Ще се бори със зъби и нокти, за да изкара и следващ мандат. Поне хляб хляб и зрелище за хората ще има, ако не друго.Аз пък ще съм доволна ако Байдън спечели.
Ще се бори със зъби и нокти, за да изкара и следващ мандат. Поне хляб хляб и зрелище за хората ще има, ако не друго.Аз пък ще съм доволна ако Байдън спечели.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (2)
Има нещо гнило изведнъж се разболя от коронавируса баш по време на кампанията и бързо се излекува както точно му трябваше за кампанията, а как се разви вируса при съпругата му ми е интересно.Тръмп настоява за личен сблъсък с Байдън
Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/america/try...s_1507772.html
© Actualno.com
Все пак ще има промяна в графика на предстоящите дебати.
Сигурен съм, че Тръмп ще се представи много добре след победата над короната.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нерегистриран (5)
Разкрития от ЦРУ: Хилъри Клинтън стои зад плана за обвързване на Тръмп с Русия
Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/america/raz...s_1509008.html
© Actualno.com
Ти да видиш! Защо ли ми се струва, че аз още през 2016-та година знаех за това!? Нямам нищо общо с ЦРУ иначе.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Това си личеше дори по яростната компания на тази тема, която започнаха демократите начело с Хилъри Клинтън след като тя е загубила изборите. Този доклад обаче е бил направен от ЦРУ още през 2016 г., а директорът Коми не си спомня дори за такава бележка...Разкрития от ЦРУ: Хилъри Клинтън стои зад плана за обвързване на Тръмп с Русия
Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/america/raz...s_1509008.html
© Actualno.com
Ти да видиш! Защо ли ми се струва, че аз още през 2016-та година знаех за това!? Нямам нищо общо с ЦРУ иначе.
Тръмп танцува на предизборен митинг
Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/america/try...s_1509318.html
© Actualno.com
На този фон попаднах на интересен колаж в нета, където Байдън седи сред група старци в старчески дом и от долу пише "Байдън за президент!", като "п"-то е задраскано. На английски резидент означава и жител на старчески дом.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Сам по себе си възниква въпрос, защо демократите заложиха на кандидатурата на един грохнал старец, който към това още и е замесен в международен корупционен скандал. Като че ли специално това са направили. Или не са намерили по-подходящ кандидат в елита на демпартията?!Тръмп танцува на предизборен митинг
Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/america/try...s_1509318.html
© Actualno.com
На този фон попаднах на интересен колаж в нета, където Байдън седи сред група старци в старчески дом и от долу пише "Байдън за президент!", като "п"-то е задраскано. На английски резидент означава и жител на старчески дом.
Този въпрос, не изисква много разсъждения, избрали са му кандидат по поръчка. Със сигурност са имали други, много по-добри варианти, но не са били толкова удобни.Сам по себе си възниква въпрос, защо демократите заложиха на кандидатурата на един грохнал старец, който към това още и е замесен в международен корупционен скандал. Като че ли специално това са направили. Или не са намерили по-подходящ кандидат в елита на демпартията?!
И това какво значи: онези Големи Чичовци, които назначават и пращат в оставка президенти искат да назначат чичко Доналд за втори срок и затова са му спретнали като съперник един старец, който по времето на диспута е забравил за какъв пост се кандидатира![]()
Доналд Тръмп много добре се възползва от боледуване от коронавирус. Сега навсякъде показва колко е здрав и енергичен и не спира да повтаря, че след като е преборил с болестта вече няма опасност пак да се зарази. В това е прав и по тази линия Джо Байдън е много уязвим. Как не се сети и той да се изкара заразен? Можеше да го мине на крак и без симптоми.
С тяхната избирателна система, нещо такова се получава
Блумбърг, наля близо 1млрд. и нищо не направи, за да станеш президент, само парите, не са достатъчни.