• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Форекс за начинаещи
    • Грешки на начианещият трейдър, Част II: Управление на средствата

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Грешки на начианещият трейдър, Част II: Управление на средствата

+ Отговор в тема
    Страница 14 от 14 ПървиПърви Предишно ... 4 12 13 14
    Резултати от 131 до 140 от общо 140
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 17-06-2020 08:44 #131 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите Аватара на alba
      Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      Благодарили са му 23 000 Пъти в
      2 468 Поста
      Цитирай Първоначално написано от 100 Виж мнението
      Добре това не те ли притеснява защо е така? Защото определено не е нормално да е така. Също в пари не се говори, защото тези 380$ изкарани от 1к и 100к са съвсем различно нещо, както и начина по който са изкарани. Реалността е че ако правиш сравнение в различни дни демо/реал то не правиш нищо. Трябва да се мисли повече за тези неща, а не за правилата на кампанията понеже дългосрочното оцеляване е малко вероятно така или иначе. Не си струва да губиш 3-6месеца с единствена цел да изпълниш някакви правила, после какво ще правиш?
      Не ме притеснява. Не и точно това. Имам достатъчно други проблеми, че да драматизирам някакви форекс неудачи. Надявам се, че с практиката се уча всеки ден. Бавно, мудно, трудно, както дойде, но се уча. Това е най-важното. Освен това си запълвам времето и се разсейвам от останалите проблеми.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

2. Следните 15 потребители изказват благодарности на alba за полезния пост:

100 (17-06-2020), Нерегистриран (14)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 17-06-2020 08:50 #132 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      100
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      100 не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите 100 е отвъд представите Аватара на 100
      Начислени плащания
      5,265.37 USD
      Благодарности
      1 579
      Благодарили са му 10 874 Пъти в
      4 044 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от alba Виж мнението
      Не ме притеснява. Не и точно това. Имам достатъчно други проблеми, че да драматизирам някакви форекс неудачи. Надявам се, че с практиката се уча всеки ден. Бавно, мудно, трудно, както дойде, но се уча. Това е най-важното. Освен това си запълвам времето и се разсейвам от останалите проблеми.
      С две думи ако не ти пука дали ще задубиш някакво време няма проблеми, но за да може дори само теоретически да работи тази схема, но въпросния брокер трбява да търси професионални трейдъри един вид. Ако не е ясно, че е просто залъгалка и 3-6 месеца по-късно пари няма да има. Ако можеш да се учиш въпреки изискванията им добре, иначе по-добре е просто да се забавляваш с бонуса за да не се натоварваш излишно с непосилни задачи.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

5. Следните 9 потребители изказват благодарности на 100 за полезния пост:

alba (17-06-2020), Kjati (17-06-2020), Нерегистриран (7)

6. 17-06-2020 09:00 #133 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите Аватара на alba
      Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      Благодарили са му 23 000 Пъти в
      2 468 Поста
      На този валутен пазар всеки иска да спечели колкото се може повече пари. За сметка на останалите участници. Аз поне така ги разбирам нещата. Може и да се бъркам. Не знам? Обаче в личен план не съм чак такава материалистка, а за алчност и дума не може да се обели. Може би затова ми е трудно да вниква в доста от процесите на финансовите пазари и да ги осмисля?

ИнстаФорекс – всеки може да печели.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

7. Следните 15 потребители изказват благодарности на alba за полезния пост:

Нерегистриран (13), penkares (17-06-2020), shani12 (01-11-2023)

8. 12-09-2023 15:17 #134 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от K_W Виж мнението
      В тази втора част ми се иска да говорим за следващият най-важен момент след избора на инструмент за търговия а именно управлението на средствата (money management). Именно от тук идват най-големите проблеми за трейдърите и тук са засегнати не само начинаещите. Целта на темата е да е от помощ на хората с най-малко опит, затова и ще се опитам да започнем с по-прости концепции.
      Под управление на средствата разбираме боравенето с обемите с които отваряме сделки(лотове, дялове, валутни единици,барели, унции, дялове(shares)) , стоповете и таргетите, които слагаме (мисловни, чакащи поръчки или такива които брокера слага, като маржин коловете).
      Първото важно нещо което трябва да запомните е че високият риск и високата печалба са неизменно свързани. Няма как да имате едното без другото. Левъриджът който масово се предлага и използва при търговяита на финансовите пазари дава в ръцете на всеки трейдър възможността да увеличава риска неимоверно.
      Управлението на парите е може би едно от най-важните неща във форекса и вероятно точно там е разликата между печелившите и останалите трейдъри. Скоро изкарах един онлайн курс по форекс и там тази тема за правилното управление на парите във форекс сметката беше кръстена "риск мениджмънт". Според лекторът това е много важна част от валутната търговия и обикновено трейдърите се провалят ако не спазват правилен риск мениджмънт дори да притежават стратегия с много висока успеваемост. Аз лично съм добре запознат с това как трябва да се управляват правилно парите в моя форекс акаунт, но трябва да си призная, че не ги спазвам тези правила изобщо. Знам отлично, че точно това неумение да управлявам парите си ме проваля в опитите ми да печеля при търгуването си на валутния пазар. Дори няма да давам примери, защото ми е станало досадно да ги срещам почти всеки ден тези мои издънки. Каква ми е ползата да си знам своите грешки като не правя нищо по въпроса да ги поправя или избегна? Може да се каже, че при мене неумението да се работи с пари е хронично и едва ли не вродено. Помня че още първите си стотинки в училище ги харчех доста непрактично. През годините през ръцете са ми минали доста пари, защото не спирах да работя и печелех добре, но на практика в момента нямам нищо черно на бяло. Имам предвид, че винаги съм харчел с лека ръка за какви ли не глупости и не съм се замислял, че някога може да дойде момент когато ще имам недостиг на финансови средства. Така че аз цял живот не се научих да си управлявам парите и ме спасяваше това, че ги имах в изобилие. Логично е да се замисля за тези неща и да съжалявам за "пропуснатите ползи", но наистина не съм наясно дали вече не е твърде късно да се опитвам да правя промени. По принцип търгувам на валутния пазар с незначителни суми, но дори да вложа повече пари си мисля, че с тази хронична липса на риск мениджмънт съм обречен на провал и това е направо отчайващо!

Одобрена

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

9. Следните 6 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

shani12 (01-11-2023), Нерегистриран (5)

10. 21-09-2023 18:49 #135 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      N3S5
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      N3S5 не е на линия
      Прохождащ
      T ermenung

N3S5 е по пътя на славата Аватара на N3S5
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      11
      Благодарили са му 31 Пъти в
      12 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      "Величието на бъфет" ???? Още малко и на колене ще му паднеш....

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

11. Следните 6 потребители изказват благодарности на N3S5 за полезния пост:

shani12 (01-11-2023), Нерегистриран (5)

12. 01-11-2023 04:59 #136 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      shani12
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      shani12 не е на линия
      Прохождащ
      Не е зададено настроение

shani12 е недостатъчно известен Аватара на shani12
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4
      Благодарили са му 11 Пъти в
      2 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      „Грешки на начинаещи търговци, част II: Управление на средства“: Тъй като начинаещите трейдъри тръгват по пътя си на финансовите пазари, е изключително важно да разберете, че търговията не е само покупка и продажба на активи. Ефективното управление на фондове е ключов компонент на успешната търговия и това е област, в която много начинаещи често правят скъпи грешки. В тази публикация ще се задълбочим в някои често срещани грешки при управлението на фондове, които начинаещите търговци трябва да знаят и избягват. 1. **Липса на разбиране на риска и възнаграждението:** Една от най-значимите грешки е неразбиране на връзката между риск и възнаграждение. Някои начинаещи може да поемат прекалено високи рискове спрямо потенциалните награди. От съществено значение е да оцените риска, свързан с всяка сделка, и да гарантирате, че потенциалната награда оправдава поетия риск. 2. **Недостатъчна диверсификация:** Влагането на всичките ви средства в един актив или сделка може да бъде изключително рисковано. Диверсифицирането на вашето портфолио чрез разпределяне на вашите средства между различни активи или сделки може да помогне за намаляване на риска. Ако една сделка тръгне на юг, загубите няма да са толкова опустошителни. 3. **Пренебрегване на стоп поръчки:** Неизползването на стоп поръчки е друга често срещана грешка. Стоп поръчките ви позволяват да зададете предварително дефинирани изходни точки, ограничавайки потенциалните загуби. Като не ги изпРазбира се, ето публикация от 500 думи за „Грешки на начинаещи търговци, част II: Управление на средства“: Тъй като начинаещите трейдъри тръгват по пътя си на финансовите пазари, е изключително важно да разберете, че търговията не е само покупка и продажба на активи. Ефективното управление на фондове е ключов компонент на успешната търговия и това е област, в която много начинаещи често правят скъпи грешки. В тази публикация ще се задълбочим в някои често срещани грешки при управлението на фондове, които начинаещите търговци трябва да знаят и избягват. 1. **Липса на разбиране на риска и възнаграждението:** Една от най-значимите грешки е неразбиране на връзката между риск и възнаграждение. Някои начинаещи може да поемат прекалено високи рискове спрямо потенциалните награди. От съществено значение е да оцените риска, свързан с всяка сделка, и да гарантирате, че потенциалната награда оправдава поетия риск. 2. **Недостатъчна диверсификация:** Влагането на всичките ви средства в един актив или сделка може да бъде изключително рисковано. Диверсифицирането на вашето портфолио чрез разпределяне на вашите средства между различни активи или сделки може да помогне за намаляване на риска. Ако една сделка тръгне на юг, загубите няма да са толкова опустошителни. 3. **Пренебрегване на стоп поръчки:** Неизползването на стоп поръчки е друга често срещана грешка. Стоп поръчките ви позволяват да зададете предварително дефинирани изходни точки, ограничавайки потенциалните загуби. Като не ги изп

Отхвърлена

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

13. Следните 6 потребители изказват благодарности на shani12 за полезния пост:

Нерегистриран (6)

14. 01-11-2023 12:05 #137 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Предишният коментар ме провокира да се изкажа отново по тази важна тема. Още повече, че аз съм пословичен в лошото управление на средствата вложени за валутна търговия. Много статии има за този проблем и навсякъде се акцентира, че голяма част от начинаещите трейдъри рискуват прекалено голям процент от своята сметка. Обяснението е, че търсят голяма печалба, а във форекс сметките им има незначителни суми. На всички е ясно, че за да спечелиш много пари трябва да рискуваш много пари, но това те доближава до хазартните игри. В горния коментар срещнах думата възнаграждение и ми се иска специално да кажа, че аз на печалбите от форекс не гледам като на заплата, аванс или друг въд възнаграждание. На този етап за мене всяка печалба е начин да увелича сметката си до размер, който да ми разреши да спазвам правилен риск мениджмънт. По едни неписани правила всеки трейдър трябва да рискува от 1 до 3 процента от парите, с които търгува. Когато обаче в сметката ти има сума под 100 долара това е трудно да се спазва ако човек иска да има добри печалби. Факт е, че отваряйки сделка с 30-50 или 100 процента от парите в сметката даденият трейдър разчита предимно на някакъв луд късмет, който да го спаси от фатално развитие на ситуацията. Наясно съм с този риск, много пъти съм го поемал и за съжаление статистиката печеливши срещу общ брой сделки изобщо не е в моя полза. Това значи, че успеваемостта на моята стратегия е много отрицателна да не кажа, че направо си е зле. Всъщност това дори не може да се нарече стратегия, а си е направо стил на търгуване. Много порочен стил на търгуване, но в сегашната ситуация на безпаричие на мене ми се струва единствено възможния стил.

Одобрена

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

15. Следните 5 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (5)

16. 01-11-2023 21:30 #138 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Elsup
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Elsup не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Аватара на Elsup
      Начислени плащания
      246.23 USD
      Благодарности
      3 966
      Благодарили са му 5 946 Пъти в
      1 835 Поста
      Точно това което винаги съм казвала. Много начинаещи трейдъри извадят късмет в началото направят някоя голяма печалба и после си мислят че все ще е така. Често тези трейдъри влагат средства които не могат да си позволят да изгубят и това им се отразява още по негативно когато влизат в сделки. Искат да умножат парите си многократно за да излязат на голяма печалба максимално бързо и да решат всичките си проблеми. Да не говорим че има и такива наивници които взимат пари назаем или теглят кредити и тогава ситуацията става още по опасна. Няма бързи печалби особено на борсата. Тук трябва да си спокоен и внимателно да преценяваш риска. Също така е много важно да знаеш кога да излезеш от губеща сделка. Сигурна съм че повечето начинаещи трейдъри стоят до последно втренчени в платформата очаквайки да се случи чудо и голямата загуба да се превърне за секунди в голяма печалба. Да може , но това се случва изключително рядко при някакви важни новини и висока волатилност на пазара. За съжаление когато избягваме да поставяме стопове често губим възможност както за добри печалби така и да минимизираме загубите до минимум. Ако всеки път когато влизаме да търгуваме сме наясно с това какво искам да постигнем за конкретния период бихме имали по-добри шансове за успех. Ако нямам ясна и реална представа за това какво искаме да постигнем на пазара то няма как да осъществим печалби в дългосрочен план. За мен лично много е важно какви навици ще си създадем още в самото начало, защото от тях зявиси как ще продължим и за напред.

Одобрена

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

17. Следните 9 потребители изказват благодарности на Elsup за полезния пост:

treyyy (02-11-2023), ontar (06-11-2023), Нерегистриран (7)

18. 06-11-2023 20:33 #139 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      В началото наистина го има този така наречен "късмет на начинаещия", макар че на практика не е задължително точно така да се получи. Аз например не помня да съм тръгнал в началото с някакви серии от печалби или изобщо да съм имал кой знае какви удари. Обяснението вероятно е, че повечето хора започват без никакви очаквания и са освободени от психологическата тежест за загуба или фалит. Това винаги помага да се търгува много по-спокойно, а когато сме спокойни контролираме своите сделки доста добре. Аз обаче преди да започна да търгувам с истински пари се бях запознал подробно с теорията на валутната търговия и това ме подготви какво ме очаква. Имам предвид, че първите ми сделки бяха много внимателни и спазвах всички правила т.е. рискувах под 3 процента от реалната си сметка. Това естествено ми носеше много малки печалби и логично почнах да се питам дали чрез форекса може изобщо да се печелят пари. В определен момент загубих контрол и отидох в другата крайност - рискувах почти цялата сума в сметката си и това много често ме водеше до загуби и дори фалити. Всъщност е пресилено да се каже много често, защото нямам много пари за форекс и като ги загубя в началото на месеца после 2-3 седмици само гледам и не търгувам. Давам си ясна сметка, че това е доста лоша практика, защото така не мога да се науча на постоянство във форекса. Добрата новина е, че парите които губя при търгуването на валутния пазар не са кредити и по принцип са незначителни суми. Обаче с времето се понатрупаха тези загуби и както се казва "капка по капка става вир" т.е. вече като вляза с нови пари първата ми мисъл е, че имам да "избивам стари загуби". Това също е голяма грешка и поне е хубаво, че си го признавам, но каква полза като не мога да я оправя поне на този етап от моята трейдърска кариера. Често си вадя неприятния извод, че се справям много зле с управлението на своите пари предвидени за валутна търговия, но все се надявам да дойдат по-добри дни за мен в тази област.

Одобрена

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

19. Следните 5 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (5)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 12-11-2023 11:59 #140 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Elsup
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      Elsup не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Elsup е отвъд представите Аватара на Elsup
      Начислени плащания
      246.23 USD
      Благодарности
      3 966
      Благодарили са му 5 946 Пъти в
      1 835 Поста
      Най-лошото нещо което може да направи един трейдър е да влиза да търгува с идеята че трябва на всяка цена да си избие загубите. Ако загубите са големи а капитала е малък няма как да се случи това. Също друго основна грешка е да мислиш че можеш с 100 долара да изкараш още толкова за да изтеглиш пари още днес. Да може и да се случи но е голяма рядкост това. Най-добрия вариант е да нямаш големи очаквания а по-скоро да бъдеш реалист. Влизаш да търгуваш хващаш движението и каквото направиш е добро дошло. Когато видиш че се колебаеш или че пазара тръгва срещу теб то затваряш всичко и на следващият ден продължаваш. Разбира се с по-голям капитал може да пускаш сделки за по-дълъг период което според мен ти гарантира възможно по-добра и сигурна печалба. Ако ползваш стопове и излезеш от сделка с минимален минус пак по-добрия вариант е да продължиш след няколко дни. За да си печеливш на пазара е много важно да контролираш емоциите си и да знаеш кога трябва да се оттеглиш макар и за кратко. Печалбите са хубаво нещо но колко по емоционален си по време на търговия толкова повече губещите сделки си на път да реализираш. Емоции и търговия на финансовите пазари не вървят ръка за ръка. Важното е накрая да теглиш чертата и да се радваш на пари в кеш, това е най-важното според мен. Затова е хубаво да бъдем спокойни и да се радваме дори и на малките печалбите а големите според мен ще дойдат когато сме готови за тях. Постигането на спокойствие и реалистични печалби ще ни донесе успех за който дори не сме и мечтали. Аз поне работя точно върху това.

Одобрена

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

22. Следните 5 потребители изказват благодарности на Elsup за полезния пост:

Нерегистриран (5)

+ Отговор в тема
    Страница 14 от 14 ПървиПърви Предишно ... 4 12 13 14
    Бърза навигация Форекс за начинаещи   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти