Първоначално написано от
Keys3d0
Човекът да е проектиран да живее в стрес и лишения? Това на кой му е хрумнало? Няма как да е вярно, защото работата е много по-различна. Ако някой политик в африканските или латиностраните му е дошло наум бих го разбрал защо го прави. Само че в свободна Европа такива лозунги нямат място. То човек живее под стрес и напрежение, но не това е нормалното състояние на живота. Вероятно и затова доста хора изкрейзват, защото не са пригодени да живеят под това налягане. Отнася се за почти всички хора. Спокойствие и здрава храна е най-добре за нас.
Само спокойствие не е здравословно,трябва да има и екшън. Казвам го от собствен опит. Преди години бях абсолютен работохолик. Излизах сутрин рано и се прибирах по тъмно. С последния работодател се сдърпахме за персонала(бях управител на фирмата), той искаше ниско платени роби аз пък исках добър и здар колектив. Както и да е, напуснах и реших, че ще почивам няколко месеца. След два месеца бях тотален блокаж, от толкова почивка и липса на динамика се сринах и психически и физически.
Всичко трябва да е балансирано, лошото е, че животът ни в неуредената ни страна ни оставя все на ръба.