Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Икономическите данни от Сащ днес са сравнително добри, но това не дава чак такава сила на американския долар и еврото все още се държи. Аз бях в движение и си мислех, че като се върна ще видя двойката евро/долар дълбоко под нивото 1.1200. Дали пък тези масови бунтове не само в Сащ не оказват натиск върху долара? Защото и във Франция има напрежение и протести. Аз в такива моменти очаквам безалтернативна доминация на американската валута. Дори Сащ да спре да съществува доларът няма да изчезне.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (03-06-2020), REDA (03-06-2020), balcon (03-06-2020), kypa (03-06-2020), Нерегистриран (3), Barbaron (04-06-2020)
Spekulanta (03-06-2020), Нерегистриран (1), balcon (03-06-2020), kypa (03-06-2020), Barbaron (04-06-2020), alba (04-06-2020)
Крайно време е долара да се събуди. Аз при озито имам много да си връщам. Като за начало това мисля, но в движение може и да променя таргета: Sell аudusd от 0.6932 за 0.6732 със стоп на 0.7022.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
REDA (03-06-2020), kypa (03-06-2020), Spekulanta (04-06-2020), Barbaron (04-06-2020), alba (04-06-2020), Нерегистриран (1)
Пророкурването Дъ Ориджинал - Равносметката:
Има.
Ако се биеха ЧАВКИ на вътрешните за Джихадизъмът и Свободизъмът зони даже и още една щеше да има, но традицията не повелява да се бият.
Настоящият опит за затварянето на ГАПЪТ приключи около обяд.
В зависимост от почивката, която ще го последва - като време и като курекция на ъпът - вероятно може би ще може да се опРЕДели кога ще бъде следващият опит. По принцип трябва да е следващата седмица, но може да има план да се отлага за по- към края на лятото.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
REDA (03-06-2020), prodi (03-06-2020), Spekulanta (04-06-2020), Barbaron (04-06-2020), alba (04-06-2020), Нерегистриран (1)
Пророкурването Дъ Некст Епизод - Равносметката:
Има.
Считано от днес вероятността за пробив на РЕЙДЖЮВИЦАТА е по-голяма за надоле отколкото за нагоре - 61.8% спрямо 38.2% съответно.
Макар че до самият пробив вероятно може би да има поне седмица.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Добро утро, дали вече няма да има корекция, петролеца даде заявка за тая работа, но еврака нещо се прави на ударен, но от ден на ден вероятноста се увеличава, което ще даде вход за нови дълги.