• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Брокери
    • Форекс Брокери
    • Дискусия за Proprietary форекс компании

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Дискусия за Proprietary форекс компании

+ Отговор в тема
    Страница 16 от 26 ПървиПърви Предишно ... 6 14 15 16 17 18 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 151 до 160 от общо 255
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 14-10-2020 09:19 #151 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Моля, изберете категория: - Откажи
      K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Цитирай Първоначално написано от alba Виж мнението
      Естествено, че парите са си мои. Една от малкото ми печалби от бонус сметката ги изтеглих и вложих в тази компания. Няма причина да съжалявам за времето, защото научих много от тези демо проверки. Аз на практика ги минах три пъти тези тестове. Цели три пъти. Това не е никак малко и мога да съм горда със себе си. Първият път беше при оня мъж дето обещаваше безплатен акаунт. Там се справих с три сметки. После разбрах, че безплатното не е изгодно и си платих таксата. Минах първото демо и второто го бях почти завършила, когато стана технически срив. Докато ми разследваха акаунта аз продължих да търгувам, което се оказа, че е нарушение. Тука спокойно можеха да ме извадят от програмата, но не го направиха. За сметка на това ме върнаха съвсем в началото на тестовете. Може би са очаквали, че няма да се справя. Чета отзиви от хора, че се дънят по 3-4 пъти докато стигнат до края. Изглежда лесно, но никак не е. Най-вече заради тези дневни лимити. За капак често има и технически проблеми. Ето че вече съм покрила всички изисквания. Доволана съм от себе си. Най-малкото това е придобито самочувствие, че ако има сметка с 50 000 долара мога да печеля. За разлика от реалната и бонуса, където често фалирам. Но не се радвам, защото чувствам, че нещо не е наред. Сега дори си спомних, че когато гледах сайта им в началото на лятото те предлагаха възможности за избор между десетина форекс брокера. Някои ги бях чувала, други не. Сега вече тази част от сайта изобщо не я намирам. Питах съпорта да ми пратят листа с брокерите и те казаха, че няма подобен избор. Мога да търгувам само на тяхната платформа. Нормално е да се зачудя защо съвсем до скоро имаше богат избор на брокери, през които може да се получи финансирането, а сега вече няма. Всички са се отказали да партнират на тази компания ли?
      Ама ти наистина ли им даде на тези измамници 414 USD след всички пробойни в измислената им схема и след всички предупрежднеия които ти написахме?
      Нямам думи колко наивни хора има на този свят

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

ИнстаФорекс - прилична печалба, комфортни условия.

2. Следните 7 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

gambletrade (14-10-2020), pfxi (14-10-2020), alba (14-10-2020), Нерегистриран (2), minkov (14-10-2020), Novak (14-10-2020)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 14-10-2020 10:23 #152 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите Аватара на alba
      Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      Благодарили са му 23 001 Пъти в
      2 468 Поста
      Да. Платих им. Ето я дори фактурата. Вчера поставих тези въпроси, които ме вълнуват. А именно, защо казват, че ме финансират, а ми дават демо сметка? Как печелят от моите демо сделки, че да ми платят после? Обясниха ми и дори ми пратиха линк от сайта им където е обяснено. Вие ще кажете дали това е технически възможно? Значи те ми отварят демо сметка, за да не мога да тегля от тези пари. Тъй като те са собственост на компанията. Само че свързвали демо сметката ми към тяхната реална фирмена сметка. Там всяка моя сделка се копирала и изпълнявала. Това било много удобен способ според мениджмънта на компанията. Така аз търгувам на демо, но моите сделки се прехвърлят и на реалната сметка и когато печеля се трупа печалба и във фирмената им сметка. После на тази база ми изплащат 70%, а 30% си остава за тях. Звучи логично и вероятно може да се постигне технически?

Име:  Фактура.jpg
Разглеждания: 7042
Размер:  62,3 КБ

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

5. Следните 7 потребители изказват благодарности на alba за полезния пост:

Нерегистриран (5), Lucky13 (14-10-2020), Kikos (14-10-2020)

6. 14-10-2020 14:38 #153 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Да. Платих им. Ето я дори фактурата. Вчера поставих тези въпроси, които ме вълнуват. А именно, защо казват, че ме финансират, а ми дават демо сметка? Как печелят от моите демо сделки, че да ми платят после? Обясниха ми и дори ми пратиха линк от сайта им където е обяснено. Вие ще кажете дали това е технически възможно? Значи те ми отварят демо сметка, за да не мога да тегля от тези пари. Тъй като те са собственост на компанията. Само че свързвали демо сметката ми към тяхната реална фирмена сметка. Там всяка моя сделка се копирала и изпълнявала. Това било много удобен способ според мениджмънта на компанията. Така аз търгувам на демо, но моите сделки се прехвърлят и на реалната сметка и когато печеля се трупа печалба и във фирмената им сметка. После на тази база ми изплащат 70%, а 30% си остава за тях. Звучи логично и вероятно може да се постигне технически?

Прикачен файл 8550
      То е елементарно за постигане технически, но звучи като абсолютно баламосване, защото дори и сметката да е на твое име може да има рестрикции за тегленето, да не говорим че може и да не е на твое име и да я управляваш под една или друга форма. Копирането на сделки също често води до различни резултати при различните акаунти заради забавяния и тн. То реално МТ4 не е банка всяка сметка е виртуална а парите реално седят в банкови сметки, но те използват тази измишлйотина, че за да не изтеглиш парите, за да те баламосват. Чисто и просто пари на фирмата няма да търгуваш, а ще поцъкаш на демо докато изгърмиш и ти приберат таксичката, кяото вече така или иначе е в джоба им.

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

7. Следните 5 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

Lucky13 (14-10-2020), minkov (14-10-2020), alba (14-10-2020), Kikos (14-10-2020), Нерегистриран (1)

8. 14-10-2020 15:58 #154 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите Аватара на alba
      Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      2 468 Поста
      Цитирай Първоначално написано от K_W Виж мнението
      То е елементарно за постигане технически, но звучи като абсолютно баламосване, защото дори и сметката да е на твое име може да има рестрикции за тегленето, да не говорим че може и да не е на твое име и да я управляваш под една или друга форма. Копирането на сделки също често води до различни резултати при различните акаунти заради забавяния и тн. То реално МТ4 не е банка всяка сметка е виртуална а парите реално седят в банкови сметки, но те използват тази измишлйотина, че за да не изтеглиш парите, за да те баламосват. Чисто и просто пари на фирмата няма да търгуваш, а ще поцъкаш на демо докато изгърмиш и ти приберат таксичката, кяото вече така или иначе е в джоба им.
      Аз нямах идея, че е възможно по този начин да се свърже демо с реална сметка. Може и да е баламосване. Никак няма да се учудя. То по принцип сега сме в пика на измамите на всяко ниво в живота ни. За голямо съжаление истината е пренебрежимо малък процент. Повечето неща ако не са лъжа, то са манипулация. Иначе от фирмата поддържат дори акаунти в социалните мрежи. Сега се рових, защото за два часа им беше паднал сайта, но вече го оправиха.

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

9. Следните 5 потребители изказват благодарности на alba за полезния пост:

jssj (14-10-2020), Lucky13 (14-10-2020), Нерегистриран (2), Kikos (14-10-2020)

10. 14-10-2020 16:22 #155 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov не е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 956
      Благодарили са му 45 409 Пъти в
      12 211 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Аз нямах идея, че е възможно по този начин да се свърже демо с реална сметка. Може и да е баламосване. Никак няма да се учудя. То по принцип сега сме в пика на измамите на всяко ниво в живота ни. За голямо съжаление истината е пренебрежимо малък процент. Повечето неща ако не са лъжа, то са манипулация. Иначе от фирмата поддържат дори акаунти в социалните мрежи. Сега се рових, защото за два часа им беше паднал сайта, но вече го оправиха.
      Това което мога да кажа е, че на тази фактура дето си я дал, посочения данъчен номер (VAT ID) е невалиден, което автоматично поставя фирмата в групата поне на ДДС измамниците

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

11. Следните 8 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

jssj (14-10-2020), Emil Enchev (14-10-2020), Lucky13 (14-10-2020), K_W (14-10-2020), alba (14-10-2020), Kikos (14-10-2020), Нерегистриран (2)

12. 14-10-2020 17:44 #156 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Lucky13
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Lucky13 не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Аватара на Lucky13
      Начислени плащания
      212.89 USD
      Благодарности
      3 804
      Благодарили са му 2 936 Пъти в
      760 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Това което мога да кажа е, че на тази фактура дето си я дал, посочения данъчен номер (VAT ID) е невалиден, което автоматично поставя фирмата в групата поне на ДДС измамниците
      Би ли пуснал линк, на сайта където проверяваш VAT ID, ще е полезно за всички, не само за проверка на брокери, а и на всякакви други тарикати.

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

13. Следните 5 потребители изказват благодарности на Lucky13 за полезния пост:

minkov (14-10-2020), Emil Enchev (14-10-2020), K_W (14-10-2020), alba (14-10-2020), Kikos (14-10-2020)

14. 14-10-2020 18:25 #157 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov не е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 956
      Благодарили са му 45 409 Пъти в
      12 211 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Lucky13 Виж мнението
      Би ли пуснал линк, на сайта където проверяваш VAT ID, ще е полезно за всички, не само за проверка на брокери, а и на всякакви други тарикати.
      Това е линка, на който се проверява валидноста на ДДС номерата:
      https://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/?locale=bg

Ето това дава за оня ДДС номер от фактурата:

Име:  vies.jpg
Разглеждания: 848
Размер:  180,6 КБ

Тази проверка е само за фирми регистрирани в Европейския съюз, за фирми извън европейския съюз трябва да се ползва съответната национална база данни.

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

15. Следните 7 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

Emil Enchev (14-10-2020), K_W (14-10-2020), Lucky13 (14-10-2020), alba (14-10-2020), Kikos (14-10-2020), batDancho (15-10-2020), Нерегистриран (1)

16. 14-10-2020 19:30 #158 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      2 468 Поста
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      На сайта на компанията при контактната информация са изредени данни за няколко фирми с почти идентичен адрес в Прага. Проверих данъчните номера и единия светна в зелено, че е валиден. От имената на фирмите ми става ясно, че едната е за Сащ, втората е за цял свят (Глобал), а третата с валидното ДДС явно е за ЕС. Не ги чаткам тези неща. Все пак аз платих през кредитна карта и парите минаха през картов посредник. Затова са ми лепнали фактура с VAT извън ЕС. Те по принцип действат по цял свят. Има снимка с целия екип и с учудване разбрах, че шеф съпорт е жена. При това с азиатски черти, нищо че името й може да мине за чешко или унгарско. Сега си обяснявам защо тя ми отговаряше на мейлите в 4 часа през нощта. Явно си работи дистанционно от Азия. Когато беше наредила да се направи корекция на сгрешения ми акаунт през деня никой не свърши нищо. Чакаха я другата нощ да довърши нещата.

П.П. Тая компания ще вземе да се окаже читава. Натам бият нещата.

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

17. Следните 2 потребители изказват благодарности на alba за полезния пост:

Kikos (14-10-2020), Нерегистриран (1)

18. 14-10-2020 19:36 #159 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Kikos
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Kikos не е на линия
      Централна банка
      Riang

Kikos има блестящо бъдеще Kikos има блестящо бъдеще Kikos има блестящо бъдеще Kikos има блестящо бъдеще Kikos има блестящо бъдеще Kikos има блестящо бъдеще Kikos има блестящо бъдеще Kikos има блестящо бъдеще Kikos има блестящо бъдеще Kikos има блестящо бъдеще Kikos има блестящо бъдеще Аватара на Kikos
      Начислени плащания
      53.43 USD
      Благодарности
      6 093
      Благодарили са му 1 728 Пъти в
      338 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      На сайта на компанията при контактната информация са изредени данни за няколко фирми с почти идентичен адрес в Прага. Проверих данъчните номера и единия светна в зелено, че е валиден. От имената на фирмите ми става ясно, че едната е за Сащ, втората е за цял свят (Глобал), а третата с валидното ДДС явно е за ЕС. Не ги чаткам тези неща. Все пак аз платих през кредитна карта и парите минаха през картов посредник. Затова са ми лепнали фактура с VAT извън ЕС. Те по принцип действат по цял свят. Има снимка с целия екип и с учудване разбрах, че шеф съпорт е жена. При това с азиатски черти, нищо че името й може да мине за чешко или унгарско. Сега си обяснявам защо тя ми отговаряше на мейлите в 4 часа през нощта. Явно си работи дистанционно от Азия. Когато беше наредила да се направи корекция на сгрешения ми акаунт през деня никой не свърши нищо. Чакаха я другата нощ да довърши нещата.

Аз само да кажа, че от опита който имам особено при закупуването на разни неща от китайски онлайн магазини подръжката която основно са девойки винаги имат и по някакъв песвдоним го наричам аз с по европейско име. Може би защото ни е трудно с техните имена. Та няма как да не е така и със подръжката на нашите си сайтове за форекс търговия. Важно е че е свършила рабоата си и то добре както разбирам от думите ти

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

19. Следните 2 потребители изказват благодарности на Kikos за полезния пост:

alba (14-10-2020), minkov (14-10-2020)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 14-10-2020 20:59 #160 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      gambletrade
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      gambletrade не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите Аватара на gambletrade
      Начислени плащания
      3,797.82 USD
      Благодарности
      6 783
      Благодарили са му 14 596 Пъти в
      3 597 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X

Ако почнеш да си сменяш мнението още малко по-често, че почнеш да се връткаш като вентилатор Що за глупости?!!! Фактура с VAT извън ЕС Минков ако му се занимава да ти обясни има ли такова чудо Аз само да ти кажем, че Чешките ДДС номера съдържат CZ и 10 /десет/ цифри, не шест, не осем или произволен брой. Тва е...

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

22. Следните 9 потребители изказват благодарности на gambletrade за полезния пост:

minkov (14-10-2020), K_W (14-10-2020), batDancho (15-10-2020), Нерегистриран (3), alba (15-10-2020), Emil Enchev (15-10-2020), Lucky13 (16-10-2020)

+ Отговор в тема
    Страница 16 от 26 ПървиПърви Предишно ... 6 14 15 16 17 18 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Форекс Брокери   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти