• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Общи теми за Форекс пазара
    • Реалистични очаквания

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Реалистични очаквания

+ Отговор в тема
    Страница 11 от 14 ПървиПърви Предишно ... 9 10 11 12 13 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 101 до 110 от общо 139
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 12-05-2020 08:23 #101 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      Благодарили са му 34 369 Пъти в
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 2
      ip01, azumibg,
      X
      Какъвто и частен бизнес да правиш става с инвестиция и има разходи. Въпрос на личен избор е какво да е нещото, с което ще се занимаваш, както и дали въобще ще инвестираш. Всеки преценява за себе си според желанията и уменията си.
      За едни има смисъл защото го умеят, за други няма смисъл защото са донори. Това пък води до друго - донорите могат ли да се откажат или го превръщат в хазарт.
      [SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

2. Следните 9 потребители изказват благодарности на Novak за полезния пост:

K_W (12-05-2020), Emil Enchev (12-05-2020), minkov (12-05-2020), alba (12-05-2020), lyubo (12-05-2020), Нерегистриран (3), mutsi (12-05-2020)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 12-05-2020 08:23 #102 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      Благодарили са му 21 251 Пъти в
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 3
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Цитирай Първоначално написано от alba Виж мнението
      Само че аз веднага бих попитала ако имаш достатъчно пари като количество дали си заслужава да се замразяват във форекс сметка? Няма ли да е по-изгодно и по-атрактивно да се вложат в друг вид бизнес? Най-малкото всеки друг бизнес е по-социален. Работиш с хора и ако ти даваш парите значи си им шеф. Определяш правилата и командваш, което е добре за егото. Във валутната търговия колкото и пари да вложиш нямаш думата и на практика си безгласна буква. Все едно парите ти са в банка, но тука има риск да ти фалира брокера или да ти свие парите с някой ловък трик. Не знам за вас, но аз лично никога не бих вложила голяма сума лични средства. Ако ще да са ми паднали от небето. Примерно някакъв джакпот от тотото. Макар, че на практика това е невъзможно, защото в нашето семейство никой не участва в подобни игри.
      Много пъти съм срещал мнение като твоето, винаги ме е изумявало. Точно по темата е, показва че повечето хохора наистина нямат реалистична представа за трейдинга и клонят към хазарт. Реалността е че ако нямаш големи пари за трейнг и не смяташ да привличаш инвеститори с още по-големи няма особен смисъл да се занимавш с трейдинг. Аз спокойно бих вкарал и милиони в трейдинг акаунтите си. Предполагам, че нещата се свеждат и до начин на мислене, много пъти съм чел, "аз ако имам 100 к ще си лежа по цял ден и не ми трябва да търгувам" е да ама 100к са нищо и ако всички имаха такъв начин на мислене щехме да сме в каменната ера, защото всеки среден и голям бизнес оперира и с пъти повече и влага/рискува пъти повече в дейността си. В трейдинга не е по различни, дори напротив истинският смисъл есамо в големите пари.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Не пропускайте най-добрите условия за търговия! Печелете пари с ИнстаФорекс.

5. Следните 18 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

Нерегистриран (13), pfxi (12-05-2020), Emil Enchev (12-05-2020), minkov (12-05-2020), alba (12-05-2020), mutsi (12-05-2020)

6. 12-05-2020 10:11 #103 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov не е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 891
      Благодарили са му 45 404 Пъти в
      12 209 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от 100 Виж мнението
      По една случайност работя и на двата фронта и правйки съпоставка мисля, че трейдинга далеч не е по-лесен вариант. "По-лесен" е за тези, които още има в главата си математика и логика, които обещават 10 пъти повече от възможното и все още не знаят защо е грешна тази математика.

Аз изобщо съм против да се говори колко по-лесно е тук в предвид, че резултатите от проиводството и тези от трейдинга трябва да са сравними на първо място. Иначе аз не правя голяма разлика между тежка работа за психиката и за тялото, и двете могат да бъдат еднакво зле и с еднакво тежки последтвия.

Вероятно ще се окаже, че 99% от всички които продължават да чоплят трейдинга го правят, защото очакват далеч по-голяма доходност от тези 5% и изобщо не си правят сметките какъв акаунт реално ще е необходим. Това не е работата да се хванеш да вадиш 1-2к...
      Виж сега, аз нямах предвид вида труд - физически или интелектуален - имах предвид финансовата част на бизнеса.
      Да ти дам пример от живота цифрите, които ще дам по-долу са реални и леко закръглени:
      Земеделски производител - зеленчуци - 100 декара обработваеми. Трябват ти минимум 6 работника - заплати и осигуровки - 8000 лв на месец, семена торове - 150 000 лв. - това е от януари до юни - в края на юни си над 200к драудаун и въобще не знаеш дали ще имаш шанс да излезеш на плюс.
      В края на юни започваш да береш и продаваш - стреса е огромен, всеки час гледаш прогнозата - градушки, бури и т. н. - ако имаш късмет може и да излезеш от драудауна, ако нямаш - зануляваш.
      Като игнорираме бачкането, а там то е много - чисто финансовата схема - кое ти се струва по-спокойно - да сложиш едни пари на подоки във форекса или да ги заровиш в земата и да чакаш да поникнат и да родят?
      Според мен и в двата случая хазартния (случайния) елемент е на лице и черните лебеди на са само във форекса, а навсякъде в живота
      Сега с този корона вирус даже излизат напред някои предимства на форекса - ако имаш кафене те затварят и зануляваш, тук поне не могат да ти затворят пазара.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

7. Следните 9 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

lyubo (12-05-2020), alba (12-05-2020), K_W (12-05-2020), 100 (12-05-2020), Нерегистриран (2), mutsi (12-05-2020), Novak (12-05-2020), gazaro (12-05-2020)

8. 12-05-2020 10:16 #104 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите Аватара на alba
      Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      Благодарили са му 23 001 Пъти в
      2 468 Поста
      Цитирай Първоначално написано от K_W Виж мнението
      Много пъти съм срещал мнение като твоето, винаги ме е изумявало. Точно по темата е, показва че повечето хохора наистина нямат реалистична представа за трейдинга и клонят към хазарт. Реалността е че ако нямаш големи пари за трейнг и не смяташ да привличаш инвеститори с още по-големи няма особен смисъл да се занимавш с трейдинг. Аз спокойно бих вкарал и милиони в трейдинг акаунтите си. Предполагам, че нещата се свеждат и до начин на мислене, много пъти съм чел, "аз ако имам 100 к ще си лежа по цял ден и не ми трябва да търгувам" е да ама 100к са нищо и ако всички имаха такъв начин на мислене щехме да сме в каменната ера, защото всеки среден и голям бизнес оперира и с пъти повече и влага/рискува пъти повече в дейността си. В трейдинга не е по различни, дори напротив истинският смисъл есамо в големите пари.
      Аз не бих вложила милиони във форекс. Не само, защото ги нямам. Просто съм настроена да се занимавам с по-контактен и по-активен бизнес. Обичам да се срещам с много хора и когато има проблем да го решавам очи в очи. Забележи какво става във форекса. Участваш в едно състезание и покриваш условията, но брокерът не ти плаща и край. На практика нищо не можеш да направиш. Всъщност ти сам видя какво стана. Теб не те ли заболя, че хвърли толкова усилия и в замяна не получи абсолютно нищо. Мене още повече ме е яд, защото два етапа ги изнесох почти сама. Доста се постарах и в замяна дори едно извинение не съм получила. А и обясненията защо не се плаща са в стил "мижи да те лажем". Ако тука ставаше дума за фирма с реален офис и лица за контакти дали щяха така да процедират? Най-малкото щях да отида на място и да направя един подобаващ скандал. Всеки би постъпил така, ако цени труда и времето си. Ама хайде това е някакво състезание и става дума за няколкостотин долара. А какво правим ако си вкарал милиони и изведнъж брокера зачезне с тях? Май съм чела за подобни случаи дори. В така наречения "наземен" бизнес също има всякакви рискове, но поне виждаш хората, при които си инвестираш парите. Определено е по-трудно да те измамят, не че е невъзможно. Как ще дам милиони на някакъв брокер дето дори няма да знам дали има офис или се помещава в някоя барака?

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

9. Следните 16 потребители изказват благодарности на alba за полезния пост:

K_W (12-05-2020), mutsi (12-05-2020), minkov (12-05-2020), Нерегистриран (13)

10. 12-05-2020 10:48 #105 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      Благодарили са му 10 875 Пъти в
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Да ти дам пример от живота цифрите, които ще дам по-долу са реални и леко закръглени.....
      Раабрах и по принцип ако извода е че всичко е трудно съм напълно съгласен. Но въпреки всичко остава момента, че в повечето други безнеси има много голям шанс да видиш печалба след да речем втората година. В трейдинга шанса това да стане е практичеки нулев и не стига че ще имаш едни поне 4-5 празни години ама и след като изтекат тепърва ще трбява да наливаш капитала, който отдавна е налят и в действие при друг тип бизнес. Общо взето докато изплуваш само ще са минали много години.
      И наистина колкото и лесно и достъпно да изглежда както се и каза по-горе истината, е че смисъл в тази игра има само със солиден капитал, който никой не иска да вложи, защото 99% не могат да разберет, че трейдинга е толкова сериозен бизнес, койтото и други изискващи също голямо вложение.

Преди години ако си бях прочел сам това мнение щях да го подмина, защото не ми е харесвало и съм вярвам че ще се справя по-добре пък макар и да е имало леки подсъзнателни съмнение, че това може и да е вярно. Сега напълно вярвам, че нещата не са се променили и хората все още очакват, че с 2-3-5к ще излезе нещо от трейдинг хобито.

Участваш в едно състезание и покриваш условията, но брокерът не ти плаща и край.
      Защото изобщо говорим за бонусни сметки обаче? Шанса да не си видя печалбите от нормален акаунт при нормален брокер е сигурно 10 пъти по-малък отколкото да не си видя парите от някой с когото правя бизнес.

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

11. Следните 12 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

gambletrade (12-05-2020), minkov (12-05-2020), mutsi (12-05-2020), K_W (12-05-2020), Нерегистриран (8)

12. 12-05-2020 11:08 #106 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите K_W е отвъд представите Аватара на K_W
      Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      Аз не бих вложила милиони във форекс. Не само, защото ги нямам. Просто съм настроена да се занимавам с по-контактен и по-активен бизнес. Обичам да се срещам с много хора и когато има проблем да го решавам очи в очи. Забележи какво става във форекса. Участваш в едно състезание и покриваш условията, но брокерът не ти плаща и край. На практика нищо не можеш да направиш. Всъщност ти сам видя какво стана. Теб не те ли заболя, че хвърли толкова усилия и в замяна не получи абсолютно нищо. Мене още повече ме е яд, защото два етапа ги изнесох почти сама. Доста се постарах и в замяна дори едно извинение не съм получила. А и обясненията защо не се плаща са в стил "мижи да те лажем". Ако тука ставаше дума за фирма с реален офис и лица за контакти дали щяха така да процедират? Най-малкото щях да отида на място и да направя един подобаващ скандал. Всеки би постъпил така, ако цени труда и времето си. Ама хайде това е някакво състезание и става дума за няколкостотин долара. А какво правим ако си вкарал милиони и изведнъж брокера зачезне с тях? Май съм чела за подобни случаи дори. В така наречения "наземен" бизнес също има всякакви рискове, но поне виждаш хората, при които си инвестираш парите. Определено е по-трудно да те измамят, не че е невъзможно. Как ще дам милиони на някакъв брокер дето дори няма да знам дали има офис или се помещава в някоя барака?
      Ако не ти харесва толкова , защо тогава се занимаваш и пишеш тук, след като очевдино нищо от трейдинга не ти допада прoсто, ми е чудно? Изглежда че си тук само заради бонусите и наградите. Мога да ти кажа как седят нещата при мен, аз пиша в още няколко форуми, пишех и в разни групи за трейдинг в ФБ. Нямам друга разбота или бизнес освен с трейдинга (имам време) така си подреждам мислите и затвърждавам знанията, понякога научавам нови неща. В другите форуми не дават пари а най-лошото е че е пълно с полуидиоти, котио освен да се заяждат и хейтят друго не правят. Тук има хора, които имат знания, занимават се по-сериозно с трейдинг и за мен е приятно да обменяме знания и дори да водим смислени спорове и дискусии. ФБ си го изтрих преди няколко месеца защото усетих, че само си губя времето и ми писан всеки ден да чета "какво мислите къде ще ходи EURUSD" и да не може да се получи никакъв смислен разговор.
      Колкото до конкурса и форума това не е форекс трейдинг това си е губене на време и философстване по форуми за занимавка, да не ги бъркаме нещата. Естествено че не ми е приятно това което стана с конкурса, аз затова и не се хабя с тези конкурси по принцип в другия съм бил активен един макс два месеца откакто се провежда и прецених че не ми е интервсно и не ми се занимава. Когато правя нещо обикновенно не го правя полувинчато,затова когато се включих в другия конкурс положих нужните усилия, не се получи, нищо не спечелих, но не съм изгубил и кой знае какво, освен малко карантинно време. От трейдинга съм свикнал да влагам време услия и нерви, често само за да изгубя и едни пари, така че това не ме е напрегнало
      Относно броекрите при читавите такива парите ти са на сигурно колкото и в банка.
      Колкото до недоволството и "ако ги видя на живо да мога да им вдигна скандал" това са първични емоционални реалции, които са несъвместими с професията на "трейдър" и от които няма никакв файда, още повече че на модераторите Инстата им налага правилата, не мисля че те имат думата за тези награди. Но ако мислиш че ще се почувстваш по-добре, напсувай ги и им тегли една, той и Матеев така направи, ще те баннат и толкова. Аз лично ще се чувствам по удовлетворен като дръпна още няколко хиляди от Инстата.

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

13. Следните 15 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

mutsi (12-05-2020), 100 (12-05-2020), minkov (12-05-2020), Novak (12-05-2020), gazaro (12-05-2020), Нерегистриран (10)

14. 12-05-2020 11:18 #107 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите Аватара на alba
      Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      Благодарили са му 23 001 Пъти в
      2 468 Поста
      Цитирай Първоначално написано от 100 Виж мнението

Защото изобщо говорим за бонусни сметки обаче? Шанса да не си видя печалбите от нормален акаунт при нормален брокер е сигурно 10 пъти по-малък отколкото да не си видя парите от някой с когото правя бизнес.
      А случайно да си чул за оня брокер дето изчезна с над 200 милиона привлечени средства и то все от заможни клиенти англичани, американци и други? Последно го бяха видели в хотел в Истанбул. После написал на своите клиенти, че е фалирал и няма да плаща и следите му се губеха. Това го четох някъде и знам, че не е художествена измислица. При това се говореше, че този тип години наред печелел добре и плащал коректно на своите клиенти. Аз самата изгорях с 330 долара преди седмица, но дори не съм го споделяла, защото си поех риска да търгувам при брокер със съмнителна репутация. Според повечето форуми за ревю на брокери. Чудесното е, че не бяха мои пари, а бонуси на въпросния брокер. Спечелих и покрих всичките условия. Опитах да тегля цялата печалба и след час акаунта ми беше блокиран и нямах достъп до клиентския кабинет. Вече знаех, че така се процедира и затова не се изненадах. Аз може би и затова спечелих толкова лесно там. Нямах очаквания и си търгувах без напрежение и за кеф. То пък взе, че ми се получи почти на 100% всичко. Така че това също е добър урок. Кво правим обаче ако бях вкарала там мои пари?

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

15. Следните 18 потребители изказват благодарности на alba за полезния пост:

K_W (12-05-2020), minkov (12-05-2020), Нерегистриран (15), gazaro (12-05-2020)

16. 12-05-2020 11:25 #108 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Fafa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Fafa не е на линия
      Централна банка
      Polos

Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Fafa е отвъд представите Аватара на Fafa
      Град
      У нас
      Начислени плащания
      14,260.74 USD
      Благодарности
      11 596
      Благодарили са му 62 631 Пъти в
      18 219 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Гориш...за да светиш.
      Затова с тези бонуси внимавай много, има други брокери , които са си читави, но по-добре търгувай с твои пари и Първо пробвай с малки суми.

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

17. Следните 5 потребители изказват благодарности на Fafa за полезния пост:

alba (12-05-2020), minkov (12-05-2020), K_W (12-05-2020), Novak (12-05-2020), gazaro (12-05-2020)

18. 12-05-2020 11:28 #109 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      Благодарили са му 10 875 Пъти в
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      .........
      Не го мисли така, живота ни дори не е 100% сигурен. Винаги и с всичко може да стане беля, но това не значи, че има смисъл да се взима в предвид нещо толкова далечно. Аз всяка година имам загуби като за 5 цифрен акаунт в нормалния бизнес, не да стават инцидентно ами реално са си практика все едно. Такива потенциално опасни, но с крайно малък шанс да се случат бели не значат нищо за мен. То малко като да не спортуваш понеже може да се контузиш, ама какво става генерално при взимането на такова решение?

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

19. Следните 7 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

alba (12-05-2020), K_W (12-05-2020), minkov (12-05-2020), Novak (12-05-2020), gambletrade (12-05-2020), gazaro (12-05-2020), Нерегистриран (1)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 12-05-2020 11:51 #110 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      K_W
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      K_W не е на линия
      Централна банка
      Berani

Град
      София
      Начислени плащания
      6,616.08 USD
      Благодарности
      5 624
      3 206 Поста
      ПодписвамПодписвам
      ip01, ivooo, Goushter,
      X
      А случайно да си чул за оня брокер дето изчезна с над 200 милиона привлечени средства и то все от заможни клиенти англичани, американци и други? Последно го бяха видели в хотел в Истанбул. После написал на своите клиенти, че е фалирал и няма да плаща и следите му се губеха. Това го четох някъде и знам, че не е художествена измислица. При това се говореше, че този тип години наред печелел добре и плащал коректно на своите клиенти. Аз самата изгорях с 330 долара преди седмица, но дори не съм го споделяла, защото си поех риска да търгувам при брокер със съмнителна репутация. Според повечето форуми за ревю на брокери. Чудесното е, че не бяха мои пари, а бонуси на въпросния брокер. Спечелих и покрих всичките условия. Опитах да тегля цялата печалба и след час акаунта ми беше блокиран и нямах достъп до клиентския кабинет. Вече знаех, че така се процедира и затова не се изненадах. Аз може би и затова спечелих толкова лесно там. Нямах очаквания и си търгувах без напрежение и за кеф. То пък взе, че ми се получи почти на 100% всичко. Така че това също е добър урок. Кво правим обаче ако бях вкарала там мои пари?
      Не се зсягай но повечето неща които пишеш ги пишеш от позицията на незнание. Брокерите, които аз ползвам имат защита на клиентските пари до 500000Е, регулирани са и подлежът на стриктен конторл. Клиентските пари при всички такива брокери са държат в сегрегирани банкови сметки и той не може да прави с тях нищо освен това което лиценза му позволява, т.е. сделки по поръчка на клиента. Не пречи да имаш сметки при няколко такива броекера, като така диверсифицираш риска си и парите ти са защитени колкото и в банката.
      Ако се буташ при разни долнопробни офшорки само за да вземеш един бонус, много ясно че ще те скамнат, какво си милслиш, че са благотворителни дружества ли? If you gonna be dumb you gotta be tough.

Печелете пари, без да напускате дома си.

22. Следните 6 потребители изказват благодарности на K_W за полезния пост:

gambletrade (12-05-2020), gazaro (12-05-2020), Нерегистриран (4)

+ Отговор в тема
    Страница 11 от 14 ПървиПърви Предишно ... 9 10 11 12 13 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Общи теми за Форекс пазара   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти