• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Форекс за начинаещи
    • Пътят на трейдъра

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Пътят на трейдъра

+ Отговор в тема
    Страница 17 от 38 ПървиПърви Предишно ... 7 15 16 17 18 19 27 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 161 до 170 от общо 371
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 09-07-2020 09:12 #161 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      Благодарили са му 10 875 Пъти в
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от K_W Виж мнението
      Според мен по скоро съзнателно или подсъзнателно ти се иска да няма как да всичко да се автоматизира
      Да много отдавна съм го мислил този момент, но вече от години гледам не нащата както са и правя това, което трябва за да печеля. Подсъзнателни мисли не биха ме спряли. Но пък статистиката с роботите определено е нещо, което вкарва размисли нали?
      Дали ще стане или не не е сигурно за мен, особено при положение че момента постигам резултати колкото или над бактест, с робота със сигурност ще са по-зле нали? Отлично разбирам и твоята гледна точка, но просто наистина вярвам, че с робот никога няма да печеля толкова. През разлина призма пречупено някой ще каже, че машината заменя човека успешно навсякъде, но друг ще е сигурен че това не е така и доводите и на двете страни са смислени.

Само един пример ще дам чисто технически - ако на даден вход има слипидж или спреда мръдне нанякъде какво ще направо робота и какво ще направя аз? Робота ще го пропусне, а аз ще влезна в първия удобен момент при същите или по-добри условия. Ще кажеш че това може да се кодира....да може, но колкото и да кодираш никога няма да покриеш всички възможни сценарии. И моментите от този тип са много. Как ще опиша и кой вход да се вземе от 3 възможни когато нямам достатъчно марджин? За сравненение наживо в такива случаи съм пропуснал само 1 вход от началото а годината.

Иначе колата се паркира сама наистина, но мога ли да й кажа да ме закара сама до кафето? Каква е разликата?

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. Следните 9 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

K_W (09-07-2020), minkov (09-07-2020), Нерегистриран (4), pfxi (09-07-2020), hanuman (09-07-2020), kypa (15-07-2020)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 09-07-2020 10:13 #162 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 918
      Благодарили са му 45 406 Пъти в
      12 210 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от 100 Виж мнението
      Да много отдавна съм го мислил този момент, но вече от години гледам не нащата както са и правя това, което трябва за да печеля. Подсъзнателни мисли не биха ме спряли. Но пък статистиката с роботите определено е нещо, което вкарва размисли нали?
      Дали ще стане или не не е сигурно за мен, особено при положение че момента постигам резултати колкото или над бактест, с робота със сигурност ще са по-зле нали? Отлично разбирам и твоята гледна точка, но просто наистина вярвам, че с робот никога няма да печеля толкова. През разлина призма пречупено някой ще каже, че машината заменя човека успешно навсякъде, но друг ще е сигурен че това не е така и доводите и на двете страни са смислени.

Само един пример ще дам чисто технически - ако на даден вход има слипидж или спреда мръдне нанякъде какво ще направо робота и какво ще направя аз? Робота ще го пропусне, а аз ще влезна в първия удобен момент при същите или по-добри условия. Ще кажеш че това може да се кодира....да може, но колкото и да кодираш никога няма да покриеш всички възможни сценарии. И моментите от този тип са много. Как ще опиша и кой вход да се вземе от 3 възможни когато нямам достатъчно марджин? За сравненение наживо в такива случаи съм пропуснал само 1 вход от началото а годината.

Иначе колата се паркира сама наистина, но мога ли да й кажа да ме закара сама до кафето? Каква е разликата?
      Една работа ако си си намислил, че няма да стане, винаги можеш да намериш 100 мотива "защо"
      Много ми приличаш на сина ми, ама си от другата страна.
      Аз когато искам да ми направи нещо, разбирам, че му досаждам, щото надника му е 60 долара на час, а от мене - нищо.
      Та като му обяснявам какво искам, той мисли 2-3 минути и казва "това няма как да стане", аз се изнервям, блъскам си главата 2-3 дена, правя нещо, което доказва, че все пак това може да стане, пак отивам при него обяснявам, до къде съм стигнал и искам да го довърши, той пак мисли 2-3 минути и тогава казва "да, бе може да стане, ама аз като се замисля, то не ти трябва"
      И този разговор го водим поне 1-2 пъти в месеца.
      Та и с тебе така.
      С бота може да е и по зле от ръчното, ама не е сигурно, ама я си представи правиш един бот и да кажем той взема около 80% от това дето го вземаш ръчно (говоря за печалба) и ти цял ден свободен, можеш да си разработваш нова система, и тя да прави по толкова и така нататък. Това е идеята на бота, а ако ти се стори, че стига толкова печалба можеш просто да се радваш на живота, докато те си бачкат.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

5. Следните 6 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

pfxi (09-07-2020), hanuman (09-07-2020), Нерегистриран (3), kypa (15-07-2020)

6. 09-07-2020 10:14 #163 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X

Да това ще кажа, че може да се кодира и то може да кодираш да ти вземе най-ниският спред примерно , че повечето работи може и да ги тестваш за секунди. Не мисля че е възможно субективната преценка дългосрочно да е по-добра от кодиран функция, просто защото при кодирана функция винаги ще е избрана оптималната стойност и функция от десетки или стотици а субективната пеценка винаги ще има вариации и винаги ще е по-бавна. И все пак ми се струва че вярваш убедено повеч в способностите си отколкото в тези на автоматизацията и статистиката. И аз преди бях така, но именно роботите ме научиха че нищо не знам, защото 10-тки пъти логични и привидно правилни неща се оказаваха грешни от статистическа гледна точка. Не знам може и в мен да е била причината, но по-скоро си мисля, че при всички е така. Виждам тези тенденции във всеки вид развойна дейност и вече вярвам повече на машините отколкото на субективанта си преценка.

Колкото до колите, вече може да те вземе от кафето, ако си яспрял далече, може и да те закара при определени условия, скоро може изобщо да не е нужно да може да шофираш за да ползваш авотмобил

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

7. Следните 5 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

pfxi (09-07-2020), minkov (09-07-2020), Kjati (09-07-2020), hanuman (09-07-2020), kypa (15-07-2020)

8. 09-07-2020 10:26 #164 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 918
      12 210 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Аз познавам хора, които и до сега не са убедени, че компютъра е по-точен от тях и като сметне някакви числа компютъра го проверяват с калкулатора, ама това определено не е сериозно за грамотни хора.

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

9. Следните 3 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

hanuman (09-07-2020), Novak (09-07-2020), kypa (15-07-2020)

10. 09-07-2020 10:48 #165 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Kjati
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Kjati не е на линия
      Професия:Трейдър
      Не е зададено настроение

Kjati е незавървено бижу Kjati е незавървено бижу Kjati е незавървено бижу Аватара на Kjati
      Град
      София
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      276
      Благодарили са му 717 Пъти в
      148 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от K_W Виж мнението
      Аз си мисля че по скро minkov е прав, просто опита ти в програмирането, че и моят не е на ниво да може с лекота да описваш сложни концепциив код, но за някой друг това не би било никакъв проблем. Според мен по скоро съзнателно или подсъзнателно ти се иска да няма как да всичко да се автоматизира иначе човек губи малко или много "стойност" и самочувствие. Няма толкова удоволствие от работата, не се подхранва егото, че ти правиш нещо, че имаш умения, че си нужен и т.н. Това са сериозни проблеми за трейдърите, колкото и да е странно, много трейдъри имат проблем с това да изкарват пари без почти никаква работа усилия, просто човека, човешкото общество е еволюирало по друг начин. "Който не работи няма а яде" това ни е натрапвано от ранна детска възраст.
      Тенденията във всичко е автоматизация, технологиите надминават човешките способности, в някои сектори драстично, трудно може дасе конкурираме. Ето и колата която карам в момента паркира сама, все си мислех че съм добър шофьор, ама вече и тази мисъл ми избледнява, спрях да се занимавам, оставят технологията да си върши работата и общо взето го прави по-добре от мен.
      С технологиите би следвало да си партнираме, а не да се конкурираме. Единственото, което наистина оправдава тяхното съществуване, е да освободят повече творческо лично време на човека като извършват механизирани дейности с невъзможна за хомо сапиенса скорост и точност. И, разбира се, в това отношение те имат безспорните предимства да не са зависими от емоции, настроения, болести, способност за съсредоточаване и т.н.- списъкът е дълъг. И няма защо това да повлиява самочувствието ни, защото автоматизираните устройства са творения човешки - продължение и усувършенстване на нашите сетива с цел да облекчат живота ни /друг е въпроса доколко зависимостта ни от тях реално ни прави услуга и с каква цел ги прилагаме - тук се сещам за някой някъде който беше казал за електричеството "можеш да си сготвиш обяд, а можеш и да сготвиш човека" - въпрос на намерение/. Така или иначе автоматизацията се развива с все по-бързи темпове, а прототипите непрекъснато се усъвършенстват и е просто въпрос на време тя да обхване напълно всички сектори и сфери.

Доста водещи фирми са насочили своите ресурси в създаването и усъвършенстването на квантови компютри, чийто прототипи вече са факт. Експертите твърдят, че един квантов компютър би решил за 2 минути алгоритъм, който ще отнеме хилядолетие на съвременен суперкомпютър и това би повлияло всички сфери по начин, който ни е непосилно дори да си представим. "Според учените квантовите компютри биха могли да усъвършенстват всяка една икономика без значение от нейния вид. Смята се, че квантовите компютри ще могат да правят и предсказания на фондовата борса."
      https://business.dir.bg/ikonomika/ka...ikonomikata-ni
      Последна редакция от Orion : 09-07-2020 на 11:35

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

11. Следните 5 потребители изказват благодарности на Kjati за полезния пост:

minkov (09-07-2020), hanuman (09-07-2020), Нерегистриран (2), kypa (15-07-2020)

12. 09-07-2020 10:52 #166 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ndimitrov73 не е на линия
      Централна банка
      Bahagia

ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      Благодарили са му 8 373 Пъти в
      2 875 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      На този етап няма начин да се напише код. Който да анализира графиката. И да взема решения в момента. Ето аз например гледам GBPCHF и казвам цената е на съпротивата и ще пробива ще влизам дълъг. Ако има ще е много скъп продукт защото търговията е сложно нещо. От погледа на графиката трябва да определиш кои са по-силни в момента биковете или мечките. Защо? Къде е добрия вход с малък стоп. Ето аз чакам търпеливо. Таргета съм го определил.
      Последна редакция от ndimitrov73 : 09-07-2020 на 11:00
      "Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"

Роналд Рейгън

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

13. Следните 3 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

minkov (09-07-2020), hanuman (09-07-2020), kypa (15-07-2020)

14. 09-07-2020 10:53 #167 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Проблема е какво се иска реално за да печелиш добре, трейдинга ако иска робот и математика, то всеки ще може да си ги купи. Колко логично е това да е решението? Ръчната търговия или уменията респективно не можеш да ги купиш.

В една друга тема се съгласих изцяло, че 80% от това, което мога ръчно би било доста добър успех с автоматизирана система. Точно това ми беше и идеята когато почнах работа по робота, изобщо не съм се надявал на нещо по-добро. Само времето ще покаже каква е истината, но за момента напълно обективно погледнато определено е трудно да се вземе решението за промяна на нещо, което работи много добре. Особено когато тази промяна ще струва много време и усилия а резултата хич не е ясен.

А колите още не те возят масово до избрана дестинация, защото технологията не позволява достатъчна точност и моралните ограничения при евентуални грешки не могат да се преодолеят лесно. Историята помни няколко интересни случки с тия технологии...

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

15. Следните 5 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

ndimitrov73 (09-07-2020), Нерегистриран (1), minkov (09-07-2020), hanuman (09-07-2020), kypa (15-07-2020)

16. 09-07-2020 15:02 #168 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 918
      12 210 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Проблема е какво се иска реално за да печелиш добре, трейдинга ако иска робот и математика, то всеки ще може да си ги купи. Колко логично е това да е решението? Ръчната търговия или уменията респективно не можеш да ги купиш.
      Няма да може да си ги купи, поне не и всеки, както всеки не може да си купи самолет.
      Първо защото ако нещо работи, то няма да се продава, или ако ще се продава ще е с условия и за много пари.
      Второ - ако се продава масово, то ще спре да работи, защото пазара има защитни механизми.
      Този спор е като да спорим ръчното или автоматизираното производство е с по-голяма перспектива и кое е за предпочитане от гледна точка на ефективност.

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

17. Следните 6 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

hanuman (09-07-2020), ndimitrov73 (09-07-2020), K_W (09-07-2020), Kjati (09-07-2020), 100 (09-07-2020), kypa (15-07-2020)

18. 09-07-2020 18:01 #169 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Всичко си има съответната цена, една работеща система с история нищо не пречи да има правилната цена и кандидати. Повечето знаем какви са възможностите и какъв капитал се изисква, не е дотолкова трудно да формира добра цена за нещо работещо пред алтернативата да се търси голям капитал или привлечен капитал. Не знам като се замисля дали изобщо съм стигал или виждал нещо такова, което според как ще го погледнеш може да означава различни неща...

А в крайна сметка идеята за автоматизация все още ме привлича и в предвид, че планирам още дълго да съм в бизнеса и форума съответно ще видим дали ще стане, как ще стане или няма да стане.

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

19. Следните 4 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

hanuman (09-07-2020), ndimitrov73 (09-07-2020), minkov (09-07-2020), kypa (15-07-2020)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 09-07-2020 18:15 #170 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ndimitrov73 не е на линия
      Централна банка
      Bahagia

ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      Благодарили са му 8 373 Пъти в
      2 875 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Всичко си има съответната цена, една работеща система с история нищо не пречи да има правилната цена и кандидати. Повечето знаем какви са възможностите и какъв капитал се изисква, не е дотолкова трудно да формира добра цена за нещо работещо пред алтернативата да се търси голям капитал или привлечен капитал. Не знам като се замисля дали изобщо съм стигал или виждал нещо такова, което според как ще го погледнеш може да означава различни неща...

А в крайна сметка идеята за автоматизация все още ме привлича и в предвид, че планирам още дълго да съм в бизнеса и форума съответно ще видим дали ще стане, как ще стане или няма да стане.
      Късмет тогава. Аз не мога и да си помисля да се направи система която да вижда през мойте очи. Да анализира през моето въображение и да пресмята през моя ум.
      "Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"

Роналд Рейгън

Печелете пари, без да напускате дома си.

22. Следните 2 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

minkov (09-07-2020), kypa (15-07-2020)

+ Отговор в тема
    Страница 17 от 38 ПървиПърви Предишно ... 7 15 16 17 18 19 27 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Форекс за начинаещи   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти