In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
MAXJOY (27-05-2020), gambletrade (27-05-2020), jivko78 (27-05-2020), lyubo (27-05-2020), Нерегистриран (8), hanuman (27-05-2020), Spekulanta (28-05-2020), Barbaron (28-05-2020), КинО (28-05-2020), kypa (28-05-2020)
Реде, втори бъзик - днес си много весел
Аз говоря отдавна, че тия линий вече 100 пъти ги пренаридиха със всяко връщане в рейнджа...
Няма триъгълник, има голяма амплитуда - стресс , която затихна и премина в рейнджовица, та който е играл по границите и вече е имал 5-6-7 успечни входа, а който му се е привиждало триъгълник, то няколко пъти се е набучил щот няма брейкаут и цената се връща... връща се щот е рейндж и няма никакъв триъгълник...![]()
![]()
![]()
Не е толкова важно триъгълник ли е или не ...Реде, втори бъзик - днес си много весел
Аз говоря отдавна, че тия линий вече 100 пъти ги пренаридиха със всяко връщане в рейнджа...
Няма триъгълник, има голяма амплитуда - стресс , която затихна и премина в рейнджовица, та който е играл по границите и вече е имал 5-6-7 успечни входа, а който му се е привиждало триъгълник, то няколко пъти се е набучил щот няма брейкаут и цената се връща... връща се щот е рейндж и няма никакъв триъгълник...![]()
![]()
в момента е рейндж , и по-добре да се търгува така, но рано или късно ще избие и таргета ще е поне големината на рейнджа
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (10), REDA (27-05-2020), MAXJOY (27-05-2020), INedelchev (27-05-2020), hanuman (27-05-2020), Spekulanta (28-05-2020), Barbaron (28-05-2020), kypa (28-05-2020)
E, как да не е важно... та нали тактиката за брейкаут, ниво на брейк и ретест нивото, целите, стопа ще са различни... или за вас са същите...???
Разбери, аз не го пиша да поправя тея дето постват тук, щот всеки си знае своето!
Пиша го за тези които четат форума и искат да се научат на нещо, а това са елементарни знания за фигури и чертане...
Както казах, тоя триъгълник го преначертаха 100 пъти, съответно ако са търгували всеки УЖ берейкаут ще да са яли бая сопа... но те не го търгуват, те само постват... нямам думи. (и нямам предвид РЕДА, те си знаят кои са)
Все ми е едно за тях, не искам тях да поправя!
Както и да е - търгувайте квот' виждате, кубове, ромбове, пирамиди... щом входове, цели, брейк и ретрейс нива, стопове... са все същите - желая само успехи![]()
![]()
ПП - вече ще гледам да не се опитвам и поправям очевидни грешки - кой'иска да знае и учи - има бай гугъл - пийс аут!!!![]()
Последна редакция от MAXJOY : 27-05-2020 на 22:08
REDA (27-05-2020), INedelchev (27-05-2020), hanuman (27-05-2020), Emil Enchev (28-05-2020), Barbaron (28-05-2020), Нерегистриран (11), КинО (28-05-2020), kypa (28-05-2020)
История на прословутия триъгълник... по спомен... не пълната му история...![]()
![]()
... пропуснал съм поне една вариация с берейкдаун...
За едни има, за други няма. Всеки си има гледна точка и затова не критикувам никой, щото може и да е прав другия. Факт е, че набутвация може да стане ако се приеме дадена фигура, а тя да я няма.
Тоя триъгълник го чертаят не само аз, а и други по-големи трейдъри от мен. Аз според мен самия EUR/USD си стана рейнджова от доста време вече, та тея фигури им са губи смисъла малко, а не че не работят. Например на златото имаше пробив на триъгълник, направи със съвсем малко нов връх и до там.
Последна редакция от emoyambol : 27-05-2020 на 22:55
Добро утро, днес ще търся къси, от 1.1070 до 1.1100,ще търся да скъся, ако въобще стигне до там, къси също и на петрола, поне още 4-5 долара има да пада, но при него съм отворил вече и пак къси при двойки с австралиеца.