• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Брокери
    • Форекс Брокери
    • Дискусия за Proprietary форекс компании

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Дискусия за Proprietary форекс компании

+ Отговор в тема
    Страница 15 от 26 ПървиПърви Предишно ... 5 13 14 15 16 17 25 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 141 до 150 от общо 255
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 10-10-2020 17:12 #141 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите Аватара на alba
      Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      Благодарили са му 23 000 Пъти в
      2 468 Поста
      Днес случайно се опитах да си влезна в клиентския кабинет, но ми дава грешен потребител или парола. Опитах да стартирам платформата, но там пише невалиден акаунт. Явно са ме отрязали елегантно. Все пак опитах да използвам опцията за забравена парола, но като си дадох имейла ми светва, че е невалиден. Вероятно ми е изтрит акаунта изцяло. Няма смисъл да тръгвам да се регистрирам наново., защото тогава ще искат да плащам нова такса. Не бих се минала втори път. Поне работата стана кристално ясна.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

2. Следният потребител изказва благодарност на alba за полезния пост:

Нерегистриран (1)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 10-10-2020 17:55 #142 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      КинО
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      КинО не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите КинО е отвъд представите Аватара на КинО
      Град
      София
      Начислени плащания
      9,436.97 USD
      Благодарности
      23 570
      Благодарили са му 27 617 Пъти в
      11 600 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      ip01,
      X
      Ама ти дал ли си името на фирмата, да може и ние да се пробваме.
      Аз тамън съм се наточил да участвам.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

5. Следните 4 потребители изказват благодарности на КинО за полезния пост:

minkov (10-10-2020), gambletrade (10-10-2020), alba (10-10-2020), Emil Enchev (11-10-2020)

6. 10-10-2020 19:13 #143 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите Аватара на alba
      Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      2 468 Поста
      Цитирай Първоначално написано от КинО Виж мнението
      Ама ти дал ли си името на фирмата, да може и ние да се пробваме.
      Аз тамън съм се наточил да участвам.
      Бях я дала в началото и дори видео имаше, но я изтриха, защото не е прието да се прави реклама на чужд брокер. Макар че това не е нито брокер, нито му правя реклама. По-скоро цялото ми писание по тази тема е в стил "ако искате да си спестите 200-300 долара не правете моите грешки".

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

7. 11-10-2020 00:42 #144 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Emil Enchev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Emil Enchev не е на линия
      Централна банка
      Semilir

Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Аватара на Emil Enchev
      Град
      София
      Начислени плащания
      3,587.63 USD
      Благодарности
      11 204
      Благодарили са му 10 423 Пъти в
      3 744 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от alba Виж мнението
      .... Вероятно ми е изтрит акаунта изцяло. Няма смисъл да тръгвам да се регистрирам наново., защото тогава ще искат да плащам нова такса. Не бих се минала втори път. Поне работата стана кристално ясна.
      Прекрасна новина.
      Значи най-после това твое терзание приключи и сега ще можеш изцяло да се съсредоточиш върху ефективната си работа над валутните пазари.

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

8. Следните 4 потребители изказват благодарности на Emil Enchev за полезния пост:

minkov (11-10-2020), gambletrade (11-10-2020), alba (11-10-2020), КинО (11-10-2020)

9. 11-10-2020 08:28 #145 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      gambletrade
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      gambletrade не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите Аватара на gambletrade
      Начислени плащания
      3,797.82 USD
      Благодарности
      6 786
      Благодарили са му 14 596 Пъти в
      3 597 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от alba Виж мнението
      Не се оправдавам. Други неща се опитвам да разбера. Вместо да се остроумничи ще е по-лесно да се помисли по темата за тези фирми и каква им е делаверата? Най-лесно е да се опитаме да погледнем нещата от тяхна гледна точка. Ако ти решиш да направиш някаква измамна схема ще се показваш ли 5 години в най-гледаните видео канали по интернет? Дори да си с фиктивно име, нали ще те видят стотици хиляди хора. Ако си ги завлякъл с пари все някой ще те срещне някъде, нали? Не може всички да са с късмета на Ружа Игнатова. А и при нея вероятно има силна протекция или просто вече е заровена дълбоко?
      Темата очевидно умря, след закриването на акаунта ти. Ясно е, че е измама и затова не е нужно да умувам ква им е далаверата. Мисля да си остана с остроумниченето

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

10. Следните 3 потребители изказват благодарности на gambletrade за полезния пост:

minkov (11-10-2020), Emil Enchev (11-10-2020), КинО (11-10-2020)

11. 11-10-2020 08:29 #146 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      gambletrade
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      gambletrade не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите Аватара на gambletrade
      Начислени плащания
      3,797.82 USD
      Благодарности
      6 786
      Благодарили са му 14 596 Пъти в
      3 597 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Emil Enchev Виж мнението
      Прекрасна новина.
      Значи най-после това твое терзание приключи и сега ще можеш изцяло да се съсредоточиш върху ефективната си работа над валутните пазари.
      По-скоро ще се преквалифицира в критик и кандидат модератор на форума, съдейки по последните му изяви

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

12. Следните 4 потребители изказват благодарности на gambletrade за полезния пост:

minkov (11-10-2020), Emil Enchev (11-10-2020), Нерегистриран (2)

13. 11-10-2020 10:00 #147 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      2 468 Поста
      Цитирай Първоначално написано от Emil Enchev Виж мнението
      Прекрасна новина.
      Всяко зло за добро, нали? Чак терзание не е имало, но се чудех как тази фирма влачи едни и същи технически грешки толкова време? Аз дето не съм специалистка в този бранш разбрах къде им избиват статистиките. Но може да е било направено умишлено? Прекалената ми наивност, че всички правят нещата с идеята да са полезни и да помагат на хората ме подведе. Може би трябва да се търси някакъв баланс. Защото познавам и другата крайност хора, които не вярват на нищо и всичко за тях е измама. Това също е прекалено. Темата не е умряла, защото тези проп фирми не се ограничават до тези чехи. За съжаление често рекламата ни пробутва на преден план нечистите схеми, а наистина читавите неща остават леко скрити.

ИнстаФорекс – печелете пари навсякъде по света.

14. 13-10-2020 16:09 #148 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      2 468 Поста
      Получих писмо от проп компанията, че след задъбочено разследване са видяли, че при тях има някаква грешка. Горещо ми се извиняват и ми върнаха възможността да търгувам на демото. Дори получих второ писмо от съпорта с най-горещи полежания за успех и с надежда, че скоро ще ме спонсорират. Аз бая се зачудих какво да правя при това положение. Според мене няма външна фирма-спонсор, а тези хора решават всичко. В смисъл, че сега дори да завърша успешно последното изпитание пак не им пречи да кажат, че фирмата-спонсор не ме одобрява. Реших да си правя експерименти с това демо. Макар че на 99.99% съм скептична за тази схема, то винаги има някаква мижава надежда, че може да решат все пак да дадат някой лев. Доста си играха с моят акаунт. Цели три разследвания правиха и ако си ценят труда няма да ме резнат или поне не веднага. Естествено разсъждавам от позицията на безгласна буква, от която в този случай нищо не зависи. Реших все пак да докарам нещата до края в частта, където имам думата. Но се чудех как да завърша това изпитание, че да не отблъсна възпросния инвеститор? Бях направила близо 6000 долара печалба при цел 2500. С много малко сделки и силен удар при индексите. Знам че вероятно ще ми анализират сделките и може би няма да им хареса, че съм постигнала такива удари. В смисъл, че има опасност да спечеля много и те ще трябва да се бръкнат и да ми плащат. Това е предподставка да не ме допуснат изобщо. Ако обаче загубя много и едвам се класирам дали няма да е по-атрактивно и изгодно за тяхната фирма. Заложих на това и стана дори по-бързо от очакваното. Два дни подред само губя и вече съм под 2500 дори. Статистиката ми е плачевна - Win rate ми е под 30%. Това е защото направих сигурно стотици сделки с малки загуби, а печелившите са само няколко, но с големи суми. Сега ще опитам и това да променя. Да правя предимно малки печалби. Дори ще се опитам да се мотая повече от минималните 10 дни. Истината е, че много ще ме заболи когато ме отрежат и затова бавя всячески този момент. Все пак съм платила 414 долара такса и много ми се иска поне тях да си възстановя. Няма какво да се лъжем, че всичко е наред. В момента тече едно надлъгване мжду мене и тази фирма. Те искат да ми покажат колко са коректни. Независимо, че непрекъснато при тях нещо забива и се скапва най-вече по технически причини. Вероятно има много клиенти освен мене и системата се претоварва. Те много внимават да не се стигне до негативни коментари в някой форекс форум или сайт за рейтинг на брокери. На едно място някой беше само подхвърлил, че тази компания е съмнителна и те веднага бяха метнали линкове към ФПА колко много ги харесват хората. Затова играта е да стигна до договор и така ще си получа поне таксата. Така пише в договора, че при първото плащане ти връщат платената в началото сума. А дори при най-измамните схеми винаги се пропуска някакъв процент хора, за да има положителни промери. Колко хора режат и защо няма подобни оплаквания също поражда въпроси?

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

15. Следните 6 потребители изказват благодарности на alba за полезния пост:

Нерегистриран (6)

16. 13-10-2020 16:33 #149 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Lucky13
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Lucky13 не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Аватара на Lucky13
      Начислени плащания
      212.89 USD
      Благодарности
      3 804
      Благодарили са му 2 936 Пъти в
      760 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Тази такса от 414 usd, със собствени средства ли я плати?
      Според мен, цялата тази работа е огромна набутвация, на най-ценния ресурс, времето.

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

17. Следните 6 потребители изказват благодарности на Lucky13 за полезния пост:

alba (13-10-2020), Нерегистриран (5)

18. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    19. 13-10-2020 18:53 #150 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      2 468 Поста
      Цитирай Първоначално написано от Lucky13 Виж мнението
      Тази такса от 414 usd, със собствени средства ли я плати?
      Според мен, цялата тази работа е огромна набутвация, на най-ценния ресурс, времето.
      Естествено, че парите са си мои. Една от малкото ми печалби от бонус сметката ги изтеглих и вложих в тази компания. Няма причина да съжалявам за времето, защото научих много от тези демо проверки. Аз на практика ги минах три пъти тези тестове. Цели три пъти. Това не е никак малко и мога да съм горда със себе си. Първият път беше при оня мъж дето обещаваше безплатен акаунт. Там се справих с три сметки. После разбрах, че безплатното не е изгодно и си платих таксата. Минах първото демо и второто го бях почти завършила, когато стана технически срив. Докато ми разследваха акаунта аз продължих да търгувам, което се оказа, че е нарушение. Тука спокойно можеха да ме извадят от програмата, но не го направиха. За сметка на това ме върнаха съвсем в началото на тестовете. Може би са очаквали, че няма да се справя. Чета отзиви от хора, че се дънят по 3-4 пъти докато стигнат до края. Изглежда лесно, но никак не е. Най-вече заради тези дневни лимити. За капак често има и технически проблеми. Ето че вече съм покрила всички изисквания. Доволана съм от себе си. Най-малкото това е придобито самочувствие, че ако има сметка с 50 000 долара мога да печеля. За разлика от реалната и бонуса, където често фалирам. Но не се радвам, защото чувствам, че нещо не е наред. Сега дори си спомних, че когато гледах сайта им в началото на лятото те предлагаха възможности за избор между десетина форекс брокера. Някои ги бях чувала, други не. Сега вече тази част от сайта изобщо не я намирам. Питах съпорта да ми пратят листа с брокерите и те казаха, че няма подобен избор. Мога да търгувам само на тяхната платформа. Нормално е да се зачудя защо съвсем до скоро имаше богат избор на брокери, през които може да се получи финансирането, а сега вече няма. Всички са се отказали да партнират на тази компания ли?

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

20. Следните 5 потребители изказват благодарности на alba за полезния пост:

Lucky13 (13-10-2020), Kikos (13-10-2020), gambletrade (14-10-2020), Нерегистриран (2)

+ Отговор в тема
    Страница 15 от 26 ПървиПърви Предишно ... 5 13 14 15 16 17 25 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Форекс Брокери   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти