?" и се превива от смях после. Какво повече да ти обяснявам? Ония се правят на сериозна компания, скапаното им демо се прави на велика реална сметка и аз какво да правя освен да играя ролята на печеливша спекулантка?

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

7. Следният потребител изказва благодарност на alba за полезния пост:

Kikos (30-10-2020)

8. 30-10-2020 21:22 #214 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      gambletrade
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      gambletrade не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите Аватара на gambletrade
      Начислени плащания
      3,797.82 USD
      Благодарности
      6 775
      Благодарили са му 14 566 Пъти в
      3 584 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Аз подробно обясних, че тази компания няма за цел да събира хора, които търгуват правилно, а такива които по един или друг начин изкарват добри печалби и то бързо. Още по-малко са тръгнали да учат хората как да търгуват. Това са фактите и аз го обясних подробно в предишен коментар. Иначе срещнах и проп фирми, които предлагат обучение и имат изградени стратегии и полезни експерти и индикатори. На някои места са направили специални чат групи, за споделяне и колективно търгуване. Все за участници в подобни програми. В тази компания няма подобно нещо. Те твърдят, че са трейдъри, но никъде не предлагат обучение или дори спомагателни четива. Както виждаш всеки, който покрие техните условия го приемат за финансиране. Няма значение дали търгува стратегически правилно или разчита на своя късмет. Аз затова ти казвам, че ако спазвам правилата и правя мижави печалби то шансът да ме изхвърлят след първия месец е много по-голям. Те имат нужда от хора, които правят големи печалби, за да има и за тях добра комисионна.

Знаеш ли колко е странна тази демо платформа и колко е бъгава? Когато тръгна до коригирам стопа на някоя поръчка нали имам цената на три места: в панел "състояние на пазара", на графиката и в самия прозорец за поръчка. Ами забелязах, че няма синхрон между тези три компонента. Абсолютна каша е. Тръгне едното, другото спре, третото чак накрая се размърда. Всичко насича и замръзва все едно е на забавен каданс. А имам отлична връзка за интернет. Освен това ползвам други метатрадер 4 платформи и там всичко си работи нормално. Тука все има някакви технически проблеми. Той мъжа ми за такива проблематични неща има един много хубав израз: "Ква е тая смешка, бе?" и се превива от смях после. Какво повече да ти обяснявам? Ония се правят на сериозна компания, скапаното им демо се прави на велика реална сметка и аз какво да правя освен да играя ролята на печеливша спекулантка?
      Как си губиш парите си е изцяло твоя работа Как си нагаждаш фактите, така че да оправдаят собственото ти късогледство също.

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

9. Следните 2 потребители изказват благодарности на gambletrade за полезния пост:

minkov (30-10-2020), КинО (30-10-2020)

10. 30-10-2020 23:33 #215 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Quiven
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Quiven не е на линия
      Старши дилър
      Не е зададено настроение

Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Аватара на Quiven
      Начислени плащания
      487.17 USD
      Благодарности
      310
      Благодарили са му 2 128 Пъти в
      732 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      За alba, в случай, че иска да се учи.

Съвети, дадени от Джак Швагер към инвеститорите:
      1. Не се притеснявайте от допусканите грешки - Грешките не са страшни, стига да си вземате поука от тях. Правете си дневници, в които записвате най-важните сделки, от които сте научили нещо.
      2. Не се отказвайте - Това, което различава великите инвеститори от обикновените, не е, че първите не са имали провали, а това, че не са се отказали, въпреки провалите си. Това, че няма да се откажете, няма да ви гарантира краен успех в търговията. То е задължително условия за успех обаче.
      3. Не търгувайте за адреналин - Търговията не трябва да е забавна и интересна. Ако е така, то започнете да се занимавате с нещо друго, съветва Швагер. Добрите трейдъри не изпитват емоции от сделките си. По тяхното настроение не можете да познаете дали сделките им са на печалба или на загуба. Инвестирането трябва да е скучно.
      4. Контролирайте емоциите - За да подобрете в по-голяма степен емоциите в търговията, които често са лош съветник, следвайте тези три прости правила за търговия:
      Влизайте в сделки само въз основа на стратегията и плана си за търговия. Излизайте при предварително зададените си нива. Не търгувайте никога, в случай че не са изпълнени точките 1 или 2.
      5. Управлявайте риска - Управлението на риска на практика е препъни-камъчето за инвеститорите. Не само за малките, но и за големите. За да сте успешен на пазара, трябва ефективно да управлявате риска. Това не е задължително да е сложно. Швагер посочва едно просто правило на голям инвестиционен фонд. Позволената загуба на капитал в него е 3% от първоначалната сума. Когато тази загуба бъде достигната, управляваните средства се намаляват наполовина. При нови 3% загуба се спира с инвестирането.
      Ключът за правене на пари при тази схема е, че първоначалният риск, който се поема, е по-малък. Когато се натрупат печалби обаче, могат да се поемат и по-големи рискове.
      Швагер съветва инвеститорите да определят предварително размера на максимално допустимата загуба на капитал - както по отношение на целия капитал, така и на единична сделка. Той дава като пример, че много портфолио-мениджъри не рискуват повече от 1% от целия си капитал в една сделка.

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

11. Следните 2 потребители изказват благодарности на Quiven за полезния пост:

alba (31-10-2020), William Gan (06-01-2021)

12. 31-10-2020 11:48 #216 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите Аватара на alba
      Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      2 468 Поста
      Quiven, благодаря ти за съветите. Ти си от малкото хора, в този форум, които са позитивно настроени към останалите потребители. Аз тази седмица не се представих особено добре и бях на ръба да изхвърча от програмата. Добрата новина е, че все пак се събрах и спрях пропадането. По едно време бях на близо минус 1000 долара, а сега съм дори на 560 печалба. Просто си направих един бърз и много полезен анализ. Дистанцирах се за кратко време и тогава си видях грешките много ясно. Честно казано всичко това ми се видя толкова лесен подход, че не повярвах в началото. Само че за моя голяма изненада сработи и за кратко време си върнах акаунта на положителна територия. Най-важното е, че придобих нова увереност в силите и възможностите. Все пак каквото и да са парите, то ако човек загуби ориентир в живота си положението много се скапва.

В същото време ми попадна информация за друга проп фирма. Канадска е и условията са много интересни. Няма никакви предварителни проверки. Плащаш таксата и веднага почваш. Ще трябва да направя по-подробно проучване, защото всичко е прекалено хубаво и може да има някаква уловка. Още повече, че преди са имали един адрес на сайта си, но той вече не е активен, а в момента са с друг адрес.

ИнстаФорекс – печелете пари навсякъде по света.

13. 31-10-2020 12:07 #217 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Emil Enchev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Emil Enchev не е на линия
      Централна банка
      Semilir

Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Аватара на Emil Enchev
      Град
      София
      Начислени плащания
      3,587.63 USD
      Благодарности
      11 204
      Благодарили са му 10 423 Пъти в
      3 744 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Quiven, благодаря ти за съветите. Ти си от малкото хора, в този форум, които са позитивно настроени към останалите потребители. Аз тази седмица не се представих особено добре и бях на ръба да изхвърча от програмата. ...
      Мисля, че абсолютно всички, които са коментирали постовете ти, са изключително добронамерени. Независимо от понякога по-острия начин на формулиране. Но той също е умишлено такъв, с идея да провокира адекватна реакция и да е полезен. И ти го знаеш това прекрасно.
      А че ще изхвърчиш от програмата е категорично ясно на всички, включително и та теб. Гембъла също ни го написа в прав текст. И то не защото някой ти мисли злото, или идват космически нашественици, или светът се обръщал наопаки, ... или там каквото още можеш да си измислиш за причина, а поради един съвсем простичък факт - ти нямаш Хабсолютно никаква идея какво правиш. Ако ще и целия световен финансов ресурс да ти изсипят в акаунта - обещавам, че за по-малко от месец ще ти го прибера на отговорно пазене при жена ми.
      И нищо, че отново поста ми няма да ти е приятен, то той отново е изключително добронамерен.

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

14. Следните 7 потребители изказват благодарности на Emil Enchev за полезния пост:

hanuman (31-10-2020), minkov (31-10-2020), gambletrade (31-10-2020), K_W (31-10-2020), КинО (31-10-2020), Нерегистриран (1), Quiven (31-10-2020)

15. 31-10-2020 16:59 #218 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      2 468 Поста
      Да продължа за другата проп фирма. Там схемата е много интересна. Плащаш такса и ти дават демо. Вероятно, за да преборят конкуренцията от тази фирма предлагат плащане на всеки две седмици. Само че става дума за 10% от печалбата на демото. Например ако спечелиш 1000 долара ти дават 100, които можеш да теглиш. След нови две седмици ако печалбата ти е станала 2000 пак ти дават 10% върху цялата печалба т.е. 200. В края на месеца ти се плаща и месечно. Там нещата обаче са малко по-сложни. За да си получиш месечната заработка трябва да си натрупал минимум 15 000 долара печалба. На нея от фирмата си приспадат 25% комисионна. Има и някаква месечна такса от 75 долара, която се плаща всеки месец. Един вид ако не печелиш или си на загуба пак си искат тия 75 долара. На мене тия са ми много съмнителни, защото няма телефон, адрес или дори чат за връзка. Имат имейл адрес и казват, че отговарят до 24 часа. Има избор между няколко брокера. За съжаление при опит за регистрация веднага искат плащане. При това положение няма как да се провери каква им е връзката, спредове, условия и т.н. Не мога така да плащам на зелено в стил "човека взе парите и каза ще видим". При чехите все пак няколко месеца им тествах платформите безплатно и знаех за какво става дума. Те имат телефони, адреси и снимките им са в мрежата. Тия канадци са абсолютна мистерия. Като казах канадци нещо ми щракна мозъка, че може да са румънци? Не знам защо така реших? Май имаше някаква измама с румънци, които ползваха сървъри в Нидерландия.

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

16. 31-10-2020 22:59 #219 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Quiven
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Quiven не е на линия
      Старши дилър
      Не е зададено настроение

Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Quiven има блестящо бъдеще Аватара на Quiven
      Начислени плащания
      487.17 USD
      Благодарности
      310
      Благодарили са му 2 128 Пъти в
      732 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Quiven, благодаря ти за съветите. Ти си от малкото хора, в този форум, които са позитивно настроени към останалите потребители.
      alba, няма как да не се съглася с Emil Enchev, че и другите постове са добронамерени към теб, нищо че казват нещата по различен начин. Просто колегите имат рутината и се опитват да те предупредят и предпазят от грешки, които са допускали, както всеки един от нас. Повтарям се, но обърни внимание на:
      Не търгувайте за адреналин - Добрите трейдъри не изпитват емоции от сделките си. По тяхното настроение не можете да познаете дали сделките им са на печалба или на загуба. Инвестирането трябва да е скучно.
      А сега си отговори сама, при теб така ли е? Ако отговорът е ДА, значи си на прав път, ако ли е НЕ, тогава трябва да промениш нещо- първото, което се сещам е РИСК-а.

п.п. Човек нервен ли е, когато е в сделка, със сигурност е влязъл с размер и е поел РИСК по-голям, отколкото трябва.
      Все пак да уточня, че аз визирам "нормалната търговия", т.е. с твои пари и за твоя сметка. Изключвам търговията с бонусна сметка и състезанията.

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

17. Следните 2 потребители изказват благодарности на Quiven за полезния пост:

alba (01-11-2020), Emil Enchev (01-11-2020)

18. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    19. 01-11-2020 10:52 #220 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      2 468 Поста
      Много се увеличиха тези проп фирми. Дали заради коронавируса много хора са загубили работата си и са решили да станат трейдъри или просто такъв е момента не мога да преценя? Все пак е видно в социалните мрежи и видеоканалите за споделяне, че има силна рекламна кампания на фирми спонсориращи трейдъри. Кои са наистина коректни е много трудно да се прецени? Да не кажа, че е невъзможно почти.

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

+ Отговор в тема
    Страница 22 от 26 ПървиПърви Предишно ... 12 20 21 22 23 24 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Форекс Брокери   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти