Е не са, но ако имаш нужните позиции и точните хора за те подкрепят, може и за нула бройки да те преизберат. Стига да са го решили. А Американеца дали е наясно кой е правният избор.
Е не са, но ако имаш нужните позиции и точните хора за те подкрепят, може и за нула бройки да те преизберат. Стига да са го решили. А Американеца дали е наясно кой е правният избор.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Elsup (14-10-2020), Нерегистриран (3)
Леле в последния момент добре го наредиха човечеца. А дали всичко не е заплануван цирк та умишлено Тръмп да спечели отново. Аз на тия американци изобщо не им вярвам обаче.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
semion (15-10-2020)
Ако правим изводи за този цирк който го наблюдаваме точно така изглежда. От една страна един як мъжага с млада жена, който се е справил с короназаразата за три дни, и от друга - един дъртак с белези на алцхаймер и паркинсън...
Тръмп е бизнесмен, за мен той не е президент...Имам познати изкарали вируса и някак си не ми се вярва, че един 74 годишен дядо ще изкара вируса за 3 дни, а 20 годишни и 30 за по 2-3 седмици. В този случай обаче трябва да приема, че е твърде възможно да има 2 варианта. Единия е лекарство за определените Хора, а другия вариант е да са го посъветвали да каже, че е болен от вируса, понеже е изгубил дебата срещу Байдън.
По скоро е второто, и не само защото е изгубил дебата а и още според някакви тактически предизборни уловки. Що се касае лекарствата за определени Хора, сигурен съм че има много ефективни лекарства срещу короната, но те са крайно скъпи и затова са единична стока. Но дори да са го лекували с такова лекарство, пак за 3 дни няма как възрастен човек изцяло да се възстанови. Затова се скланям към втория вариант...Тръмп е бизнесмен, за мен той не е президент...Имам познати изкарали вируса и някак си не ми се вярва, че един 74 годишен дядо ще изкара вируса за 3 дни, а 20 годишни и 30 за по 2-3 седмици. В този случай обаче трябва да приема, че е твърде възможно да има 2 варианта. Единия е лекарство за определените Хора, а другия вариант е да са го посъветвали да каже, че е болен от вируса, понеже е изгубил дебата срещу Байдън.
Засилили са му имунната система , за да се пребори организма по-бързо и се е възстановил . Само че никой не знае дали заразяването му не беше стратегически ход от тяхна страна.
Нерегистриран (2), Bibco (15-10-2020)
Тръмп обвини в цензура Фейсбук и Туитър
Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/america/try...s_1509677.html
© Actualno.com
Ми то триенето на постинги освен цензура какво друго да го наречеш!? Та и Тръмп се е възмутил вече.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Нерегистриран (6), Jack (16-10-2020)
Надявам се да не го преизберат. Обаче американците са странен народ и не се знае какъв ще е вотът им.
Не ме кефи нещо Тръмп.![]()
Нерегистриран (2), gambletrade (15-10-2020)
Fafa (15-10-2020)
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…