За или против сте относно татуировките? Имате ли татуировки? Все ме навиват да си направя, та се чудя.
За или против сте относно татуировките? Имате ли татуировки? Все ме навиват да си направя, та се чудя.
sorento (27-05-2020), Natalia1 (28-05-2020), renito5 (28-05-2020), INedelchev (28-05-2020), Нерегистриран (5), Julia (29-05-2020)
Много ме кефят.Нямам, но ми харесва.
Все не мога да се реша, и все не идва ред.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
emoyambol (27-05-2020), renito5 (28-05-2020), INedelchev (28-05-2020), Нерегистриран (3)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На жените ни ходи малки татуировки, например надпис. За мъжете може би по-големи.
Опасно е да бъдеш прав, когато управляващите грешат.
До скоро не ми допада ха, но преди месец попаднах на, една която много ми Хареса и се замислям дали да не си я направя. Страх ме е че няма да издържа на болката.
emoyambol (28-05-2020), gambletrade (28-05-2020), INedelchev (28-05-2020), Нерегистриран (2)
Татуировката трябва по някакъв начин да е свързана с теб и да те мотивира по някакъв начин. Според мен не е само за красотата.
INedelchev (28-05-2020), Julia (28-05-2020), Natalia1 (28-05-2020), Ico89 (28-05-2020), Нерегистриран (3)
За жените, малък надпис BAY SELL по пръстите на дясната ръка.
Препоръчвам ти семпла графика тип рейндж - имитиращ бодлива тел по ръката, само ти ще си знаеш какво е или приближени до теб! Ще те надъхва
В най краен случай може да копирате аватара ми
Последна редакция от INedelchev : 28-05-2020 на 18:00
Мен лично ме отблъскват татуировките,
особено жените не им ходи.