Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Златото вече започна да връща. Друга прекупена двойка според мен е audusd. Чакаме явно да отвори Лондон, за последно да оберат късите стопове и да започне корекцията.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Добре поскъпна двойката евро/долар и аз успях да затворя последните си дълги евра на 1.0922. Сега обаче какво следва ми е много трудно да предположа? Логично е повечето хора да очакват ръста да продължи, но в същото време много пъти се е случвало точно в такъв момент да последва рязък скок на долара. Понякога съвсем необосновано и без да има новини. Затова трябва да бъдем много внимателни.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Долар Денпуснах едно късо от 1.0931, стопа 1.0949, ако земе да ида до 1.0870, ще ми стане много арно.
айдее, стопа замина![]()
Последна редакция от Lucky13 : 26-05-2020 на 10:47
Миналата седмица бях пуснал няколко да речем прогнози...
При канадеца ще има скоро развръзка, и тя най-вероятно ще е експлозивна и с много пипсове...
Гейшата се върна два пъти до подкрепата, та се надявам да е добре подкрепена за движението си до 108.60/70 зоната
Златан още се мота, но ще слезе да си тества брейка...
![]()
Последна редакция от MAXJOY : 26-05-2020 на 10:23
In Search of #BIG_R | Need No Small Pips | Price Action is the Key!
Пророкурването Дъ Ориджинал - Лънч Едишън:
Днес вероятно може би (61.8% вероятност) да продължат опитите за нагоре и навлизане в БАШ ГАПЪТ.
Като (почти) всеки такъв опит рано или късно ще бъде "възнаграден" с мечешки КЬОТЕК.![]()
Т. е. нещо подобно на това дето наблюдаваме в момента.
Вчерашните нива вероятно може би също да е от полза да се наглеждат.
Свободизъмът по-зона от Джихадизъмът.
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Ойрото колеги , ще е доминиращата валута поне до края на тази седмица
Сега трябва да се следи , някоя дълбока корекция на курсо за да му се влезне бичи![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”