• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Форекс за начинаещи
    • Как се занулява сметка?

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Как се занулява сметка?

+ Отговор в тема
    Страница 11 от 12 ПървиПърви Предишно ... 9 10 11 12 Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 101 до 110 от общо 116
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 22-02-2021 18:41 #101 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Моля, изберете категория: - Откажи
      K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 251 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Emil Enchev Виж мнението
      А някои твърдят, че да се занули сметка било също толкова трудно, колкото да се печели. Пълни глупости.
      Пробвал ли си, зашот аз съм. Доста е трудно, освен ако не говорим за това просто да платиш сметката в спред, отваряйки голямо количесттво позици. Ако не е това а просто да нацелваш движенията които са губещи е толкова трудно колкото и печелившите. Препоръчвам това упражнение на всеки, може да осъзнае доста неща за способностите си и пазара.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. Следните 8 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

gambletrade (22-02-2021), T'Ex (22-02-2021), Нерегистриран (3), StoianStoianov (18-04-2021), kypa (05-06-2022), kompira (08-06-2022)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 13-04-2021 21:37 #102 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      stoian17
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      stoian17 не е на линия
      Стажант
      Не е зададено настроение

stoian17 скоро ще бъде известен Аватара на stoian17
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      63
      Благодарили са му 126 Пъти в
      45 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Сметка се занулява при няколко фактора
      1-ви - неспазване на стратегията и отклоняване от нея
      2-ри - лош риск мениджмънт
      3-ти - слабо емоционално състояние, тоест липса на дисциплина

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

5. Следните 5 потребители изказват благодарности на stoian17 за полезния пост:

pablo (15-04-2021), L&T (15-04-2021), Нерегистриран (1), StoianStoianov (18-04-2021), kypa (05-06-2022)

6. 15-04-2021 22:35 #103 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      lalcho
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      lalcho не е на линия
      Професия:Трейдър
      Mendengung

lalcho има невероятно излъчване lalcho има невероятно излъчване Аватара на lalcho
      Град
      ловеч
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      281
      Благодарили са му 315 Пъти в
      61 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Аз първата си сметка я занулих февруари месец така че бих казал, че имам опит. Надявам се с втората резултатите да са по-добри и да не се налага в скоро време да я зануля и нея.

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

7. Следните 5 потребители изказват благодарности на lalcho за полезния пост:

pablo (15-04-2021), Нерегистриран (3), kypa (05-06-2022)

8. 15-04-2021 22:51 #104 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      L&T
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      L&T не е на линия
      Главен дилър
      Bahagia

L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите Аватара на L&T
      Начислени плащания
      34.19 USD
      Благодарности
      1 255
      Благодарили са му 2 406 Пъти в
      733 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      jqa,
      X
      То надали има човек от форума и по принцип който да не е занулил сметка. Така че мисията е възможна. Но хората са казали че трябва да се учиш от грешките си.

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

9. Следният потребител изказва благодарност на L&T за полезния пост:

kypa (05-06-2022)

10. 15-05-2021 16:53 #105 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      stoian17
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      stoian17 не е на линия
      Стажант
      Не е зададено настроение

stoian17 скоро ще бъде известен Аватара на stoian17
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      63
      Благодарили са му 126 Пъти в
      45 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от Emil Enchev Виж мнението
      Аз съм с 1:3000, ... ще те издухам отвсякъде.
      Не можеш ми скочи на зануляване.
      Извън шегата, това за 3000 не е шега, всичките ми занулявания са следствие от големия ми инат. Щом съм рЯкъл и отсякъл, че еврака ще върви надолу - значи късо, късо и пак късо и той трябва да върви надолу. Да ама на еврака се оказва, че хич не му и дреме, какво аз съм казал и си прави ралито. Стоповете, естествено, винаги са били за балъците и сметка свършва. Та, ... те така се занулява. И други начини знам, разбира се.
      Не е ли по-добре да си поставяш стоп лос и тейк профит в отношение 1;1 и ако имаш повече спечелени позиции да си на плюс следователно??
      Аз лично смятам високия ливъридж за шанс да си отворя много повече сделки щот марджинът е супер супер нисък

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

11. Следните 2 потребители изказват благодарности на stoian17 за полезния пост:

minkov (15-05-2021), kypa (05-06-2022)

12. 04-06-2022 13:56 #106 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от hanuman Виж мнението
      Всеки може да занули или да удвои, обаче дали е възможно в кратко време примерно година да се направят 12 удвоявания без фалити между тях или пък също толкова фалити без удвоявания, демек по едно на месец?
      Много се съмнявам, че подобно амбициозно начинание е възможно да се доведе до успешен край т.е 12 месеца подред да се удвоява дадена форекс сметка. По теорията на вероятностите сигурно е възможно, но на практика едва ли. Най-вече, защото за да се постигне удвояване на една сметка трябва да се търгува с прекалено висок риск, както се знае риск печели, но риск също така губи. Сигурно човек може да влезе в някаква късметлийска серия и да натрупа 2-3 удвоявания преди да се спъне и да загуби всичко. Предполагам, че добър вариант ще е след всяко удвояване на форекс сметката печалбата да се тегли и чак тогава само с първоначалния капитал да се рискува за нови сделки. Аз поне така бих постъпил ако съм чак толкова "напреднал" във валутната търговия, че да си хвърлям малкото пари за търгуване в стил всичко или нищо. Прекалено за мене е подобен стил на търгуване и по принцип се стремя да науча нещо на този валутен пазар и ако мога по-дълго да се задържа без да си създавам стресови ситуации. Последното е особено важно за състоянието на моето здраве в настоящия момент.

Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Че то на бонусарката зануляването трябва да е задължителна част от стратегията.
      Аз си мислех, че това всички отдавна са го схванали, а то се задават едни въпроси...
      Ясно ми е какво имате предвид като го твърдите това специално за бонус сметките, но аз лично си мисля, че подобен подход е липса на уважение към парите, които ни се предоставят така любезно от форума и брокера. Това на първо място, а на второ място е важно да се отбележи, че когато един човек тръгне да занулява форекс сметката си нарочно той със сигурност ще придобие лоши навици за бъдещата си валутна търговия. Не мога да си представя, че нарочното губене на пари може да се брои изобщо за каквато и да е стратегия още повече задължителна. Освен това как човек може да е сигурен, че отваряйки определена поръчка то тя ще се окаже точно губеща?

Цитирай Първоначално написано от L&T Виж мнението
      То надали има човек от форума и по принцип който да не е занулил сметка. Така че мисията е възможна. Но хората са казали че трябва да се учиш от грешките си.
      Тук си напълно прав за съжаление ако съдя по своя собствен горчив опит. Разбира се никога не съм тръгвал да търгувам с идеята да губя нарочно и така да зануля форекс сметката си. Просто имам голямо желание да спечеля нещо запомнящо се като сума, но понеже разполагам с малко пари в акаунта си се случва понякога да наруша правилата за управление на капитала. Знам ги добре тези грешки, но ще мога да ги изчистя чак когато разполагам наистина с приличен капитал за търгуване.

Цитирай Първоначално написано от K_W Виж мнението
      Почти всеки търгуващ е занулявал сметка. Да занулим сметката краткосрочно е трудно почти колкото да я удвоим.
      Със сигурност от зануляването може да се научи много.
      Колко пъти сте занулявани сметка?
      Каква според вас е основната причина и какви действия са ви занулявали най-бързо?
      Никога не съм се стремял да удвоявам форекс сметката си. Винаги имам желание да спечеля и се радвам на всяка печалба. Не знам дали е трудно да се занули една форекс сметка за кратко време, защото аз не съм попадал в подобна ситуация. Обикновено до фалит на сметката при мене се стига когато прекалено си вярвам, че съм познал посоката и поръчката ми ще излезе все пак на печалба. Местя стоповете по-далече и дори правя добавки на губещата позиция с надеждата да се измъкна, което не ивнаги води до успех и понякога е фатално и води до фалит за голямо мое съжаление.

Одобрена

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

13. Следните 4 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (3), kypa (05-06-2022)

14. 04-06-2022 14:01 #107 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov не е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 895
      Благодарили са му 45 404 Пъти в
      12 209 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от ontar Виж мнението
      Ясно ми е какво имате предвид като го твърдите това специално за бонус сметките, но аз лично си мисля, че подобен подход е липса на уважение към парите, които ни се предоставят така любезно от форума и брокера. Това на първо място, а на второ място е важно да се отбележи, че когато един човек тръгне да занулява форекс сметката си нарочно той със сигурност ще придобие лоши навици за бъдещата си валутна търговия. Не мога да си представя, че нарочното губене на пари може да се брои изобщо за каквато и да е стратегия още повече задължителна. Освен това как човек може да е сигурен, че отваряйки определена поръчка то тя ще се окаже точно губеща?
      Писал съм, че трябва да е част от стратегията, а не че губя пари целенасочено. Нещо не си разбрал какво искам да кажа...

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

15. Следните 2 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

kypa (05-06-2022), skrasi (06-06-2022)

16. 05-06-2022 09:47 #108 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите Аватара на kypa
      Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      Благодарили са му 74 322 Пъти в
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey7,
      X
      Близка среща от третия вид с Бачо Кольо трябва да влиза в сметките горе-долу както стоповете влизат - не искаме да ги плащаме, обаче рано или късно се случват. Като това се прави най-вече понеже се случват много по-рано отколкото предполагаме първоначално.
      Ако се търгува система, включваща множество ордери и усредняване на цена на вход докато пазарът върви срещу нас стопът на позицията обикновено съвпада с жертвоприношението на цялата сметка.
      Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

17. Следните 4 потребители изказват благодарности на kypa за полезния пост:

minkov (05-06-2022), Emil Enchev (05-06-2022), Lucky13 (06-06-2022), skrasi (06-06-2022)

18. 05-06-2022 12:17 #109 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 251 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Честно казано аз вече съм опитал какво ли не на тези пазари, разбира се до голяма степен благодарение на Инста Форекс, които осигуряват без рисков за мен капитал. Занулявал съм сметки по всякакви начини, дори наскоро ми се случи по невнимание, с една насрещна .
      Реално да занулиш сметката е точно толкова лесно колкото и да я удвоиш. Трябват повечко лотове и използване на целият свободен маржин в комбинация със силни движения и или повечко търпение.
      Търпението всъщност е ключа. Чрез него най-лесно се печелят и губят пари на пазарите. Що се касае за печалбите там винаги е по трудно, тъй като се изисква да можеш да гледаш нереализираната печалба дълго време и да си склонен да я изгубиш цялата, което също се случва често.
      Виж що се касае до зануляването, там е доста по лесно, защото ти просто се надяваш, че този път ще ти се размине. Надеждата и честите обръщания на ценовите движения, същите тези обръщания, които заличават малките печалби, правят нещата по-лесни. А и изборът в крайна сметка е по-малък. Или затваряш позициите и реализираш загубата или чакаш и те крепи надеждата. Изборът е ясен всеки предпочита да се измъкне, на никой не му се прибират загуби. Когато нещата се развиват добре за трейдъра, са намесени много повече емоции. Има я алчността и нетърпението за моментната печалба, има го и страха, че ще я изгубим, тези емоции пораждат желанието веднага да реализираме спечеленото. Същевременно алчността има още една страна, тази която ни казва, че може да направим още по голяма печалба, ако сме търпеливи, емоциите са много и разнообразни и все ни пречат да направим обективна и правилна преценка.

Одобрена

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

19. Следните 5 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

minkov (05-06-2022), Нерегистриран (3), Lucky13 (06-06-2022)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 06-06-2022 19:45 #110 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      Благодарили са му 8 605 Пъти в
      2 614 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от K_W Виж мнението
      Реално да занулиш сметката е точно толкова лесно колкото и да я удвоиш. Трябват повечко лотове и използване на целият свободен маржин в комбинация със силни движения и или повечко търпение.
      Реално вече ако се търгува с брокер от ЕС, т.е. юридическото лице да е в ЕС, с новите ограничения за кредитно рамо до 1:30 трудно би се занулила една сметка. Може би трябва малко повече време да мине.
      А тези системи между другото с осредняването са най-губещи. Това е така, защото когато трендът се обърне, а трейдърите започнат да отварят сделки в противоположната посока, постоянно си мислят, че цената рано или късно ще отпраши в тяхната посока, а той новия тренд тепърва започва да се развива. Положителното в цялата работа е, че създават ликвидност

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

22. Следният потребител изказва благодарност на Zagorka за полезния пост:

minkov (06-06-2022)

+ Отговор в тема
    Страница 11 от 12 ПървиПърви Предишно ... 9 10 11 12 Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Форекс за начинаещи   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти