• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Стратегии за търговия
    • Бектестване

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Бектестване

+ Отговор в тема
    Страница 18 от 25 ПървиПърви Предишно ... 8 16 17 18 19 20 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 171 до 180 от общо 242
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 14-12-2020 16:14 #171 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      Благодарили са му 10 874 Пъти в
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от K_W Виж мнението
      На база този ми опит не мога да се сетя за нито едно предимство на ръчния трейдинг
      E мисля, че това приключва спора наистина.

Аз също съм имал късмета да извлека информация от източника или с други думи супер успешни трейдъри, това което говоря гарантирам, че не са празни приказки. Проблема в трейдинга е че убежденията се сменят много трудно и повечето неща остават в сивата зона дълги години. Ако вярваш в някаква концепция винаги ще изфабрикуваш логика, която я подкрепя и дори шанса е твърдо да вярваш в тази логика. Аз пак ще кажа, търсейки топ резултати много бизнеси ползват човешка ръка, а не автоматизация без значение от мащаба и стойността на бизнеса. Има неща, които ръката, окото и ума просто ги вършат по-добре. Ако не ги виждате тези неща или не искате да ги видите.....рано е още за това и дискусията губи смисъл.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

2. Следните 7 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

gambletrade (14-12-2020), minkov (14-12-2020), Kapitan Salam (14-12-2020), Нерегистриран (2), Emil Enchev (14-12-2020), ndimitrov73 (14-12-2020)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 14-12-2020 16:32 #172 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov не е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 956
      Благодарили са му 45 409 Пъти в
      12 211 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от 100 Виж мнението

Аз също съм имал късмета да извлека информация от източника или с други думи супер успешни трейдъри, това което говоря гарантирам, че не са празни приказки. Проблема в трейдинга е че убежденията се сменят много трудно и повечето неща остават в сивата зона дълги години. Ако вярваш в някаква концепция винаги ще изфабрикуваш логика, която я подкрепя и дори шанса е твърдо да вярваш в тази логика. Аз пак ще кажа, търсейки топ резултати много бизнеси ползват човешка ръка, а не автоматизация без значение от мащаба и стойността на бизнеса. Има неща, които ръката, окото и ума просто ги вършат по-добре. Ако не ги виждате тези неща или не искате да ги видите.....рано е още за това и дискусията губи смисъл.
      Където има творчество, се налага да се използва човешка сила - друг начин няма, но след като твърдиш, че системата ти е 100% обективна не виждам къде е творчеството в натискането на бай и сел в обективно дефинирани моменти, за да се налага да го правиш на ръка и лично.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

5. Следните 5 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

100 (14-12-2020), K_W (14-12-2020), gambletrade (14-12-2020), Emil Enchev (14-12-2020), Kapitan Salam (14-12-2020)

6. 14-12-2020 16:52 #173 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Където има творчество, се налага да се използва човешка сила - друг начин няма, но след като твърдиш, че системата ти е 100% обективна не виждам къде е творчеството в натискането на бай и сел в обективно дефинирани моменти, за да се налага да го правиш на ръка и лично.
      Намекнах вече за разликата - окото ми не може да види разлика от 0,1 пипса примерно. За мен сигнал с размер 29,9 пипса е 30 пипса и това е обективно защото дори не можеш с мишката да премериш супер точно. На око ще преценя ситуация с 1000 променливи за секунди и ще преценя на всеки прецедент или комбинация от непредвидени фактори какво да направя. Когато робота не може да влезе на сигнал от теста заради спред или нещо друго, аз влизам и то на по-хубава в 80% от случаите.
      Ситуациите в които разлика от 0,1 пипса на произволно място прави от перфектния сетъп невалиден такъв при мен няма. Тази гъвкавост може да стане обективно само на око а не с броене на пиксели и части от пипса.
      Пазарите функционират така, че прекалената точност просто в един момент става вредна. Пак можеш да печелиш, но резултатите просто не са същите.

Един от супер успешните тредйъри, с които поддръжам конктакт тръгува ръчна система на 20 инструмента след 10+ години опит. Всяка седмица взима 3-4 сигнала избирайки си сред всички формирани сигнали на тези 20 инструмента. Човека постига 10% по-голяма успеваемост спрямо тази ако взима всички сигнали. И тази успеваемост е на светлинни години от всеки робот, дори от бактест, който съм виждал през цялата си трейдърска кариера. Как ще направим това което може въпросния трейдър код?
      Дори моя скромен резултат, не съм виждал робот с такива резултати....би трябвало да е крайно лесно в предвид, как автоматизацията предлага само предимства без реален недостатък?

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

7. Следните 10 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

Kapitan Salam (14-12-2020), minkov (14-12-2020), gambletrade (14-12-2020), Нерегистриран (5), ndimitrov73 (14-12-2020), Emil Enchev (14-12-2020)

8. 14-12-2020 16:56 #174 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 249 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X

Аз много се пазя от разни баяси и се стремя да правя обективни и безпристрастни оценки и преценки на база факти. Ти сигурен ли си, че правиш така? Не за друго, но доста предимства ти изтъкнахме, които са базирани на факти и здрава логика. Наистина и за мен е интересно как хем системата ти е с точни правила съвсем обективна и все пак продължаваш да твърдиш как ръчно нещо си.. Малко на конфърмейшън баяс ми избива в последния ти пост В този дух, машините от известно време творят и изкуство и побеждават човека във всяка измислена от него игра.

Аз наистина нямам никакъв довод в защита на ръчната спрямо автоматизираната търгивия, дай ти такъв, който да не е свързан със субективан преценка, в качествата на които аз не вярвам защото в действителност е невъзможно да се измери, дали не е напълно случайна. Иначе твоята вяра в ръчната търговяи ми звучи почти религиозна, бога на небето, който никой не е виждал, но истински вярва, защото "чувства във сърцето си и усеща как той чува молитвите му" или просто вярава в :frost: Със сигурност има много такива хора.

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

9. Следните 5 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

minkov (14-12-2020), Emil Enchev (14-12-2020), Нерегистриран (3)

10. 14-12-2020 17:48 #175 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov не е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 956
      12 211 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Намекнах вече за разликата - окото ми не може да види разлика от 0,1 пипса примерно. За мен сигнал с размер 29,9 пипса е 30 пипса и това е обективно защото дори не можеш с мишката да премериш супер точно. На око ще преценя ситуация с 1000 променливи за секунди и ще преценя на всеки прецедент или комбинация от непредвидени фактори какво да направя. Когато робота не може да влезе на сигнал от теста заради спред или нещо друго, аз влизам и то на по-хубава в 80% от случаите.
      Ситуациите в които разлика от 0,1 пипса на произволно място прави от перфектния сетъп невалиден такъв при мен няма. Тази гъвкавост може да стане обективно само на око а не с броене на пиксели и части от пипса.
      Пазарите функционират така, че прекалената точност просто в един момент става вредна. Пак можеш да печелиш, но резултатите просто не са същите.

Един от супер успешните тредйъри, с които поддръжам конктакт тръгува ръчна система на 20 инструмента след 10+ години опит. Всяка седмица взима 3-4 сигнала избирайки си сред всички формирани сигнали на тези 20 инструмента. Човека постига 10% по-голяма успеваемост спрямо тази ако взима всички сигнали. И тази успеваемост е на светлинни години от всеки робот, дори от бактест, който съм виждал през цялата си трейдърска кариера. Как ще направим това което може въпросния трейдър код?
      Дори моя скромен резултат, не съм виждал робот с такива резултати....би трябвало да е крайно лесно в предвид, как автоматизацията предлага само предимства без реален недостатък?
      Във всеки бот има възможност за вграждане на девиация (допустимо отклонение от зададените твърди параметри)
      Във всяка дейност е доказано, че използването на математика и устройства, които да я прилагат водят до по-добри резултати и според теб само в трейдинга не става.

Печелете пари, без да напускате дома си.

11. Следните 2 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

Emil Enchev (14-12-2020), K_W (14-12-2020)

12. 14-12-2020 18:42 #176 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Emil Enchev
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Emil Enchev не е на линия
      Централна банка
      Semilir

Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Emil Enchev е отвъд представите Аватара на Emil Enchev
      Град
      София
      Начислени плащания
      3,587.63 USD
      Благодарности
      11 204
      Благодарили са му 10 423 Пъти в
      3 744 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      ... взима 3-4 сигнала избирайки си сред всички формирани сигнали ...
      Следя ви дискусията с интерес, но не вземам отношение, защото не смятам, че съм на ниво за да допринеса нещо съществено в нея.
      Защо този човек взема само някои от множеството т. нар. сигнали ?
      Ако всеки сигнал е съвкупност от обективни състояния на определени параметри, за да го дефинираме като сигнал, то явно невзетите не изпълняват тези условия? Тогава, би следвало те да не са сигнали от системата му за търговия? Т.е., излизаме от чистата обективност и имаме елемент на субективна оценка в системата?

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

13. Следните 4 потребители изказват благодарности на Emil Enchev за полезния пост:

minkov (14-12-2020), ndimitrov73 (14-12-2020), K_W (14-12-2020), Нерегистриран (1)

14. 14-12-2020 20:08 #177 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Аз много се пазя от разни баяси и се стремя да правя обективни и безпристрастни оценки и преценки на база факти. Ти сигурен ли си, че правиш така?
      Вярваш или не това е едно от нещата, за които съм най-сигурен. Говори сме и преди, не отричам големите възможности на автоматизацията, но повечето предимства реално си остават само на хартия. И недостатъци има като с всичко....и е полезно да се виждат. Говорили сме доста пъти за най-добрите доказани статистики и методи, не са чак толкова далеч някои изводи...
      Не за друго, но доста предимства ти изтъкнахме, които са базирани на факти и здрава логика. Наистина и за мен е интересно как хем системата ти е с точни правила съвсем обективна и все пак продължаваш да твърдиш как ръчно нещо си..
      Вероятно ти е трудно да ме разбереш, защото ръчния метод едва ли ти е приоритет вече, но с две думи - обективното за окото е 50:50 дали ще бъде обективно за робота. Аз като гледам телевизия виждам картината и знам обективно какво има на нея, робота брои пикселите и ти трябва да го научиш какво вижда. Но по обясними причини никога няма да вижда като човек, защото описанието би било безкрайно сложно. Обективността се отработва, но когато е създадена ще води до по-добри резултати.
      Цитирай Първоначално написано от Emil Enchev Виж мнението
      Ако всеки сигнал е съвкупност от обективни състояния на определени параметри, за да го дефинираме като сигнал, то явно невзетите не изпълняват тези условия?
      Не изпълняват ги, но всеки сигнал може да бъде описан с краен брой правила без значение дали ще се търгува ръчно или не. Когато правилата станат прекалено в математически вид, просто в един момент ще спрем да имаме сигнали, защото променливите са безброй. И тук идва съществената част - променливите в математически вид са безброй и с еднаква стойност, но визуално могат да бъдат пак обективни, да имат различна стойност и да може да се отсее (подчертавам обективно!) важната от безсмислената информация. В реалния живот това дава огромна разлика в успеваемостта. Но едното е по-трудно очевидно.
      Безсмислена информация ако е необходимо обяснение е когато се сравнява аб-сд примемерно и едното е 73 пипса, другото 72,9 и на база това 0,1 имаме сигнал или не. Когато перфектния сетъп е на половин косъм от препродадено състояние и това не можеш да го видиш дори с просто око, когато размера на даден бар не отговаря с 0,1 пипса и т.н. Дреболии които нямат никакво значение за изхода от дадена ситуация. Пазара буквално се старае да генерира подобни променливи на всеки сигнал.
      Какво вече вмъкнах човешкото око няма нужда да гледа картината пиксел по пиксел. Хората умаловажават тази разлика, но тя реално е вероятно най-важната стъпка която те дели от създаването на свестен едж.
      Опита и скрийнтайм-а имат ултимативното значение за съжаление, без значение дали търгуваш ръчно или с робот.

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

15. Следните 15 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

gambletrade (14-12-2020), minkov (14-12-2020), K_W (14-12-2020), Нерегистриран (9), ndimitrov73 (14-12-2020), Kapitan Salam (14-12-2020), Emil Enchev (14-12-2020)

16. 14-12-2020 20:54 #178 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov не е на линия
      Централна банка
      Polos

Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 956
      12 211 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Вярваш или не това е едно от нещата, за които съм най-сигурен. Говори сме и преди, не отричам големите възможности на автоматизацията, но повечето предимства реално си остават само на хартия. И недостатъци има като с всичко....и е полезно да се виждат. Говорили сме доста пъти за най-добрите доказани статистики и методи, не са чак толкова далеч някои изводи...

Вероятно ти е трудно да ме разбереш, защото ръчния метод едва ли ти е приоритет вече, но с две думи - обективното за окото е 50:50 дали ще бъде обективно за робота. Аз като гледам телевизия виждам картината и знам обективно какво има на нея, робота брои пикселите и ти трябва да го научиш какво вижда. Но по обясними причини никога няма да вижда като човек, защото описанието би било безкрайно сложно. Обективността се отработва, но когато е създадена ще води до по-добри резултати.

Не изпълняват ги, но всеки сигнал може да бъде описан с краен брой правила без значение дали ще се търгува ръчно или не. Когато правилата станат прекалено в математически вид, просто в един момент ще спрем да имаме сигнали, защото променливите са безброй. И тук идва съществената част - променливите в математически вид са безброй и с еднаква стойност, но визуално могат да бъдат пак обективни, да имат различна стойност и да може да се отсее (подчертавам обективно!) важната от безсмислената информация. В реалния живот това дава огромна разлика в успеваемостта. Но едното е по-трудно очевидно.
      Безсмислена информация ако е необходимо обяснение е когато се сравнява аб-сд примемерно и едното е 73 пипса, другото 72,9 и на база това 0,1 имаме сигнал или не. Когато перфектния сетъп е на половин косъм от препродадено състояние и това не можеш да го видиш дори с просто око, когато размера на даден бар не отговаря с 0,1 пипса и т.н. Дреболии които нямат никакво значение за изхода от дадена ситуация. Пазара буквално се старае да генерира подобни променливи на всеки сигнал.
      Какво вече вмъкнах човешкото око няма нужда да гледа картината пиксел по пиксел. Хората умаловажават тази разлика, но тя реално е вероятно най-важната стъпка която те дели от създаването на свестен едж.
      Опита и скрийнтайм-а имат ултимативното значение за съжаление, без значение дали търгуваш ръчно или с робот.
      Не е сериозно да твърдиш от една страна, че системата ти е обективна и от друга да казваш, че се преценявс "на око"
      След като има нещо не базирсно на математик, значи не е обективно
      Между другото, аз не споделям мнението, че субективната преценка води задължително до загуби. Напротив, убеден съм, че може да се изгради система за търговия базирана на субективна преценка на визуални модели, която да носи добри печалби
      За мен проблема на такива системи е, че не можеш да се сдобиеш със статистическо доказателство за наличието на пазарно предимство, а нещо за което има само емпирични доказателства за едж е крайно несигурно.

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

17. Следният потребител изказва благодарност на minkov за полезния пост:

Нерегистриран (1)

18. 14-12-2020 21:02 #179 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X

Ето ги какво виждат твоите очи (мозък)
      Всички хоризонтални линии са прави

A и B са един и същи цвят

Всички топки са кафяви

Защо ли аз предпочитам трейдинг решенията свързани с риск на значителни суми пари да се взимат на база математика, а не на око?:dm5:

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

19. Следните 4 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

minkov (14-12-2020), Нерегистриран (3)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 14-12-2020 22:09 #180 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X

Сетих се е имах такъв много подобен казус с един бот преди няколко години. Той си търгуваше един сетъп и на база нещо като ATR си определя стопа и таргета. Общо взето сътъпа го има във всякакви размери от малко до много пипсове. Често имаше позиции, при много малки движение и естествено, там вероятността за успех беше по ниска, забелязах това и вкарах в кода условие да не отваря позиция когато стопа ще е твърде малък, т.е. когато движението е много малко. Последва тестване извъртях за няколко десетки минути вариантите със движение от 1 до 40 пипса и веднага изпъкна нивото, под което трейдинга става неефективен и с ниска успеваемост. И тук ключово е че аз имам статистически достоверна информация от голяма извадка на база която знам къде трябва да се постави границата. Не се чудя ами дали трябва да го взема или не този сигнал, на база това което виждам, а това е неминуемо, защото понякога и грешните действия завършват с печалба. Колко време би ми отнело да изтествам всичко това на ръка и колко ще е точно не ми се мисли.

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

22. Следните 3 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

minkov (14-12-2020), 100 (15-12-2020), Нерегистриран (1)

+ Отговор в тема
    Страница 18 от 25 ПървиПърви Предишно ... 8 16 17 18 19 20 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Стратегии за търговия   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти