Тръмп изуми - пие превантивно лекарство за коронавируса, което има странични ефекти
Прочети още : https://www.actualno.com/america/try...s_1463610.html
© Actualno.com
Навярно за да го глътне, пие допълнително и белина..
Тръмп изуми - пие превантивно лекарство за коронавируса, което има странични ефекти
Прочети още : https://www.actualno.com/america/try...s_1463610.html
© Actualno.com
Навярно за да го глътне, пие допълнително и белина..
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
alba (21-05-2020), Нерегистриран (1)
Е, доскоро го отричаше и се кълнеше в ремдесевира, за пореден път ме разочарова никаква вяра в американската научна мисъл.![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Най вероятно иска да удари рамо на компаниите в фармацептиката, те са по богати и от компаниите в оръжейната индустрия. Ще му трябват дарения за президентската кампания.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Със сигурност Тръмп иска да поддържи американската фармацевтика. Той затова и искаше германците да му продадат ексклузивно изобретената от тях ваксина срещу коронавируса...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разбира се че иска да поддържа фармацевтични те компании, то 2секи знае че там са парите. Усетил се е че сега покрай вируса ще капят милярди в тази сфера явно скоро няма да се отървем от тази зараза.
Китайците са се похвалили, че имат напредък с тестването на лекарство, което се базира на извлечени антитела от преболедували пациенти. Може дори да не се наложи ваксиниране, ако има лекарство. Аз съм оптимист.
... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
Е щом е от зкитай и аз съм оптимист само дано не се окаже с дефект. Но все пак си мисля че ще отнеме време докато влезе в употреба.
Байдън отвърна на Тръмп с нов прякор
Прочети още : https://www.actualno.com/america/baj...s_1464486.html
© Actualno.com
Туитър трябва да плаща комисионна на Тръмп за рекламата, която той им подсигурява.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Това че Доналд Тръмп пиел някакво гадно лекарство и аз го чух, но не съм сигурна дали да му вярвам вече на този човек, защото той редовно пуска всякакви небивалици. Ако това бяха някакви витаминчета добре, но да пие лекарство със странични ефекти е меко казано странно. Този човек няма ли си доверен лекар, който да го съветва по медицинските въпроси?
Fafa (21-05-2020), krasilovech (21-05-2020), Нерегистриран (1), Jack (22-05-2020)
Сигурно има и то не един и двама лекари а може би най-добрите специалисти. Но от друга страна пък на него не му пречи да пие и дезинфектант. Нали това посъветва и хората.![]()