Коя електронна поща ползвате и смятате за най-сигурна?
Коя електронна поща ползвате и смятате за най-сигурна?
НАй-сигурна е можеби Gmail...но за сигурността ще да трябва да се произнесе някой спец.
Иначе и Яндекс ползвам.
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
emoyambol (27-05-2020), Emil Enchev (28-05-2020), Нерегистриран (4)
Аз лично ползвам Gmail. Пробвал съм и Yahoo, не е лоша. От българските mail.bg съм чакал писмо да пристигне 1 час, докато АБВ на чисто нова поща получих рекламни съобщения като спам
![]()
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
Аз лично проблеми с Абв пощата не съм имала.
Опасно е да бъдеш прав, когато управляващите грешат.
Julia (29-05-2020)
Абв ползвам доста време ,но действително е пълна с много реклами спам и тем подобни. Gmail е по-добра , но за нея пък по-рядко се сещам и ползвам съответно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (3), emoyambol (29-05-2020)
Gmail i yahoo, по принцип ползвам пощи които са с POP3
с АБВ си имах разни перипетии та от тогава избягвам ползването й
Trust Me, I'm an "Engineer"
Свикна съм с Abv-то и това е, но има много спам. Имам и g mail но рядко я ползвам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.