На мен ми направи впечатление че немския е доста вървежен в момента в България и е стархотно предимство да го знаеш в съчетание с Английски и си железен кадър дори и друго да не можеш мно много!
Its easy to do it but is also easy to not do it!
Хасфалтът по бул Дондуков са разтопил. Ами сега от къдя да мине чивяк с новио си джип. Земе забоксувам в хасфалто, кой ша ма тегли.
https://mysofia.bg/places/asfaltat-p...4Rqof_PgwJ-gaw
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те тоя Хасвалт, с лепило за хартия ли са го правили. Или премесен със сняг от зимата... и сега като се е разтопил снегът, се разтопи и асфалта.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
М-да, ремонтите на Фандъкова каквото ида каже човек все ще е малко.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Как кой Бат Боко с джипа Тойота той като прибира парите от далаверата и той трябва да изтегли закъсалите.Само се излагат в София един ремонт като хората не могат да направят.Хасфалтът по бул Дондуков са разтопил. Ами сега от къдя да мине чивяк с новио си джип. Земе забоксувам в хасфалто, кой ша ма тегли.
https://mysofia.bg/places/asfaltat-p...4Rqof_PgwJ-gaw
България е била известна с розавото си масло по света години назад ,както и сега и това е отрасъл, който е отгледал и изхранвал не едно и две поколения. Няма как в тази сложна ситуация в цял свят да не окаже влияние и на българскат роза. Не може така с лека ръка в такъв момент да се сложи край на един поминък прославял страната ни. Не знам в случая дали държавата е длъжна и дали ще помогне на розо производителите, но съм сигурен ,че розавото масло ще го има и в бъдеще ,като родно производство.Ще бъде ли сложен фактически край на българската маслодайна роза?
Прочети още : https://www.actualno.com/plovdiv/sht...s_1460336.html
© Actualno.com
Крайно време е!
Няма как да затворим границите за българите.Това е противоконституционно ,това е все едно да ти забранят да се прибереш вкъщи. Разбирам ги нашите съотечественици ,че връщайки се у нас търсят медицинска помощ за да се излекуват от короната, която не получават в държавите ,в които се намират по ред причини, най-честата -липса на здравни осигуровки, те нямат друг избор за да се спасят, но не мога да разбера, защо аджеба ,след като са на българска земя не потърсят веднага лекарска помощ , а е необходимо да заразяват още куп хора и техни близки дори, къде им е самосъзнанието.
alba (12-05-2020), Нерегистриран (2)
Няма как да затворят вече границите, защото навсякъде хората се раздвижиха. Въпросът е как да се карат тези 14 дни карантина по-леко. Всъщност дали е правилно да се нарича точно с термина карантина. Как мислите? Говоря за хората, които са били в чужбина и се връщат в България. Не са болни, нямат симптоми и тестовете са им отрицателни. Въпреки това се казва, че трябва да са под карантина. Аз доколкото знам карантина се слага на хора, които са заразно болни или греша?
krasilovech (12-05-2020), Нерегистриран (12), Jack (18-05-2020)
Не им правят тест на всеки завърнал се, ако им правеха и е отрицателен няма смисъл от карантина. Но няма такава възможност да се тества всеки пристигащ и не е евтино и ще го плащаме ние теста от нашите данъци. Който иска да не кара 14 дена карантина да си плати и направи тест би трябвало да не го карат да стои 14 дена.Няма как да затворят вече границите, защото навсякъде хората се раздвижиха. Въпросът е как да се карат тези 14 дни карантина по-леко. Всъщност дали е правилно да се нарича точно с термина карантина. Как мислите? Говоря за хората, които са били в чужбина и се връщат в България. Не са болни, нямат симптоми и тестовете са им отрицателни. Въпреки това се казва, че трябва да са под карантина. Аз доколкото знам карантина се слага на хора, които са заразно болни или греша?
Нерегистриран (3)
Би трябвало и така даже би било по-добре ,но финансово излиза неизгодно и затова всички са в кюпа.
Всъщност има много парадокси покрай този коронавирус
Нерегистриран (2)