При кабела достигнахме сега едно ключово ниво и ще видим дали ще успее да го подмине и удържи , или ще го изпуснат.
Аз затворих дългите и ще се ослушвам, че тук ми е 50:50
Jssj, нали нямаш против , че ти пиша в темата?
При кабела достигнахме сега едно ключово ниво и ще видим дали ще успее да го подмине и удържи , или ще го изпуснат.
Аз затворих дългите и ще се ослушвам, че тук ми е 50:50
Jssj, нали нямаш против , че ти пиша в темата?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Напротив, за мен е удоволствие !
Сега като се замисля, това последното движение/вълна/ , много прилича на кулминация. Това според мен означава,че трябва да качи над нея, за да увлече бикове и да ги заключи в капан, а скъсилите да изкара от пазара.Иначе няма кой да плаща на тези които са се включили в последния момент надолу. Може би вървим към 1.2275-1.2285.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
jssj, Fafa, ето какво виждам аз при озито. На Н4 се готви да влезе в нов възходящ ценови канал, но трябва първо да премине през червената пунктирна линия, за да е сигурно. Цената вече е над дебелата синя линия на Ичимоку, а пресичането отдолу, което чакам за потвърждение, отдавна се случи на всички графики до Н1.
Мисля, че или ни готвят капан, или ще отслабят долара и всички двойки хххusd ще тръгнат уверено нагоре, заедно със златото и биткойна.
![]()
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Е точно заради тази линия и аз се спрях.
Аз съм си я нарисувала като трендка по върховете и сега ще изчакам да видя цената как ще се държи.
Но ако спазим правилото вилата (връх-дъно-връх) да се рисува на фрактални свещи, ще се окаже, че цената 4 пъти се е опитвала да мине над линията, но в повечето случаи опитите са завършвали с поглъщаща свещ, а на петия път никой не може да спре биковете. Дали? Може би шоуто ще е само до 17:00 ч.
Апропо, малко прекалиха с корекцията на златото, а имах къса...
![]()
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Здравейте колеги,
при GBPUSD целите на корекцията са достигнати. С отварянето на Франкфурт и Лондон ще стане ясно дали те са достатъчни и двойката ще се върне към мечия тренд или ще ни изненада. Вчера имахме и ясно изразена дивергенция на Н1, което е добър случай да проверим доколко работят, и дали е удачно да им се доверяваме.
![]()
Достигнати са и целите при валутна двойка GBPJPY. Рязкото поевтиняване на йената позволи оклонение с 50 пипса над предварителната цел. Въпреки това върха от 11 май не беше достигнат, така че има шанс двойката да се върне към низходящата тенденция. Само силен импулс и затваряне над 133.18 би подложило на съмнение мечия сценарий.Здравейте колеги,
започна очакваната корекция при валутните двойки които следя. При GBPJPY първа цел според индикатора зона 130.88 130.95. Втора цел зона 131.92 - 132.00. Според CCI - индикатора корекцията скоро ще приключи, но ако линията пресече и затвори над нулевото ниво, вероятността да гоним втората цел става по-възможна.
не е препоръка
![]()
AUDUSDКорекцията при AUDUSD е с първа цел 1.6488, а като втора цел се очертава зоната около 0.6505. Според анализатори, на озито му предстои дълбоко пропадане, затова според мен е напълно възможно да качи, и да се пробва да обнови предния локален връх. По този начин ще увлече достатъчно "бикове" чиито стопове ще поддържат движението надолу.
Върха от 30 април е пробит, но цената не успя да задържи над него и коригира 45 пипса. Има всички предпоставки най-после да започне дългоочакваното поевтиняване на озите. Това съвсем не означава,че пазара не може да ни изненада, и днес да видим още един връх. Въвъ всеки случай, според мен,това ще бъде една от най-следените валутни двойки.
![]()
Joker. (20-05-2020), K_W (20-05-2020), kypa (22-05-2020), Emil Enchev (22-05-2020)