• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Форекс за начинаещи
    • Как се занулява сметка?

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Как се занулява сметка?

+ Отговор в тема
    Страница 12 от 12 ПървиПърви Предишно ... 2 10 11 12
    Резултати от 111 до 116 от общо 116
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 06-06-2022 20:24 #111 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

Моля, изберете категория: - Откажи
      minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 932
      Благодарили са му 45 407 Пъти в
      12 210 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Да ти кажа, не е чак толкова трудно да се занули с 1:30. Ако си безотговорен и безидеен няма да има никакъв проблем. Даже времето за зануляване не е по-дълго от това за сметка с ливъридж 1:200.
      А системите с усредняване са губещи не защото като тръгне тренд се добавя срещу него, а защото се добавя само към губещи позиции, което си е фундаментална грешка и аз поне не съм виждал система която да добавя (усреднява) печеливша позиция - може и да има, ама никой не ги споделя, включително и аз. А има такива системи, които си работят, ама печалбата се появява малко по-рядко, но в особено големи размери.
      А знаеш ли какви хубави резултати се получават при бързо ликвидиране на губещите позиции и добавяне към печелившите, особено като нацелиш зараждащ се тренд - просто уникално - горе долу колкото бързо се занулява при добавяне към губещи позиции, точно толкова бързо се удвоява при усредняване на печеливши позиции.
      По принцип логиката в усредняване на печеливши позиции е същата като в усредняването на губещите - или всичко" или нищо, само дето при усредняването на губещите "нищото" е близка среща с Бачо Кольо и край на сметката, "всичкото" е минимална печалба с неоправдано висок риск, а при усредняването на печеливши позиции "нищото" е практически липса на печалба или минимална такава, а всичко е много голяма печалба при риск равен на един един стоп на първоначалния лот, т.е. минимален риск.
      Аз от няколко месеца работя по такава система и вероятно скоро ще онлайн на реална сметка, ама има още някои работи да се изкусурят по софтуера, че малко трудно се оказа програмирането на такава логика.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

2. Следните 8 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

skrasi (06-06-2022), Zagorka (07-06-2022), Lucky13 (08-06-2022), Нерегистриран (5)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 07-06-2022 20:29 #112 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      Благодарили са му 8 606 Пъти в
      2 615 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      А системите с усредняване са губещи не защото като тръгне тренд се добавя срещу него, а защото се добавя само към губещи позиции
      Това ми беше идеята и на мен. Но като се почне едно заинатяване и си сравнително нов, принципно на теб първата ти стъпка няма да е определяне на тренда, а бухане на сделки на 5-минутна графика, максимум до 15 минути. И разбира се след няколко затваряш на загуба. Пиша, защото май всички сме преминали през това. Поне аз вече достатъчно опит имам на пазарите, за да си знам грешките и да виждам къде другите грешат. А и между другото този форум много помага в това отношение.
      И като се почне това добавяне към губещите сделки, нали знаете, надеждата умира последна. И наистина става. Първа е сметката, след нея е надеждата.
      И между другото, алчността най-много пречи. Гледам, че по-новите търгуват около новините за бърза макс печалба. И ако уцелят посоката по някаква случайност, стават богове. Това е абсолютният индикатор, че скоро сметката ще удари нулата.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

ИнстаФорекс - прилична печалба, комфортни условия.

5. Следните 11 потребители изказват благодарности на Zagorka за полезния пост:

minkov (07-06-2022), Нерегистриран (8), Lucky13 (08-06-2022), heavencloser (09-06-2022)

6. 08-06-2022 08:08 #113 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kompira
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kompira не е на линия
      Прохождащ
      Genit

kompira скоро ще бъде известен Аватара на kompira
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      22
      Благодарили са му 101 Пъти в
      18 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от Emil Enchev Виж мнението
      А някои твърдят, че да се занули сметка било също толкова трудно, колкото да се печели. Пълни глупости.
      Можем да занулим бързо сметка ако използваме осредняване, мартингейл или отваряме сделки с прекомерно висок обем (% от баланса) - някое от тези или комбинация от тях. Ако отваряме единични сделки с разумен MM, с фиксирани цел и стоп, както ти отговори K _W - трудна работа, т.е. зануляването няма да е толкова бързо, а ще е дълъг процес. Който не вярва - може да опита. Това съм го писал поне 2-3 пъти в иначе малкото ми мнения в този форум: Ако пускаме случайни (random) сделки с параметрите, които описах, то в дългосрочен план балансът по сметката ще "върви на юг", с лек наклон, дължащ се на разходите по търговията (спред, суап, комисионна и пр.).

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

7. Следните 9 потребители изказват благодарности на kompira за полезния пост:

minkov (08-06-2022), Нерегистриран (7), heavencloser (09-06-2022)

8. 27-06-2022 11:30 #114 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Fafa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Fafa не е на линия
      Централна банка
      Polos

Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Аватара на Fafa
      Град
      У нас
      Начислени плащания
      14,260.74 USD
      Благодарности
      11 596
      Благодарили са му 62 630 Пъти в
      18 219 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Като че ли това е едно от най-бързите и лесни неща, които може да направи един трейдър , пък и съвсем лаик да е човек става много лесно
      И като че ли не е и най-лесното нещо ако в някакъв момент си решил да занулиш сметка за кратко време. Случвало ми се е това и го казвам от опит .В бързината и старанието си да зануля акаунт, отворих няколко сделки ,толкова колкото ми позволяваше сметката разбира се. Е да ама не , те си бяха безразборно отворени без да следя движението на двойките и някои от тях тръгнаха на минус, а други компенсираха минусите с положителен приход. Та се оказва, че и не всеки път е толкова лесно да загубиш сметка. Май и в това си е нужно ' масторлък " Чак смешно и нереално звучи, но понякога си е факт. А иначе в повечето случаи си е тенденциозно забнуляването и не се изисква кой знае какво старание и умение. Даже бих казала никакво .Освен ако не си чак толкова пък късметлия и винаги сделките да са на плюс.

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

9. Следните 9 потребители изказват благодарности на Fafa за полезния пост:

minkov (27-06-2022), ontar (27-06-2022), Нерегистриран (6), Salim (27-06-2022)

10. 27-06-2022 16:48 #115 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от Fafa Виж мнението
      Като че ли това е едно от най-бързите и лесни неща, които може да направи един трейдър , пък и съвсем лаик да е човек става много лесно
      И като че ли не е и най-лесното нещо ако в някакъв момент си решил да занулиш сметка за кратко време. Случвало ми се е това и го казвам от опит .В бързината и старанието си да зануля акаунт, отворих няколко сделки ,толкова колкото ми позволяваше сметката разбира се. Е да ама не , те си бяха безразборно отворени без да следя движението на двойките и някои от тях тръгнаха на минус, а други компенсираха минусите с положителен приход. Та се оказва, че и не всеки път е толкова лесно да загубиш сметка. Май и в това си е нужно ' масторлък " Чак смешно и нереално звучи, но понякога си е факт. А иначе в повечето случаи си е тенденциозно забнуляването и не се изисква кой знае какво старание и умение. Даже бих казала никакво .Освен ако не си чак толкова пък късметлия и винаги сделките да са на плюс.
      Никога не съм се опитвал да зануля форекс сметка нарочно, но пък вече може да се каже, че имам лични наблюдения как става това, когато не го искаш. Да искаш да спечелиш от дадена сделка, но търговията ти така да се развие, че да доведе форекс сметката ти до фалит е много неприятно преживяване. Някой би казал, че това е опит, горчив опит. Само че аз лично не мисля, че подобни неприятни събития като зануляване на акаунт могат да ми донесат полезен опит. Казвам го съвсем отговорно след няколко натрупани фалита на мои форекс акаунти. Всеки път когато се случи подобно отрицателно събитие от порядъка на загуба на пари човек си казва, че вече няма да позволи това да се повтори. В момента на зануляването ти минават мисли, че вече знаеш как да го избегнеш за да няма следващ път. Само че си давам добре сметка, че това е доста наивно и на практика във валутната търговия има неща, които не зависят от нас. Какво ли не съм чел по темата за зануляването и знам, че това е като отвързано бясно куче, от което много трудно може да се избяга. Сигурно някой ще каже, че моето сравнение е малко пресилено, но нека споменем, че е имало фалити на цели брокери. Да, форекс брокери разполагащи с много пари са попаднали в такава ситуация на зануляване. Моите сметки са пренебрежимо малки и сигурно някой би се изсмял в лицето ми като му кажа, че съм преживял тежко зануляване на акаунт с 15 или 20 долара в него. Защото има трейдъри, които търгуват с стотици хиляди и им се случва да фалират, колкото и да не ми се вярва, че това е възможно. Всеки път когато аз занулявам не ми достигат няколко долара, за да ми оцелее сметката. Да беше един път, да беше два пъти ..да каже човек, че е случайност, но когато всеки път е така се замисляш за някои закономерности. А именно, че на валутния пазар се участва с много пари ако искаш да печелиш и да оцелееш. Иначе с дребните суми е все едно хазарт и винаги се стига до зануляване. Затова е съвсем логично аз да не вярвам, че хора със стотици хиляди долари в акаунта си е възможно да фалират. Да, не го вярвам дори да го видя с очите си, защото съм гледал някакви видеа в интернет за подобни гръмки фалити, но ги сметнах за бутафория.

Одобрена

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

11. Следните 9 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Salim (27-06-2022), Нерегистриран (8)

12. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    13. 30-06-2022 08:33 #116 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Тази сутрин дойдох до прозрението, че няма нищо лошо в това един трейдър да стигне до зануляване на своята форекс сметка. Дори нещо повече може да се каже в тази насока и то е, че дори е полезно да се нулира. Сигурно звучи странно и дори леко скандално и затова ще обясня подробно какво имам предвид. Има един закон за привличането в нашия живот, който гласи, че човек привлича точно това, от което най-много се страхува. Съответно когато се стреми силно към нещо той обикновено много трудно го постига. Верно е, че за пример често се дават хора, които цял живот се борели и се лишавали от почти всичко в името на някаква своя кауза и накрая с пот и кръв я постигнали. Само че не това е идеята на живота или поне аз така си мисля. Тука ще отворя скоба и ще кажа, че всеки човек е индивидуалност и има различни цели, разбирания и интереси. Та идеята ми е, че трябва да се живее леко и с голямо удоволствие. В смисъл, че когато правим нещо да ни е приятно и да сме доволни от резултата. Ако трябва да се водят някакви борби и да се стига до лишения....мерси, но това не е за мене. Не мога да отрека, че съм го пробвал и тоя начин и знам, че дори да постигна крайната си цел после изобшо не оставам доволен. Няма да давам примери и да навлизам в подробности, за да не се отдалечавам от темата за фалирането. Да се върнем на страха. Ясно е, че всеки занимаващ се с форекс изпитва страх да не сбърка някоя сделка, а най-големият му страх е да не се стигне до големи загуби и фалит. Обаче всички знаем, че страх е само едно психологическо състояние на съзнанието ни, което в повечето случаи ни пречи да мислим и действаме правилно. Как е най-правилно човек да се справи със своя страх? Ами много лесно - като застане лице в лице срещу него и даде ясен сигнал, че не му пука. Само че трябва да ни идва от вътре и да сме много искрени и убедителни в заетата поза, че не ни е страх от страха. А това се постига с много тренировки в тази посока и точно така се трупа нужния опит. А как да постигнем такова състояние на съзнанието си, че да не ни е страх от зануляването. Ами много просто - като зануляваме достатъчно пъти, че да не ни пука от това уж толкова страшно събитие. Логично за целта аз стигнах до извода, че трябва да фалирам нарочно. Нещо, което досега се опитвах да избягвам и от което толкова много ме беше страх, че го привличах толкова често с неудържимата сила на всичките закони на привличането, страха и каквото друго се сетите. Самото зануляване не е сложна работа и аз вече го постигнах тази сутрин. Случвало ми се е да фалирам форекс сметката си доста пъти, но никога не съм го правил нарочно и това е голямата разлика. Всъщност разликата е огромна и самото чувство е много различно. Досегашните фалити винаги ми носеха нервни кризи и лошо настроение дни наред, а сега след това нарочно зануляване на форекс сметка се чувствам като прероден. Знам как звучи, но това при мене е повратен момент и няма как да не го отбележа. Всъщност ми е повече от ясно, че ще ми трябва време и поне десетина умишлени фалита преди да съм сигурен, че съм оставил този досаден проблем в миналото. Искам в края дебело да подчертая, че това не е препоръка т.е. не давам идея на останалите трейдъри да зануляват сметките си нарочно. Всеки сам си преценява как да постъпи. Аз просто се чувствах длъжен да споделя при мене как работи зануляването и да обясня защо се получава така.

Одобрена

Станете печеливш търговец с ИнстаФорекс!

14. Следните 8 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (8)

+ Отговор в тема
    Страница 12 от 12 ПървиПърви Предишно ... 2 10 11 12
    Бърза навигация Форекс за начинаещи   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти