Цитирай Първоначално написано от Oleg Виж мнението
Ти гледай себе си Останалите сами ще се погрижат за тях си
така е олег и аз ти предлагам да правиш същото а да и междудругото няма да е зле да използваш по правилно белите си дробове при издисхането без лимит и без стоп просто нон стоп
еми олег не ме търпя много и подаде оплакване срещо мен и аз репих типчно в мой стил да бъда мил и да изкажа интелигентно мнение и му го пожелахсега заради него ще трябва да се даржа по добре
Eто така се постига мир
Цял форум ще караш да ти търпи глупостите. Аз съм от действените обаче и толерантността ми е много ниска![]()
kypa (12-07-2015)
е то затуй игноре-та има...
котките кът се разгонят и почнат да мяцат по покривите докът си легнал да спиш кое е по-лесно - да ходиш да ги разгонваш или да затвориш прозореца![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Правилното е да ги запукаш с пираткиОбаче котките ги обичам много
Така че друг пример трябваше да дадеш
![]()
Игнора върши работа, но не и когато е във всяка тема. Иначе трети ден сигурно стана, в евройената не виждам какво се пише, но си е само там и просто не влизам там![]()
kypa (12-07-2015)
мойто игноре е празно принципно... никого не цензурирам
ама аз и не чета много...![]()
kypa, то и аз така правя а за игнора да прав си но някои хора предпочитат да вземат други мерки акто си мислят че ще ме откажат аз пак ще си пиша но ще пиша по темите ся дали ще им се сторят малумни изреченията ми съжалявам толко ми бил капацитета![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (12-07-2015)
подлъгващо е да се спами у оназ тема преди да дойде субсидията
нека таз се ползва за това докът доде...те няколко дена само... ако не оакат нещо и тоз път...
идеята е спамера кът влезе у форумеца и кът цъкне на "нови мнения" за да почва да осир.а и да види Заглавието... и да се зарадва
затова требе като дойде БонуКса тогаз да се кикерчи оназ тема![]()
kypa (12-07-2015)
Иволайното и 5 пъти да му го обясниш, той няма те разбере, а другите го знаем по подразбиранеподлъгващо е да се спами у оназ тема преди да дойде субсидията
нека таз се ползва за това докът доде...те няколко дена само... ако не оакат нещо и тоз път...
идеята е спамера кът влезе у форумеца и кът цъкне на "нови мнения" за да почва да осир.а и да види Заглавието... и да се зарадва
затова требе като дойде БонуКса тогаз да се кикерчи оназ тема![]()
![]()
kypa (12-07-2015)
що "главо"... само глава ставам кът е много студено![]()
другото време си имам и шия, и дисаги отстрани...
чакам Кино да я прати, дадах му емайл тамън преди малко
кур капан с бай ганкаква тема само каква комисия ще идва незнам аам ще ознаят че тази тема е мн специална
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (12-07-2015)