Това с тез ветрила така и не го разбрах,кое откъде тръгва
Това с тез ветрила така и не го разбрах,кое откъде тръгва
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (12-07-2015)
ок . няма проблем . ще го пробвам . работя само с мт4 , но ще си поиграя за да разбера идеята ти . предлагам ти да почнем отначало ....... опиши как замерваш ъглеца/ класическия по Ган/ за ветрилата . има интерес ............... мързеливо ми е днес. и аз ще опиша как го правя и аз с реформите ...ама там е проблема точно - не трябва да се изменят нито във времето нито като свиеш графиката по вертикал туй дето се чертае с мт4 инструмента ган-фен не е ъглец ганьовски направи сам туй дето аз направих - фибоначо-фена и на мт4 и на мт5 му тури настройки -7; -3; -1; 0; 0.5; 0.75; 0.875 и го сравни със ган-фена на двете платформи - и ще видиш за какво говоря щот е изключително важно туй
аре а те правим рввма на месеца
----------
Новак , това имам в предвид .............. да се опише как , кое и защо
Emil Enchev (12-07-2015), kypa (12-07-2015)
ем трендлинийките дето най-хубаво пасват на праз-екшъна има вероятност да идват от някаква вътрешна за пазаря зависимост и обикновено се случва не само да са прави, ами и да са под точно определени ъгли кът се тури зависимост между време и цена някъде кът се получи идеалната трендлиния (поне 3-4 върха/дъна да има на нея) примерно може да се направи експеримент да се тури ветрило по таз линия (ако е в мт4 - фибоначово с тез нива дет написах) и да се мести туй ветрило (тъй както е мащабирано по трендлинията) наляво надясно по тоз пазар и да се види къде пасват другите ъгли (туй за кака Новак)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това е метода с наместване . има го и този момент. накои колеги имат не лоши реезултати и по този метод . ако се замисли чиляк , може би по този метод се отчита динамиката на паазара в реално време .....ем трендлинийките дето най-хубаво пасват на праз-екшъна има вероятност да идват от някаква вътрешна за пазаря зависимост и обикновено се случва не само да са прави, ами и да са под точно определени ъгли кът се тури зависимост между време и цена някъде кът се получи идеалната трендлиния (поне 3-4 върха/дъна да има на нея) примерно може да се направи експеримент да се тури ветрило по таз линия (ако е в мт4 - фибоначово с тез нива дет написах) и да се мести туй ветрило (тъй както е мащабирано по трендлинията) наляво надясно по тоз пазар и да се види къде пасват другите ъгли (туй за кака Новак)
kypa (12-07-2015)
http://gann.su/book/eng/(1955)%20Sto...%20Courses.pdf
е те тука е описано всичко 8-9 глава някъде наместването е за експеримент само, някой дет за първи път разцъква с ъглеца да види как се случват работите иначе се почва от графиката - пак се гледа как върви цената, ама се туря ъглец в числа и спрямо тоз ъглец основния се турят и другите - 2х1, 1х2, 4х1, 1х4 и т.н.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.