Бих искал да попитам!Няма ли аджеба кадърни програмисти които биха работили за българия и да напишат нужният софтуеър и да не плащаме на майкрософт нужните лицензи?Майкрософт навсякъде .....защо?Защото се плаща на политиците да притикват срещу нещо лицензиите.И от там следва въпрос след въпрос!Бих искал наистина в тази тема да развием мисленето на българина как трябва да помага на себе си като купува от дребният производител. Ако ходи на село и има човек който прави по 10 кила сирене ми да си купи от него и продаде на съседи.Толкова ли е сложно?Ако има шивачка във неговия вход ами да се набута 25 лева за една ризка .Ще помогне и на себе си и на друг БЪЛГАРИН!!!Май темата трябваше да я кръстя Българин но ще видим .Искам да помоля администраторите ако са схванали тематиката на това което ми изниква в малката кратунка да не трият поста макар че ще си го копирам че до утре много време има а да го преобразуват така както трябва според техните изисквания и след това ще продължим един много дълъг разговор с колегите тук .Благодаря !!!

Тема:

всичко ми е в главата и избухва всеки ден по много пъти а вие ако се копира ..моля ви!Идеологията за нещо свято и ценно се предава от човек на човек!Българи сме и трябва да се научим да се държим един за друг като другите нации.Знам че това може да ни унищожи но може и да помогне до краен предел .Важното е да има човек който мисли и действа и обеснява на хората това което му е в главата.Дори и да стане така както в историята .Измисля се нещо ново но не се приема и получава ступор или тухла четворка в лицето и години след създаването на новата теория излиза че е вярна .Колко пъти?чакам колегите да пишат че аз така мога да си водя монолози до сутринта
.Детайлите търсете не това което виждате.И пак да намекна ....ЕГОТО !
Таман навреме. Нов кастинг върви. Давай Ша зема да са прежаля да гледам поне един епизод от тая простотия зарад теб