И какво стана тя, ще се изтрепят да купуват вчерашния ден
Следваща цел S&P 500 може би 3100![]()
И какво стана тя, ще се изтрепят да купуват вчерашния ден
Следваща цел S&P 500 може би 3100![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Този бар не съм го видял дето казваш.
А не е зле да редактираш тези думи в червено дето са. За да направиш добро дело на хората - тези новите ...
а за комплиментите ...СПАСИБА колега, така ще ти хареса (дано така да се пише)
-------- ------------ ---------------- ---------------- --------------
Правилния вход в сделката за на горе, би трябвало да е след като затвори бар на М5 и М15 над 1.10'115, а не като мен прибързан вход. Аз съм алчен и самонадеян и бързам, бързам пристрастен съм да го ковна във въхчето на върха или върха на дъното.
![]()
Сделката е на кантар, вече има сериозни симптоми да НЕ стане, но аз съм упорит и даже направих добавка - нали съм АЛЧЕН и ако не го направя няма да съм себе си
![]()
Последна редакция от lyubo : 28-05-2020 на 10:59
Късото каквото даде даде сега на път към 1.1070 1.11 и от там пак надолу, поне така го виждам... или пък така ми се ще.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Очевидно много се замота на нивото 1.10'115 и упорито не ще да го премине, като затвори бар над тази цена.
От предпазливост още при първата мощна вълна на горе, прибрах половината печалба към + 6 $ и поставих плюсови стопове на позициите, и зачаках пробива, който така и не стана.
Следователно затворих всичко докато е време. Възможно е да ме из финтира умело Тренда и да тръгне на горе или ще се окаже на сметка решението да затворя, макар и само с +11 usd.
към Спеко: да се копира вход в сделка е лесно, но ще да е трудно да се управлява след това изхода от нея. Почти винаги импровизирам после с изхода, къде правилно, къде супер грешно (последното е по-често) явно ми трябва още тренинг !
Знам, че ти си имаш собствени входове и ...., но просто до уточнение към предния ми пост.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
КинО (29-05-2020)
Не и с тези резултати които извадиха... въпреки, че са смесени, май червеното копче ще почака... ако имаш предвид SELL EURUSD...
Prelim GDP q/q
-5.0% -4.8% -4.8%
Core Durable Goods Orders m/m
-7.4% -14.8% -0.4%
Durable Goods Orders m/m
-17.2% -19.0% -14.7%
Unemployment Claims
2123K 2100K 2446K
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
Най-после хубав пробив на EUR/USD над 1.1000
От доста време този път не го връщат надолу бързо.